Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meltem hanım biraz yoğun sanırım perşembe gününe randevu verebiliyor.
Arkadaslar meltem hanımın ve lüblanlının numaralarını alabilir miyim ???
salıydı şimdi de perşembe mi oldu..
bugün aradım perşembeden önce tüm saatler dolu dedi
bir baktıran bir daha mı baktırıyor nedir yaw. hep dolu hep dolu
ben bu akşam baktıracak arkadaşın yorumuna göre hemen randevu almayı düşünüyorum
Arkadaşlar ağzım açık gözlerim buğulanarak dinledim Meltem hanımı...Hastalıklarımı bildi,yüz yapımı bildi,yürekten bağlı olduğum isimleri bildi Hz. Ali'den Meryem Ana'ya...Benim dua geçmişimi ve kadersel geçmişimi öyle güzel özetledi ki...Ve beni öyle güzel anlattı ki sırf duaya yönelttiği için yeniden beni bunun için bile gidin baktırın derim.Ki bunun yanında net günler verdi tarihler...Doğrudur gaybı Allah'tan başkası bilemez.Dua ile de değişir kader inançla da değişir.Buna yöneltti beni.Ve şunu söyleyeyim inanılmaz güzel enerjisi var.Bildiği çok şey var hepsini buraya yazarsam tılsımı bozulur diye yazamıyorum.Ama o konuşmuyor konuşturuluyor :)İnanılmaz...Nazarın çok olduğunu bildi ben de ve olumsuz düşüncelerimden ötürü olumsuzluğu kendime çektiğimi söyledi.Ve diğer falcılar gibi yok sen de büyü var gel bozalım bilmem ne saçmalığına hiç girmedi sen de büyü de yok muska da yok dedi direk.Dürüst.Gördüğünü söylüyor gösterileni....
Baktırın piyasadaki bir çok falcıdan ki Meltem hanım fal bakmıyor bence daha iyi...İlerleyen ilişkimle ilgili olumlu bir şey söylemedi evleneceğim adam farklıymış ona da üzülmedim ne yazıldıysa o bakalım neler olacak :)Ses kaydı yaptım çıktıkça paylaşacağım söyledikleri :) Herkese tavsiye ederim :)
canım fal kaç dk sürdü.biraz daha ayrıntı verebilir misin?merak ettiğin soruları sorabiliyor musun?
Benimki yarım saat sürdü sorabileceğim çok soru kalmadı zaten hepsini kendi anlattı en son aşk hayatımla ilgili sorular sordum istediğin kadar soru sorabiliyorsun :) En güzel tarafı da bu :) Dua okuyarak cevap veriyor gün ve tarih veriyor. Dedim ya ben düşünsem o cümleleri kuramam Meltem hanım kafiyeli cümleler kuruyor şaka gibi Söyletiyorlar resmen :) Etkisi altındayım halen:) Ve ben Sema Kılıç'a da horoskop baktırmıştım bakacağım tutarlı mı gidiyor nasıl diye:) Ama tavsiye ederim.Gelecek çıkar mı bilmem çıktıkça yazarım buraya.Sokak falcılarıyla karıştırılmamalı çok iyi :)
Benimki yarım saat sürdü sorabileceğim çok soru kalmadı zaten hepsini kendi anlattı en son aşk hayatımla ilgili sorular sordum istediğin kadar soru sorabiliyorsun :) En güzel tarafı da bu :) Dua okuyarak cevap veriyor gün ve tarih veriyor. Dedim ya ben düşünsem o cümleleri kuramam Meltem hanım kafiyeli cümleler kuruyor şaka gibi Söyletiyorlar resmen :) Etkisi altındayım halen:) Ve ben Sema Kılıç'a da horoskop baktırmıştım bakacağım tutarlı mı gidiyor nasıl diye:) Ama tavsiye ederim.Gelecek çıkar mı bilmem çıktıkça yazarım buraya.Sokak falcılarıyla karıştırılmamalı çok iyi :)
Canın yorumunu şimdi okudum içim rahatladı senin içinde olumlu olmuş meltem hanım ..sanırım aradığımız kişiyi bulduk..sema kılıçla kıyasladım bende sende bak bakalım tutarlılık var mı.hadı bakalım inş bundan sonra başkasına gerek kalmıycak:))
ben yarın meltem hanımla görüşeceğim ama bugün dayanamadım kadıköyde sini mantı evinde elif hanıma gittim. daha önce giden var mıydı,ben memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mıbilemem dedikleri ama moral oldu bana ,daha önce burda bahsedild mi elif hanımdan?
ben memnun kalmamıştım pek, şu ana kadar dediklerinden çıkan olmadı, hoş zaten çıkmasını da istemem asla :) Ama sana dedikleri çıkar inşallah. Falı doğru çıkarsa bilgilendirirsen sevinirim :)
Canın yorumunu şimdi okudum içim rahatladı senin içinde olumlu olmuş meltem hanım ..sanırım aradığımız kişiyi bulduk..sema kılıçla kıyasladım bende sende bak bakalım tutarlılık var mı.hadı bakalım inş bundan sonra başkasına gerek kalmıycak:))