İstanbul'da Fal - Falcılar

iyi akşamlar ben bu beye gitmek isterim bana iletişim bilgilerini verebilirseniz sevinirim .

canım cep numarasını kayıp ettim sadece adresini biliyorum müsait bir güne ayarlayıp gidelim olmazsa ben haftasonları boşum

malesef.kadın bırakmış çalışmıyormuş.kafedekiler mutlaka bilirler ama söylemiyorlar.kendi falcıları kazansın istiyorlar.
Gerçi ben zaten oray gelip baktıramam ama telefonu falan varsa diye umutlanmıştım birini aradığında bulamazsın zaten hep soınra biyerden çıkıverir

Ya arkadaşlar biri bana ailem cafeyi tarif efebilir mi ya da numarayi bileniniz var mi ? Ben Gülşen e melekletdeyken baktirmistim defikleri cikti gini ornegin; yakinin ogretmen atancak umudunuz yok ama stanck demişti cidden 2 hafta sonra aciklandi atandi ihtimaldahi yyoktu. Sonra senin iliskin cidddi sakin bu cocukla sozlencez diye bisey yadama demisti ki ex insan bi kızla cinsellik yaşamış o sirada bide ablan hamile kızı olcak dedi öyle de oldu.hatirladiklarim bunlar ve lutfen noyu bilen paylaşsin

heh bak şimdi falkurdum kemirmeye başladı beni :)))))))))))

güliş sanırım cevap burada gizli :))

Symbol mehmet ve symbol levent'in ve elara cafe can'ın falları çıksın başka da bir şey istemiyorum.Çıkan var mı bilmiyorum ama bekliyorum körü körüne Mayıs ortasında söyledikleri sürece gireceğim temmuzun sonuna kadar yolu var.Arkadaşıma ve arkadaşına Levent'in dedikleri çıkmış.Sizden giden deneyenler ve çıkanlar varsa paylaşsın arkadaşlar

Canım Lübnanlıların ana dili arapçadır...Bir kaç arkadaşım vardı oralı :)Bu arada çok merak ettim yaşamış olduğun deneyimi..Bizlerlede paylaşırmısın?Sanmıyorum saçma gelsin bize..Hem biraz bizde bilgi sahibi oluruz..Teşekkürler...

nişantaşı symboldeki fulyanın nerede olduğunu bilen var mı yada yakın zamanda nişantaşı symbole giden hala orada mı

nişantaşı symboldeki fulyanın nerede olduğunu bilen var mı yada yakın zamanda nişantaşı symbole giden hala orada mı

Nişantaşı symbol cafe pangaltının orada hemen garanti bankasının karşısı ben fulyaya baktırdım fena değildi daha öncede yazmıştım kadının konusurken gözleri kayıyordu birde sanki biryerden dinler gibi bakıyordu oturur oturmaz başladı anlatmaya süper olmasada beğendim yani

sana mail aderslerimizi yazmıştık lübnanlı kişi için ne oldu geri dönüş yapmadın arkadaşım :)

birde fulya hala orada mı nişantaşı symbol kadının bana 2009 da dedikleri olmuştu ama ayrılmıştı

tuondios özel msjlarına bakabiliyor musun daha önce yeni üye olduğunu ve sistemi bilmediğini belirtmiştin

banada özelden yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…