O kadar karışık durumdayımki arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz şuanı ve geçmiş bilinmeyenleri iyi hissedebilecek birini bilen var sa söylesin lütfen :/
Bu aralar benim favorim meltem hanım hergün heyecanla yorumları bekliyorum benim gibi memnun kalanlar varmı diye baktıranlarda genelde memnun bende böylece dediklerinin çıkma olasılıgının olduğuna inanıyorum mutlu oluyorum
Canım özelden mesaj attım
Daha önce de sizi uyarmıştım.Ben bu topigi uzaktan takip edip, cogu bahsettiginiz falcılara baktırdım..En yalancıları bu saydıgım 3 kişidir.Seda zaten kagıda yazdırıp ortadaki bölümü saklayıp oradan okuyor dolandırıcı kendisi.Ella dolandırıcı asla birşey bilmiyor insanı aptal yerine koyuyor verdigi sözüde tutmayıp sallıyor. haram olsun aldıgı para.Elmira ya arkadasım baktırmış oda güneşli sedadan esinlendi sanırım oda kagıda yazdırıp ordakileri sıralamış ve büyünü cözelim tanıdıgım var demiş.benden uyarması tabiiki herkesi öz iradesidir kimse karışamaz.
tesekkürler bilgiler için çok ihtiyacım vardı( meltem hanımla aradım konuştum hep meşguldu zor ulaştım
cumaya randevu aldım fakat şoka giridm açar açmaz bana sevgilinden dün dörtte ayrılmışsın sebebsiz yere
birdaha siyah bir şey giyme üzerine dedi üzerimde gerçekten siyah bluz vardı ve şokA Girdim
cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum uyku uyumucam meraktan bu nasıl birşey...
benimle konuşmak istiyordun canım özel mesajına bak..
Ben de baktırdım meltem hanıma karakter analizleri iyi ben memnun kaldım paracı değil kesinlikle,duacı:)) ama hepimizin merakı gelecek... Onun için de zaman var,şuan iyi hissediyorum.
kızlar merhaba,
sanırım yeni gündemimizde melten hanım var. :)
benide bilgilendirirmisiniz lütfen.
sanırım kendisi telde bakıyor. önceden arayıp randevu alınıyor.
peki kendisi nerde oturuyor?
nekadara bakıyor ve ödemeyi nasıl yapıyorsunuz.
benide bilgilendirirseniz sevinirim, Fransız kalmayayim. :)))
Bekle canım acele etme..kimse acele etmesin..şuanda galiba birşeyler keşfediyorum..sanemsoz ile ve ninadefuego ile konuştum..hatta ninanınkini dinliyorum şuanda ilk 4 dakikası bana dedikleri ile tamamen ayni..bekleyin artık meltem hanım konusunda yanılma ihtimalimizin olduğunu kesfediyoruz sanırım..üzülsem mi sevinsem mi bilemedi..
arkadaşlar,
bugün kandil.
6 sene önce regaip kandili gecesi ettiğim dua aynen kabul oldu. artık sadece Allah'a dua ediyorum. Sadece ondan istiyorum.
fal da baktırıyorum bu arada. benim 3 tane falcım var izmir'de, bu sene içinde üçünün de dedikleri hemen hemen aynıydı. hepsi de istanbul'a taşınacağımı söyledi. işte şimdi buradayım. hem de istediğim şekilde.
sadece Allah'a dua ediyorum. hacılara hocalara türbelere gitmiyorum. fal da baktırıyorum ama kendimi kaptırmıyorum. sadece terapi olsun diye. 3 aydır da fal baktırmıyorum. istanbul'da iyi ve ucuz bir falcı arıyorum.
Bende baktıracagım ama bir türlü randevu alamadım. reklam degildir coğu gibi buda umarım..:18:
Kızlar yarın meltem Hanım'dan randevu aldım yorumları yazıcam sizede bakalım nasıl biri ?esma diye bir arkadaşım 4 ay önce baktırmış meltem hanıma gelecekle ilgili tüm söyledilerinin çıktığını söyledi babasının öldüğüne kadar söylemiş .fakat moralim çok bozuk sevgilimden ayrıldığım için bugün moral olsun diye Yeşilköy taraflarında bir falcı var mı bildiğiniz???yazarsanız sevinirim zor bir süreçteyim bugün acil fal baktırmak istiyorum morale ihtiyacım var((((
tabi ki , mailinize bakınız ..merhaba minik depresıf senden bir rcam olucak , ben tercümanlığı yenı bıtırdım ama iş bulamıyorum üstüne erkek arkdasımdan ayrıldım, burak beyın telefonunu ılk senden almıştım kuzenımle baktırmıştık.fakat telefonum bozuldu numara gitti( su an cok kötü durumdayım.burak beyle tanışmıştım enerjısı cok ıyı gelmıstı ve söyledııgı de cıkmıstı.lütfen ona ulaşmam gerek.telefon numarasını verır mısın ? az cok ruh halimi anlamışsındır .. mail adresiimi yazıyorum. arkadaşlar başka bırınızde varsa lütfen siz de yardımcı olur musunuz .teşekkür ederım. hoşçakalın. fnrdnb@hotmail.com
tabi ki , mailinize bakınız ..
Meltemle ilgili uyarmaya çalışmıştım arkadaşlar sizi , daha dün bir arkadaşımada söylemiştim , fos cıkacak göreceksin diye , ister 6.his diyin buna , ister deneyim.
Hepinize bol şanslar ..