İstanbul'da Fal - Falcılar

hangi konuda canım

Ben yaklaşık 8 gün önce damlalar cafe barışa fal baktırmaya gittim. Geçmiş ve şuan hakkında çok iyi yorumlar yaptı, her şeyi bildi. Hiç bir şekilde yanılmadı. Gelecek hakkında yaptığı yorumlarda olumluydu fakat çıkar mı çıkmaz mı diye kendimi yiyip bitiriyorum günlerdir. Siz damlalar cafe barış hakkında neler düşünüyorsunuz ? Giden varsa, söylediklerinin çıkıp çıkmadığı hakkında bir bilgi verir misiniz ? Lütfen, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım aynı medyumdan mı bahsediyoruz ya..ben telefonunu yazdım bir arkadaş sormuştu..telefonu aynı mı..bide şişlide ofisi falan varmış bu kadının

Canım aynı medyumdan mı bahsediyoruz ya..ben telefonunu yazdım bir arkadaş sormuştu..telefonu aynı mı..bide şişlide ofisi falan varmış bu kadının

canım o gün telefonunu sildim geçmiş gündür bilemem ama adı medyum elifti bunu iyi biliyorum birde kendinden çok emin konuşuyordu doğru düzgün soru sormama fırsat dahi vermiyordu o öyle değildir ben dedikçe sinirleniyordu daha bitirmedeim bekle bekle diye habire azarlıyordu zaten bunlar sürekli telefon değişiyorlar sen güzel düşün ve düşünce gücüne inan her şey güzel olacak birde internetten sırhocanın dualarına bak bir dene

saol canım muhtemelen dediğin gibi aynı kişidir..ben zaten hiç konuşmadım ki durmadan o konuştu..verdiğim paraya mı yanayım paramla rezil olduğuma mı bilemedim

Üzülerek söylüyorum ki Barışın dediği hiç birşey çıkmaz..Boşuna umut edip bekleme
Geçen sene 1 kız arkadaşla gitmiştim.Kapıda bir adam zorla sokmuştu..Ben baktırmadım.Kız arkadaşım baktırdı ağzı kullaklarında masaya geldi ve üstüne 1 kız arkadaşını arayıp onu da çağırdı o da 1 kız arkadaşıyla gelip baktırdı..Sonuç mu..3 kıza da dediği hiç bir şey çıkmadı...Hatta tersi durum yaşayan bile oldu..Yani kısaca Barış gelecek hakkında sallar durur

Bir ara yazmıştım..İstanbul kafe Şehriban hanımâ fal baktırmıştım..ve hiç beğenmediğimi dile getirmiştim...Yanımda götürdüğüm kız arkadaşa demiş olduklarından bazılarını yaşamış..Hatta o da c.tesi bir kız arkadaşını götürmüş..Kıza demiş Şehriban sen bu adamla yarın görüşeceksin ama kusura bakma kavga çıkacak aranızda demiş..Ertesi gün kız hakikaten görüşmüş erkek arkadaşıyla ve aralarında bayağı bir kavga çıkmış....
Arıza bende sanırım :)Bana tutturamıyorlar
Kısaca Şehriban'ı deneyebilirsiniz..Fiyatta 20tl olunca pek kaybedeceğiniz bir şey yok...Yanlız biraz fazla kendine güvenen bir hatun kendini çok öven:))Ben rahatsız olmam derseniz...
Bilginize...

Gerçektenn mii ? bi kaç kişi çok iyi olduğunu söylediği için gitmiştim. Hatta gitmeden önce bu forumdan araştırdım. Birisi "barışın dediklerini şuan yaşıyorum" demişti ona aldandım ama o başka forumdandı sanırım Bende merakla bekliyodum çıkıcak mı diye

Canım ya umarım sana dedikleri tutar..Bakarsın benim arkadaşlara tutmadı sana tutar. Zaten fal işi bana tutan sana tutmaz sana tutan bana tutmaz:)

Merhaba, yillar once Cezmiye baktirmistik biz ve ozamanlar soyledigi hersey teker teker simdi cikiyor ve tekrar gitmek cok istiyorum ama sirinevlerden tasinmisin siz adresi veya numarasini verebilirseniz cok sevinirim :)

Merhabalar siz yazali cok zaman gecmis ustunden ama ben Cezmiye yillar once baktiriyordum sirinevlerdeyken yuzyuze neler dediyse herseyi yasadim tekrar ulasmak istedim fakat ulsamadim numarasini verebilirmisiniz rica etsem

ayyyy beniim bacaklarım kırılaydıdaaa gitmeyeydimm bugünki kadınaa cinleri var dedilerr herşeyi bilio dediler hikayeee ayyy benn bu denlii d fallara düşecek insanmıydımm anaaaaaaaaaam benim gittiğim falcılar en azından bişiler biliolardıı buu iyicee arkadaş arasında bakılan saçma sapan fallar olurr ya onlar gibiydiiii ben böyle bişi görmedimde duymadımda :S:S hayattan soğudum yaşama sevincimi kaybettim D:

Merhaba. size kesinlikle katiliyorum saydiginiz bu kisilerden bazilarina gittim ben de fakat ben en cok cezmiden memnun kaldim cok eskiden bakiyordu bana soylediklerini halen yasiyorum. Cezmiye ulasmak istiyorum fakat tasindigi icin ve numarasini kaybettigimden ulasamiyorum. sizde numarasi varmi rica etsem ?

evet bencede ayni kisi biraz yumusak birisiydi fakat izini kaybettim mailimi versem bana gonderirmisiniz numarasini rica etsem :)

