İstanbul'da Fal - Falcılar

Ücreti ne verirsen, durumu olmayanlardan para almıyor sanırım daha önce gittim birkaç şeyimi bildi örneğin benim eski arkadaşım var beni sürekli arıyor yeniden başlamak istiyor ama ben onu artık istemiyorum bunu söyledi mesela doğulu biri var işsiz seni çok seviyor sen ona sırtını dönmüşsün çok iyi niyetli dedi vs. birazdan giderim benle gelicek olan varsa gidelim tek üşeniyorum şuan

canım yazını yeni gördüm de gitmediysen gidelim birlikte :)

canım sen genel de ne kadar bırakıyorsun? Bir de daha açık adres verebilir misin?

ben 20 tl verdim valla bıktım zaten falcılara para yedirmekten :) bu arada üşendim gitmedim ya kimsede gelmedi ayarlayıp başka gun gidelim istiyorsanız.

Arkadaşlar, daha önce de sormuştum. Bu erenköy Şebneme yakında giden oldu mu diye? cevap yazan olmadı. Hiç himse mi gitmedi bu kadına yaaa..

ben 20 tl verdim valla bıktım zaten falcılara para yedirmekten :) bu arada üşendim gitmedim ya kimsede gelmedi ayarlayıp başka gun gidelim istiyorsanız.

nerede bakıyor evinde mi? bana yer olarak yakın sayılır ama evde bakıyorsa gidemem tanımadığım için...

gelecek ile ilgili doğru fal bakabilen birine giden var mı?
Ben kendi adıma söylim rita kurtukuştakine gitmiştim 5 yıl önce , 5 yıl sonra evleneceksin demişti, birkaç ay önce gittiğimde tekrar daha 5 yıl var dedi, bildiği şeyler olmuştu ama bazı konularda tutturamadı. Bir de gıcık bir tarzı var, bence,ya da bana öyle geliyor...

İstanbul taksimde zeno cafe var orada Medyum Hira var gerçekten çok iyi bakıyor herşeyimi bildi soru sormaya gerek bile kalmıyor fal istiyorsanız orayı denemezi tavsiye ederim

Canım ne şekilde bakıyor bu beyefendi? Şimdi yıldızname demişsin onu bakımı farklıdır o yüzden soruyorum .

kuran-ı kerim kitabını açıyor arapça dualar ediyor annenin adı soruyor elini başına koyuyor sonra başlıyor anlatmaya işte canım kendisi Lübnanlı olduğundan arapça dilini çok iyi biliyor, birde ilginç bir deneyim yaşadım onu da anlatmak pek istemiyorum saçma gelmemesi için ama merak edenler olursa özelden yazarım :KK66:

özelden yazamıyormuşum henüz yeni üye olduğumdan kullanımları pek bilemiyorum tabi

kuran-ı kerim kitabını açıyor arapça dualar ediyor annenin adı soruyor elini başına koyuyor sonra başlıyor anlatmaya işte canım kendisi Lübnanlı olduğundan arapça dilini çok iyi biliyor, birde ilginç bir deneyim yaşadım onu da anlatmak pek istemiyorum saçma gelmemesi için ama merak edenler olursa özelden yazarım :KK66:

asıl yıldızname o şekilde bakılıyomuş zaten evleneceğin kişinin adına kadar çıkıyormuş ama ona bakan kişinin çok büyük günaha girdiğini söylemişler bu gerçekten varmış arkadaşlar

ayy çok merak ettim ben bu kişiyi birazcık anlatabilirmisin tatlım telefondan falan bakarmıki acaba bu ara bunalımdayımda kime olursa fal baktırıyorum zaten :p

İş yerinden bir erkek arkadaşım kendi arkadaş grubuyla Bakırköyde bir yere gitmiş.Kadın yaşlı acayip bir tipmiş.Elleri sakat gibiymiş.Arkadaşıma ve grubundakilere ne dediyse tek tek çıkmış.En imkansız yok canım attı dedikleri şeyler bile 1-2 ay sonra çıkmaya başlamış.Çocak o kadar etkisinde kalmıştı ki görmenizi çok isterdim.Dediği kafeye gittik Duygum Kafeydi sanırım adı, ama çok üzgünüm ki kadın işi bırakmış çalışmıyormuş.Bu bayanı bilen duyan var mı.Kafenin sahibi o bayan için arada çay kahve içmeye geliyor dedi.Yalandan kendi falcılarını övdü bi kaç tane gay vardı fal bakan.bizde baktırmadık yana yakıla o bayanı arıyoruz:KK43: bilen duyan varsa yazarsa sevinirim.

bulabildinmi tatlımmm

arkadaşlar konuyla tam alakalı değil ama hıdrellezde nasıl dilek dilenir? bileniniz var mı ? :KK34:

iyi akşamlar ben bu beye gitmek isterim bana iletişim bilgilerini verebilirseniz sevinirim .

X