İstanbul'da Fal - Falcılar

O kadar karışık durumdayımki arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz şuanı ve geçmiş bilinmeyenleri iyi hissedebilecek birini bilen var sa söylesin lütfen :/

Bu aralar benim favorim meltem hanım hergün heyecanla yorumları bekliyorum benim gibi memnun kalanlar varmı diye baktıranlarda genelde memnun bende böylece dediklerinin çıkma olasılıgının olduğuna inanıyorum mutlu oluyorum

Canım benim ben arkadaşa meltem hanımın bana baktırdığı falı dinledim o beğenmedi...Yani falcılarla aynı dedi.Ben beğenmiştim halbuki içimi rahatlattı söylemek istediğim şeyleri söylese bile.Çıkıp çıkmadığını elbette zaman gösterecek:)

Ben de baktırdım meltem hanıma karakter analizleri iyi ben memnun kaldım paracı değil kesinlikle,duacı:)) ama hepimizin merakı gelecek... Onun için de zaman var,şuan iyi hissediyorum.

merhaba, falla cok ilgili degilim vaktimde yok ama kizkardesimin yanliz gitmemesi icin israriyla pazar gunu gittigimiz kadindan resmen urktuk.o kadar cok sey tahmin ettiki fazlasini sormaya korktum.Bu arada urkutucu degil gencecik bir kiz.iki cocugu var evinde bakim yapiyor..Seda ismide.guneslide..

Canım özelden mesaj attım

tesekkürler bilgiler için çok ihtiyacım vardı ( meltem hanımla aradım konuştum hep meşguldu zor ulaştım
cumaya randevu aldım fakat şoka giridm açar açmaz bana sevgilinden dün dörtte ayrılmışsın sebebsiz yere
birdaha siyah bir şey giyme üzerine dedi üzerimde gerçekten siyah bluz vardı ve şokA Girdim
cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum uyku uyumucam meraktan bu nasıl birşey...

Bir arkadasın mesajını ürktük yazısını görünce yazmadan gecemedim. bu saydıklarımdan sakın ürkmeyin sizin kağıda yazdıklarınızı sıralıyorlar özellikle seda sahtekarı güneşli.elmira ravos sirinevler de arkadasıma aynı hileyi yapmıştı o sebebple ben sogudum baktırmadım. ella diye bir yalancı vardı bir aralar bende ona baktırdım baktırmaz olaydım falcıdan baska hersey bu üçü.paralarınızı bu 3 sahtekarlara kaptırmayın sakın. para kolay kazanılmıyor malum.haksız kazanc bunlarınki.

Bende baktıracagım ama bir türlü randevu alamadım. reklam degildir coğu gibi buda umarım..:18:

Ben de baktırdım meltem hanıma karakter analizleri iyi ben memnun kaldım paracı değil kesinlikle,duacı:)) ama hepimizin merakı gelecek... Onun için de zaman var,şuan iyi hissediyorum.

biraz daha detay verebilir misin canım..yani içinde bulunduğun durum ve gelecekte olası şeylerle ilgili doğru tahminleri var mı

gelecekle ilgili tahminleri doğru diyemem ki sonuçta gelecek bekleyip göreceğiz,şuanla ilgili ve geçmişle ilgili memnun kaldım

kızlar merhaba,

sanırım yeni gündemimizde melten hanım var. :)

benide bilgilendirirmisiniz lütfen.

sanırım kendisi telde bakıyor. önceden arayıp randevu alınıyor.

peki kendisi nerde oturuyor?
nekadara bakıyor ve ödemeyi nasıl yapıyorsunuz.

benide bilgilendirirseniz sevinirim, Fransız kalmayayim. :)))

Bekle canım acele etme..kimse acele etmesin..şuanda galiba birşeyler keşfediyorum..sanemsoz ile ve ninadefuego ile konuştum..hatta ninanınkini dinliyorum şuanda ilk 4 dakikası bana dedikleri ile tamamen ayni..bekleyin artık meltem hanım konusunda yanılma ihtimalimizin olduğunu kesfediyoruz sanırım..üzülsem mi sevinsem mi bilemedi..

Kızlar bu hanfendiye benim bir arkadaşım gidecek cumartesi... detay anlatmaz bana ama sadece memnun kaldım git yada gitme der :) 100 tl imiş.. halkalıdaymış ... bakalımmmm

kızlar durun allah aşkına şuanda şoktayım..ben sanemsoz ve ninadefuego ile konuştum..ayrıntılı bilgi istedim..sonra saolsun nina ses kaydı yapmış telefondan bana attı kaydı..dinledim inanın bana kaydın ilk 10 dakikası aynı..kısacası onun ninaya ve bana anlattığı herşey aynı..ne zaman ki soru sormaya başlanıyor o zaman değişiyor cevaplar..herkes aynı soruyu soramaz elbet o yüzden değişiyo..sonra kayıdı saneme attım..o da benimlede herşey aynı banada aynı şeyleri söylemiş dedi ilk 10 dakika..kısacası bu kadın herkese aynı şeyleri söylüyo..herkesi kandırıyo heralde...buna inanmak istemiyorumm..belki sorulara verdiği cevaplar doğrudur diyorum..ama öyle olsa herkese aynı konuşmazdı..cevaplarıda sallıyo diye düşünmeye başladım..artık inanın neye inanıcağımı şaşırdım..nina ben ve sanem aynı şeyler..başka baktıran varsa onlada karşılaştırabiliriz..bence çok büyük sıkıntı var

dot-seza mesaj kutunu boşaltırmısın..

izmir de kim var.. benim ailem izmirde ... yazın bi el atayım..kimmiş onlar ...

Bende baktıracagım ama bir türlü randevu alamadım. reklam degildir coğu gibi buda umarım..:18:

Kızlar yarın meltem Hanım'dan randevu aldım yorumları yazıcam sizede bakalım nasıl biri ?esma diye bir arkadaşım 4 ay önce baktırmış meltem hanıma gelecekle ilgili tüm söyledilerinin çıktığını söyledi babasının öldüğüne kadar söylemiş .fakat moralim çok bozuk sevgilimden ayrıldığım için bugün moral olsun diye Yeşilköy taraflarında bir falcı var mı bildiğiniz???yazarsanız sevinirim zor bir süreçteyim bugün acil fal baktırmak istiyorum morale ihtiyacım var ((((

Keşke çıksa ya şuanda tek isteğim o..bana söylediklerinin aynısını 2 kişiye daha söylediğini duyunca durdum bi düşündüm..kendi konuşurken herkese aynı şeyleri söylüyor sorulara mı farklı cevaplar veriyor dedim..sorulara verdiği cevaplar doğruysa bile yeterli benim için. ama artık hiç güvenim kalmadı..ses kaydını dinledim ninaya dedikleiyle bana dedikleri tamamen aynı..birtek soru kısmı farklı..aynı şekilde saneminde çoğu aynı..yani bilmiyorum

tabi ki , mailinize bakınız ..

Meltemle ilgili uyarmaya çalışmıştım arkadaşlar sizi , daha dün bir arkadaşımada söylemiştim , fos cıkacak göreceksin diye , ister 6.his diyin buna , ister deneyim.

Hepinize bol şanslar ..

Arkadaşlar Miniğin falcılarla ilgili uyarılarını dikkate alın derim, hisleri gerçekten kuvvetli, dün beni uyarmıştı bu konuda ama dinlemek istemedim açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…