Şu yaşıma kadar gezdiğim falcıların hocaların haddi hesabı yok kimi sorsanız size seceresini çıkarabilecek durumdayım artık inancımı yitirdim fala verdiğim parayla rahat mülk sahibi olurdum artık kendimle fal bakar durumdayım siz düşünün... fal baktırdığım kişilerin ismini dahi çok fazla hatırlamam; birkaç hatırladıklarımı sizinle paylaşabilirim;

Dejavu Yiğit; İsim biliyor fal süresi 5 dk. Örneğin sevdiğim kişinin adı kaç harfli dedi. 6 dedim içinde m harfi e harfi var mı dedi evet dedim mehmet dedi ismini, kardeşimin adını sordu kaç harfli diye 4 dedim a var mı r var mı dedi evet dedim aras mı dedi hayır dedim bora dedi bu şekilde bildi yani tek seferde değil tahminlerle bunu bana kalırsa normal biri de yapabilir. Tavsiye üzerine gittim isim biliyor gelecekte söylediklerin tam tersi çıkıyor dediler. Dejavuda daha önceden Duygu varmış oda Yiğit in sevgilisiymiş o da isim biliyormuş...

Dejavu Öner; Psikolog gibi diyebiliriz hayata dair konuşuyor kadın erkek ilişkilerini hayat tecrübeleri ile çok iyi biliyor, bana sevdiğin dönecek ama iş işten geçmiş olacak dedi, aynı zamanda senle çıkan kişilerin kısmeti açılıyor dedi gerçekten de kiminle çıktıysam evlendi çoluk çocuk sahibi oldu nerdeyse hepsi :)

Dejavu Edip;

O da klasik bir fal baktı, yani etkileyici değildi nokta atışları olmadı.

Emel Kafe'De medyum emel falan yazıyordu oraya girdim bir erkek ve bir bayan vardı ben bayan olanını seçtim kadın benim başımı ağrıttı çok uzun ve çok sıkıcı bir faldı bitsin diye bekledim kadın benim gözümün içine baktı tüyo vermem için hayatımdaki en kötü faldı.

Fincan cafe Şenay;

Arkadaşım kesinlikle beğenmedi ikimizede salladı yakın tarihler verdi hiçbiri gerçekleşmedi dedi siz 1 hafta önce buluşmuşsunuz 1 hafta sonra yine buluşacaksınız, Böyle birşey kesinlikle olmadı. Yalnız beklerken bir kadına bakıyordu ona sen evlisin evli biriyle berabersin dedi kadın da kafa salladı orda biz çok umutlanmıştık iyi olduğuna dair ama olmadı.

Laf Kafe Çiğdem;

Arkadaşlarım çok beğeniyor arkadasıma emre diye biriyle tanıscaksın evlenceksin dedi şuan arkadasım emre diye biriyle evlilik hazırlıkları yapıyor tesadüf mü bilinmez ama bana hiç bir dediği çıkmadı.

Osmaniye Fuzuli Hoca;

gelecekle ilgili hiçbirşeyi bilemedi bana 10 sene yurtdışına gidemeyeceksin dedi ben daha o sene yurtdışına gittim.

Geçelim taksime :)

Kapris Kafe İmam;

hızlı konuşuyor, kendini çok övüyor, iranlı, 7 dil bildiğini söyledi, ben sıra beklerken fransız bir kadına o dilde fal bakıyordu, çok kötü değildi açıkçası işte bu cocukla evlenceksın dedı de ımkansız, ama paragöz olmaları rahatsız edici, hemen kurşun döktürme olayına geçmeye çalışıyor, sende nazar var kursun dökmek lazım diye, bunu gelen herkese yapıyorlar ben de döktürdüm bir faydasını görmedim, parama yazık;

Kapris Kafe Tasula;

Bazı şeyleri bildi bazı şeyleri bilemedi soru soruyor cevaba göre şekil alıyor fal bana iş değişikliği var 1 ay içinde dedi üzerinden 5 ay geçti. ve orda yine yabancı oldugunu söyledikleri bir erkek vardı o da baktı bu çocuğun poposunu kaldırmıssın mıçmış batırmıssın dedi kaderin bu degil dedi falan filan.

Melekler Kahvesi Emre;

O da bir erkek gözüyle kendi görüşlerini açıkladı fena değildi, arayacak seni dedi ama hala aramadı arayacagına da artık ihtimal vermiyorum.

Taksim Symbol Toprak;

Dedikleri anlaşılır değildi o da döneceğini söyledi 2,5 ay içinde suan bir o kadar zaman olmaya yakındır bir gelişme yok. Arkadasıma da gelecek dedi ama onun sevdiğide suan nişan arifesinde...

Nişantaşı Symbol Fulya;

O da fena değildi; 1 ay içinde dönücek çıkmaya başlayacaksınız dedi hatta evlilik görünüyor dedi. 1ay sonra aradı biraz geçmişti 1 ay ı görüştük o gun ama çok kötü bitti. 3 aydır da ses yok zaten. Yine aynı yerde bir erkek baktı sakallı şişman adını hatırlamıyorum o hepten fiyaskoydu.

Yedikule Aysel;

O da geçmişi anı bildi gelecek ile ilgili dediklerini bekliyorum henuz cıkmadı hepsi dönücek diyor ben anlamadım bu işi :)))

Şuan aklıma gelenler bu şekilde emin olun bunların kaç katı kişiye fal baktırdım onları da aklıma geldikçe yazarım.

arkadaslar cezmi gercekten iyi 1994 95 96 yillari arasinda baktirdim sirinevlerdeydi oglum olucagini kizimin unv okuyacagini hatta bolumune kadar soylemisti ve simdi o bolumden mezun olucak kizim zamanla cikti aradan kac sene gecti, numarasini bilen varsa lutfen bilgilendirirse sevindiririm iyi aksamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…