- 3 Mayıs 2013
- 28
- 1
rebul eczanesin yanındaki pasajda chili cafe baktırın eğer daha iyisine gittiyseniz ne isterseniz deyin burdayım telimide yazarım, bu kadar eminim
Hava çok güzel bende taksim veya bakırköyde ki falcılardan birini denemek istiyorum hangisi olduğunuda bilmiyorum ayrıca yanıma arkadaş arıyorum bugün fal baktırmaya gidicek biri varsa seve seve eşlik ederim ayrıca tanışmış oluruz hemde düşünen biri varsa mailden konuşabiliriz buluşabiliriz duyrulur:))
canım sıfırı tüketmeseydm gelirdimama ykk bakırköyde gülşen varmışş onu denemek isterdm
Bakırköydeki gülşen nerdeymiş..gelsen iyi olurdu ya gidesim var ama tek gidesim yok işte arkadaşlarımda ya sınava çalışıyo ya işi var kaldım sap gibi
DD kızz du bakim blki kendimi ayarlarsam gelirim bana mail atsana x.x_hb@hotmail.com
Ben sana mail attım canım..numaramıda yazdım istersen sen ver ben arıyım
Bakırköydeki gülşen nerdeymiş..gelsen iyi olurdu ya gidesim var ama tek gidesim yok işte arkadaşlarımda ya sınava çalışıyo ya işi var kaldım sap gibi
Ykk gülşen nerede sevgili hilal.
BiraZcık tarif eder misin ?
İyi miymiş?ne falı bakıyormuş?
kızz bende bilmiremm ele birinden duymuştum ey dediler dedim bende ahan galhamda gidemaccık erzurumluyumda
kızlar bende kadıkoy göztepede bir hocaya gideceğim gelen varsa gelsin bende yalnız gitmek istemiyorum :)
detay verir misin canım? ne bakımı yapıyor?
Kendisini tanımıyorum, baktırmadım fal. Kraliçe diyen hitap edenler olmuşta.. gay ise bilemiyorum, olabilirde... ne de olsa onlarada kraliçe denebiliyor değil mi :86:
Yıldıznameye bakıyor anne adı dogum tarihi falan bunları söylüyorsun canım
ücret ne kadar canım gidip de memnun kalan var mı tanıdıgın?
bu dediğin kişi göztepede nerede tam olarak ve adı nedir?
canım sen genel de ne kadar bırakıyorsun? Bir de daha açık adres verebilir misin?ismi Daniel canım Lübnanlıymış göztepe tren istasyonuna yakın bir yerde