İstanbul'da Fal - Falcılar

yok mu yenı bomba bı falcı yaa :KK70: şu inci cafedeki nesrine gıden varmı aranızda...?

benim gördüğüm en iyi falcı. herşeyi teke tek bildi. telefon numarasını kaybettim inci cafeden ayrılmış. onu bir daha gören duyan numarasını bilen var mı nerde fal bakıyo varsa telefon numarasını ya da soyadını bilen lütfen msj atsın

Bir ara yazmıştım..İstanbul kafe Şehriban hanımâ fal baktırmıştım..ve hiç beğenmediğimi dile getirmiştim...Yanımda götürdüğüm kız arkadaşa demiş olduklarından bazılarını yaşamış..Hatta o da c.tesi bir kız arkadaşını götürmüş..Kıza demiş Şehriban sen bu adamla yarın görüşeceksin ama kusura bakma kavga çıkacak aranızda demiş..Ertesi gün kız hakikaten görüşmüş erkek arkadaşıyla ve aralarında bayağı bir kavga çıkmış....
Arıza bende sanırım :)Bana tutturamıyorlar:KK43:
Kısaca Şehriban'ı deneyebilirsiniz..Fiyatta 20tl olunca pek kaybedeceğiniz bir şey yok...Yanlız biraz fazla kendine güvenen bir hatun kendini çok öven:))Ben rahatsız olmam derseniz...
Bilginize...

bugün çok karışık bir günümdeydim.kadıköye gidip biriz hanıma tarot baktırayım dedim ama yokmuş.nete girdim telden bizim foruma ,senin mesajını görünce bari şehribanı deniyim dedim.biraz dolandıktan sonra buldum kafeyi.önyargılıydım açıkçası daha önceki mesajlardan dolayı ama kadın fena değildi bence.yaşamımla ilgili % 90 doğru yorum yaptı.umut veremem dedi ilişkimle ilgili,olumlu şeyler söylemedi ama yine de iyiydi genel olarak.10 güne kadar bir haber alacaksın dedi.olursa yazarım yine.sakin uzun baktı.birde kendini hiç övmedi acaba burayı mı takip ediyor :KK33:

bugün çok karışık bir günümdeydim.kadıköye gidip biriz hanıma tarot baktırayım dedim ama yokmuş.nete girdim telden bizim foruma ,senin mesajını görünce bari şehribanı deniyim dedim.biraz dolandıktan sonra buldum kafeyi.önyargılıydım açıkçası daha önceki mesajlardan dolayı ama kadın fena değildi bence.yaşamımla ilgili % 90 doğru yorum yaptı.umut veremem dedi ilişkimle ilgili,olumlu şeyler söylemedi ama yine de iyiydi genel olarak.10 güne kadar bir haber alacaksın dedi.olursa yazarım yine.sakin uzun baktı.birde kendini hiç övmedi acaba burayı mı takip ediyor :KK33:

Neyse bari canım memnun kaldıysan paran boşa gitmemiş:)evet sakin ve uzun bakması güzel..Seni sepetlemeye çalışmıyor,Müşterimi mi bekliyor umursamıyor..Elinden geldiğince seninle uğraşıyor:)Ben sanmıyorum Şehriban Hanım burayı takip etsin..ama burda onu bayağı savunan kişiler gördüm,belki onlar demiş olabilir..Bende cidden komikti..Çık dışarı sor beni kızlara ben bir tarih veririm o tarihte o adam gelir tarzı konuşması olmuştu bana :)Gerçi o tarih henüz gelmedi ama benim zaten öyle beklentim yok..
Tarih olarak 7 gün içinde işle ilgili gelişme olucak demişti bana..Tutmadı o...Zaten falda zaman olmaz bana göre..Sen bir öngörüde bulunursun eldeki verilerden yola çıkarak olur olmaz Allah'ın takdiridir..Bu fal işi Hava tahmini gibi..Eldeki verilerle ertesi gün için derler ki Yarın Yağmur bekleniyor ...Ertesi gün olur ya yağmur yağar ya da yağmaz..7 dil biliyorum 7 sinde de hava durumu üzerine konuşurken hep olabilir yada bekleniyor kalıbları kullanılır..Kesin bir yargıda konuşamazsın..
Bende biraz o yüzden kızıyorum falda kesin konuşanlara..
Umarım demiş olduğu iyi şeyler denk gelir olur Senin için ...:)

Son düzenleme:
suya ve iskambile bakıyo, cafenin adı aklımda değil ben öğrenir yazarım kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum, bende gittim o tasulaymış, yok kadıköyde var bi yerler o balık pazarının oralarda kalktım taa oralara gittim :) ah ahh ama doğru söylemek gerekirse bu kızın bakımı normal değil yane baya iyi( şu an annem denizin nasıl baktığını millet görse şok olur dedi :))

"kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum,"
Niyet belli olmuştur..Buyrun burdan yakın bayanlar..:)

"kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum,"
Niyet belli olmuştur..Buyrun burdan yakın bayanlar..:)
kızz jasminnn:KK70: sen aynı bana benziyorsunn bu dobra konuşmalarından dolayı senii teprikk ediorm :KK70: ben daha ilk msj nda reklam dedim cazz yapmaya başladı :KK70::KK70::KK70:

siz hayal dünyasında yaşıyosunuz, adım kadar eminim o kıza gidip fal baktıracaksınız ne bu ya bu kadar delirdiniz herkes baktırdıklarını anlatıyo bende tee Adapazarlarına kadar gittim baktırmaya, İstanbuldakileri geç hepsine baktırdım ya da yakın çevremdekiler baktırdı, o kız için kim baktırdıysa herkes öyle diyo, ne yani şimdi baktırdım ve cidden diğerlerinden daha iyi diye yazmayım mı, kaçın kuralarıymış seviyesiz şeyler !!!

