- 24 Ocak 2013
- 13
- 0
yok mu yenı bomba bı falcı yaaşu inci cafedeki nesrine gıden varmı aranızda...?
Bir ara yazmıştım..İstanbul kafe Şehriban hanımâ fal baktırmıştım..ve hiç beğenmediğimi dile getirmiştim...Yanımda götürdüğüm kız arkadaşa demiş olduklarından bazılarını yaşamış..Hatta o da c.tesi bir kız arkadaşını götürmüş..Kıza demiş Şehriban sen bu adamla yarın görüşeceksin ama kusura bakma kavga çıkacak aranızda demiş..Ertesi gün kız hakikaten görüşmüş erkek arkadaşıyla ve aralarında bayağı bir kavga çıkmış....
Arıza bende sanırım :)Bana tutturamıyorlar
Kısaca Şehriban'ı deneyebilirsiniz..Fiyatta 20tl olunca pek kaybedeceğiniz bir şey yok...Yanlız biraz fazla kendine güvenen bir hatun kendini çok öven:))Ben rahatsız olmam derseniz...
Bilginize...
bugün çok karışık bir günümdeydim.kadıköye gidip biriz hanıma tarot baktırayım dedim ama yokmuş.nete girdim telden bizim foruma ,senin mesajını görünce bari şehribanı deniyim dedim.biraz dolandıktan sonra buldum kafeyi.önyargılıydım açıkçası daha önceki mesajlardan dolayı ama kadın fena değildi bence.yaşamımla ilgili % 90 doğru yorum yaptı.umut veremem dedi ilişkimle ilgili,olumlu şeyler söylemedi ama yine de iyiydi genel olarak.10 güne kadar bir haber alacaksın dedi.olursa yazarım yine.sakin uzun baktı.birde kendini hiç övmedi acaba burayı mı takip ediyor
suya ve iskambile bakıyo, cafenin adı aklımda değil ben öğrenir yazarım kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum, bende gittim o tasulaymış, yok kadıköyde var bi yerler o balık pazarının oralarda kalktım taa oralara gittim :) ah ahh ama doğru söylemek gerekirse bu kızın bakımı normal değil yane baya iyi( şu an annem denizin nasıl baktığını millet görse şok olur dedi :))
kızz jasminnn"kaça baktığına gelince diğerlerinden biraz fazla alıyo diye biliyorum,"
Niyet belli olmuştur..Buyrun burdan yakın bayanlar..:)
gay olan ezel mi canım
kızz jasminnnsen aynı bana benziyorsunn bu dobra konuşmalarından dolayı senii teprikk ediorm ben daha ilk msj nda reklam dedim cazz yapmaya başladı
kaçııınn kurraasıyıııızz biiiiizYapar bebeğim caz,yapmaz mı hiç..Hatun şok vermiş ona,o hala şokun etkisinde :))
siz hayal dünyasında yaşıyosunuz, adım kadar eminim o kıza gidip fal baktıracaksınız ne bu ya bu kadar delirdiniz herkes baktırdıklarını anlatıyo bende tee Adapazarlarına kadar gittim baktırmaya, İstanbuldakileri geç hepsine baktırdım ya da yakın çevremdekiler baktırdı, o kız için kim baktırdıysa herkes öyle diyo, ne yani şimdi baktırdım ve cidden diğerlerinden daha iyi diye yazmayım mı, kaçın kuralarıymış seviyesiz şeyler !!!
siz hayal dünyasında yaşıyosunuz, adım kadar eminim o kıza gidip fal baktıracaksınız ne bu ya bu kadar delirdiniz herkes baktırdıklarını anlatıyo bende tee Adapazarlarına kadar gittim baktırmaya, İstanbuldakileri geç hepsine baktırdım ya da yakın çevremdekiler baktırdı, o kız için kim baktırdıysa herkes öyle diyo, ne yani şimdi baktırdım ve cidden diğerlerinden daha iyi diye yazmayım mı, kaçın kuralarıymış seviyesiz şeyler !!!
Kadın sana sadece şok vermemiş senin beynini de almış...Sen git Adapazarı,adana takılmana bak..Ahahahahaha
Evet bi deniz diye bi kıza gittim insanlara tavsiye ettim dedim, ki nerede baktığını da söylemedim yani reklamsa onu bile yapmadım ne beyinsizliğim kaldı ne başka bi şeyim bunda var bişey anlamadım ama o kızı tek geçiyorum yane