İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar cezminin nosunu bilen nolur bana da özelden gönderin benim özel mesaj hakkım yok yazamıyorum

saydığınız bütün falcıları biliyorum, hepsine okuldan arkadaşlarla, ablamlarla gittik, Taksimde Deniz diye bi kız var, tek geçiyorum onu
tasula, cezmi onunla kıyaslanınca yalan kalıyor, tasulaya ilk gittim masaya oturdum sana sana çay söyleyim dedi yanımda arkadaşımda var, şöyle daldı uzaklara bakar gibi :) ozan, arda kimin arkadaşı dedi, ben benim yok öyle bi arkadaşım dedim, ona dikkat et vardır vardır dedi :) Bir arkadaşım denizi söyledi ablasının okuldan arkadaşı bu kıza gittik inanamadım, tek kelimeyle şoka sokuyo insanı, ve o kadar iyi bi kızki en ilginç tarafı en iyi üniversitelerden birinde okuyomuş, çok şaşırdım duyunca. Asla başka falcıya gitmem yeter gittiklerim :) Bir insan tarih saat isim verebilir mi, inanamadım şu saatte kavga etmişsiniz kavgayı sen başlatmışsın şöyle olmuş böyle olmuş dedi inanamadım, ben Deniz derim yani

Son düzenleme:

:d hee bacımm hee senseen madem reklam yapıyorsunuzz az birazz zeki bi şekilde yapın tipik aynı cümLeler bıktık sizin gibi insanları kandıran vicdansızlardan

Ay ne kadar fenasın kıs, ayy bişey yazayım dedim bi fikir vereyim dedim neler demişsin ne vicdansızlığım kalmış ne bilmem ne, valla ben yaşadığımı gördüğümü anlatmak istedim, biraz öncede clarins ve shiseido kullandım onlar hakkında bilgimi paylaştım, onlarında mı reklamını yapıyorum bana para mı veriyolar, ayrıca nerde çalıştığını bile yazmadım kısın, ve eminim en iyi falcıda o, terbiyeli eleştiriler yap

kucuksabahat deniz kim? taksimde öyle bir isim duymuştum o mu acaba? biraz bilgi verebilir misin.

tebrikLer seni günün dürüstü seçiyorum

Deniz İstiklal Cad. Rebul eczanesinin yanındaki pasajda, olması lazım şu an orda bi kafede ablamlara ve komşularına bakıyodu ben öyle denk geldim, çok da sevdim kişi olarak sevdim, konuştuk fal bakmayı başlarda istememiş böyle bi yeteneği olduğunu bildiği halde ama daha sonra bakıyo, ben ona ilk baktırdığımda birine aşıktım biraz garip bi durumdu, adını verdim annesinin adını istedi işte doğum tarihi falan, bana en yakın arkadaşının ismi barıştı benimkinin, yani onun adını tipini bilmesine imkan yok onu söyledi şu an şurda ara sor dedi, seni aldatıyo dedi ne yazıkki hepsi doğruymuş, eğer bişey yapılcaksa en iyisi yapılsın ben kesinlikle o kıza güvendim sonuçta Allah vergisi yetenek bu da, tecrübe mi paylaşıyorum diycek bişeyim yok başka...

Canım sen bana fiyatını söyle ben sana onun ne olduğunu söyleyeyim..Birde ne falı bakıyor.

bu ilk üçüyşe ilgili daha önce de yazmıştım, soranlar olmuş bu kişilerin boşa yüksek miktarlarda kazanmalarını daha doğrusu o zor kazanılan paralarımız boşa gitsin istemediğim için tekrar yazıyorum.

ŞEBNEM, bi numarası yok bence, bişeyler biliyosa da insanları karıştırıyo, anlamsız 150 liraya kesinlikle değmez.

EMİNE AKKAYA 10 dk sürmüyo 50 lira, gitmeyin bişey bildiği de yok.

SELMA TOPRAK, isabetli baktığı şeyler var, iyi bi hanım aslında ama bi saat konuşup toplamda diyip diyebiliceği herşeyi 10 dkya sığdırabilirsiniz, gerek yok 100 lira vermeye onlar için de bence, yoksa kötü falan demiyorum.

TELVE (EMELİM) YİĞİT akıl okuduğuna emin gibiyim. mesela kafanızdan geçen bişey var onu soruyo, o kafandaki anahtar ne, ayşe kim, neden borç aldın arkadaşından gibi. etkiliyeci olabilir ama bunları zaten siz de biliyosunuz bi anlamı yok. ha diyen varsa bana bilmediğim bişey söyledi, sonra çıktı, cidden bilmek isterim. Ama 10 dk bile sürmeyen 50 liralık fal, daha çok show gibi bence.

bence bunlara baktıracağınıza paranızı cebinizde tutup 20 liraya anadolu yakasında şehribana, avrupada nihale, yada evde falsepetinden ilkaya baktırabilirsiniz.

Bu arada BURAK da bayağı konuşulmuş, kendisi yakın arkadaşımdır fal bakmıyorum gibi bi yaklaşımı yok telefonun verilmesiyle ilgili de sıkıntısı yok, sadece tanıdık aracılığıyla bakıyor artık daha çok, ama kendisini arayıp derdinizi anlatırsanız bakar.

Son olarak eklemek istediğim bişey daha var, bi kişinin falı çıktı diye başkasına çıkacak diye bişey maalesef yok, bi falı çıkıp tekrar gittiğim ve alakasız bakmış falcılarım da oldu aynı kişi olduğu halde yada, falının bi kısmı çıkıp gerisi havada kaldığı da oldu kiminin. yani gaybı cidden Allah'tan başka kimse bilmiyor, şu anı bile hatta. umarım herkes kendini falcılara yönelten şeyleri çözüme ulaştırır en yakın zamanda

suya ve iskambile bakıyo, cafenin adı aklımda değil ben öğrenir yazarım kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum, bende gittim o tasulaymış, yok kadıköyde var bi yerler o balık pazarının oralarda kalktım taa oralara gittim :) ah ahh ama doğru söylemek gerekirse bu kızın bakımı normal değil yane baya iyi( şu an annem denizin nasıl baktığını millet görse şok olur dedi :))

Son düzenleme:

Buragın iletişim bilgilerini paylaşabilir misin benimle

bostancı da ezel hanıma fal baktıranınız oldu mu hiç? Memnun kalan ya da kalmayan. Bayağı öven var da

Bu arada ne kadar çok falcı türemiş böyle yaw.. Kafa karışıklığından başka bir şey değil. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…