Son düzenleme:
siz hayal dünyasında yaşıyosunuz, adım kadar eminim o kıza gidip fal baktıracaksınız ne bu ya bu kadar delirdiniz herkes baktırdıklarını anlatıyo bende tee Adapazarlarına kadar gittim baktırmaya, İstanbuldakileri geç hepsine baktırdım ya da yakın çevremdekiler baktırdı, o kız için kim baktırdıysa herkes öyle diyo, ne yani şimdi baktırdım ve cidden diğerlerinden daha iyi diye yazmayım mı, kaçın kuralarıymış seviyesiz şeyler !!!

hee bacım :KK70::KK70::KK70: sen ne diosan o :KK70:

Kadın sana sadece şok vermemiş senin beynini de almış...Sen git Adapazarı,adana takılmana bak..Ahahahahaha

iyi geceler şekerlerim,
ben de bugün şehribana gideyim bi deneyeyim dedim de fena değildi bence,yani doğru tesbitlerde bulundu mantıklı şeyler söyledi şu anki durumu bildi filan.. öyle iddialı da konuşmadı sanki neyse onu söyledi yani ne gördüğünden bir eksik ne bir fazla.. dedikleri çıkar mı bilemem,bekleyip görelim:)

bu saatte bile burda millete laf yetiştirdiğinize göre sizde var bişeyler benim beynimi almışsa en azından beynim olduğu için sizin neyinizi alcak, tuhafsınız saldırmayın gerek yok insan gibi anlattım, sizde var bişey kesin birilerini yönlendirmeye çalışıyosunuz, yoksa bu kadar saldırganlık asla olmaz yok adanaya git yok adapazarına git insan gibi yorum yapmayı öğrenin siz önce ben burda ağız dalaşı yapmaya meraklı değilim, biri bişey yazsında saldıralım modundasınız devamlı, istediğim yere gider fal baktırırım sizi hiç ilgilendirmez istersem ugandaya gider size vodoo büyüsü yaptırırım ama gerek yok zaten büyüsüz haliniz bu büyülü halinizi düşünemiyorum, gereksiz ve mutsuz şeyler :)))

Son düzenleme:
kızlar ne oluyor Allah aşkına amma abartmışsınız olayı devlet meselesine dönüştürmüşsünüz olgun aklı başında kızlarsınız ne gerek var basit şeyler için tartışmaya reklam her yerde var ne yapalım şimdi reklamcıları mı taşlayalım herkesin özgür iradesi var isteyen istediği falcıya fal baktırır ben veya o söyledi diye gidiyorsa kendi iradesiyle gider kimseye silah dayamıyorlar sonuçta, bana kalırsa hislerim 3 vakte kadar böyle devam ederseniz canınız yok yere sıkılacak degmez diyor yapmayın etmeyin dostlarım fal deneyimlerinizi paylaşmaya devam ediniz lütfen fal krizi tutanlara acil şifalar... başta bana :))

Evet bi deniz diye bi kıza gittim insanlara tavsiye ettim dedim, ki nerede baktığını da söylemedim yani reklamsa onu bile yapmadım ne beyinsizliğim kaldı ne başka bi şeyim bunda var bişey anlamadım ama o kızı tek geçiyorum yane

Evet bi deniz diye bi kıza gittim insanlara tavsiye ettim dedim, ki nerede baktığını da söylemedim yani reklamsa onu bile yapmadım ne beyinsizliğim kaldı ne başka bi şeyim bunda var bişey anlamadım ama o kızı tek geçiyorum yane

Bana numarasını gönder ben baktırayım burda paylaşırım reklam olup olmadıgı belli olur siide tanımıyorum onlarıda özl hakkım yok size bana gönderin

ben daha adam gibi bir falcıya rastlamadım bir nevi terapi oluyor fakat hiçbiri isteklerime cevap veremedi klasik falları sevmiyorum şurda 100 kişiye fal baksam 100 ü de memnun kalır çünkü az çok insanların yaşadığı şeyler bellidir, birine kızgınsındır işinden memnun değilsindir sevgilinden ayrılmışssındır dönmüyordur sıkılmış bunalmışsındır ailenle sorunlar yaşıyorsundur değişiklikler yapmak istersin hayatında fırsatlar çıkmıştır degerlendirmemişsindir uyumlusundur arkadaş çevren geniştir sevilen bir insansındır arkadaşların sırlarını senle paylaşıyordur bunlar çoğaltılabilir şunu okuyan herkese bu yazdıklarımdan bir parçası uyar eminim. Bir de gelecekle ilgili umut dağıtsam değme keyfime en iyi falcı olur çıkarım, sevdiğin sana dönücek kesin arayacak suç sendeymiş biraz ama merak etme mutlu olcaksınız, iş anlamında başarılar seni bekliyor yeni bir döneme giriyorsun şansın açılacak senden hoşlanan başka biri daha var, adında a harfi e harfi :)) anahtar var size miras gelecek yeni bir mülk sahibi olacaksınız geleceğiniz parlak hadi hayırlısı.... Eğitimle ilgili düşüncelerin var onları ihmal etmişssin ama hayata geçirceksin okuyor musun çalışıyor musun bu arada ona göre falımın şekli yön değiştirecek bacımm :))

X