- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Yanina gidince kaca bakio :)telefonda bakıyo ama telefonda bakımı pahalıya bakıyo burdan birisitelefonda baktırmış hemde iki kereüşenmemiş 200 lira vermiş yaa bi telefonda bakması 100 lira 0507 774 20 72 numarası
Yanina gidince kaca bakio :)
burakla ilgili sitede yorum yapmamasını rica etmiştim ama h2o unutmuş ve yapmış.
burak'ı burda paylaşan insan bendim , gereksiz laf ebelikleriyle uğraşmak zorunda kaldım , beğenmeyenlerin ihtamları.
ayrıca burakta siteden kimseye bakmak istemiyor , bazı sorunlar yaşamış.
ancak tanıdığı birinin ismini verirseniz bakıyor.
unutmayın falcı olsalarda bazı hakları var , her parayı veren bakmak zorunda değiller.
burak mükemmel falcı değil , hayatınızın anahtarını vermiyor size. ama bana yeterli geliyor.
ve h2o lütfen burak bahsini kapatalım.
Teşekkürler cevabınız için...Bi arkadaşım medyum elif diye birinden bahsetmişti iyi diye..bende aradım telefonlda bakıyormuş su ve yıldızname bakıyorum dedi..55 lira dedi..bana fiyatı uygun geldi..aradı baktırdım erkek arkadaşımla ve benimle ilgili..hiiiiiiiiiç olumlu bişey söylemedi ayrılcaksınız depresyona girceksin yok söyle yok böyle nasıl moralim bozuldu aradım erkek arkadaşımı diyo inanma böyle şeylere yürü git diyemedin mi falan biz ayrılmıycaz dedi..ama benim çok moralim bozuldu..bu bayana baktıran ve dedikleri cıkan biri var mı..çıkmamış olmasını dilerim..hatta dolandırıcı parana yazık deseniz bile sevinirimçok kötü oldum iş yerindeyim ağlamamak için zor duruyorum
Kimmiş o bakım:)bugn yeni birini keşfettimm 3 harflileri varmış fal bakarken beti benzi atıyormuşş korkutuyormuş insanıbanada zaten bunlar lazım D gtcem akşama
Teşekkür ederim canım , bir ara onu da deneyeyim o zaman. Eksik kalmasın:))Evet canim canana da siksik baktiririm o da iyidir ama tarzlari cok farkli zaten canan karakter analizine pek girmiyor bence. Andac gecmis ve suanki duygularda cok basarili adeeta karsindakini tanir gibi. Gelecek icin soylediklerinde olmaz sacmaliyosun dedigim bircok seyi yasadim. Tabi bu elektrik meselesi ama ben cigdemden bile daha cok begeniyorum anddaci :)
Bu arada yakın gelecek ya da uzak gelecek cikti mı ikisinden birinde?
Özellikle yakın gelecegi merak ediyorum..
Teşekkür ederim canım cevabın icinCanimmm canan suanki olaylar icin. Ama daha genel ornegin 6ay sonrayi merak edersen andac derim. Tarihte sapmada olsa andacin dedigi er yada gec cikio. Canansa asla zaman vermez :)
Laf cafede, tarot ağırlıklı kahve ve tarot bakiyormusKızlar iyi takip edemediysem af buyurun ama andaç kim? nerde ne kadara bakıyor?
Telefonunu verirsen biz de deneyip fikrimizi söyleriz, 55 tl fazla bir para değil..Geçmiş ile ilgili ya da şuanki zamanla ilgili hiç tutturduğu birşey oldu mu?
canım eğer aynı medyum eliften bahsediyorsak ben 7,8 ay önce baktırmıştım telefondan ve görüşlerimi yazmıştım dolandırıcının yanında çokta küstahtı hatta ben kendisine hiç bir şey bilemediniz dediğimde beni tehtit dahi etmişti sizin gibilerin ağzını dilini bağlarım demişti ayrıca msj lada bana hakaretler etmişti tek kelime dahi milememiş birde ben falcı değilim medyumum diyordu