Dert çok olunca canım danışmaya ihtiyaç duyuluyor işte ne yaparsın hayat.
crazydaisy'im yakında fal uğruna fezaya çıkacağımama oldukça duruldum bu konuda , elmas hanımın methini çok duymuştum , hazır arkadaş bahsetmişken telefonunu portföyüme katmaktan mutluluk duyacağım.
leafinistanbul telefonu edinebilirsen çok çok teşekkür edeceğim.
marking19 belki kıbrısa yolum düşer :) ama asıl amacım telefonda bakıma ikna edebilmek ama bu bayanın yılın bazı aylarında konyada olduğunu duymuştum aynı zamanda
şunun şurasında şebu aruza ne kaldı
canım merabaameşhur olmuşum ondan ismimi çok duyuosundur ya ben kadından randevu almştm gidiodm şehir dışına çıktı sonra da gene randevu aldım ama paramı bi arkadaşın nikahında takı olarak kullandım D: şuanlık gitme imkanım yok çok fal baktırdım gitmediğim istnbulda tak tük falcı kalmştır benim bu sitede de önerebiliceğim tek hanım serap ablaa çnk bundan gerçekden çok memnunum ve kadınlar klübündende ggiden yaklaşık 10 15 kişi oldu onlarda memnun kaldı YAA çok falcı var bildiğim amaa öylee aman ama değiller o yüzden burda paylaşmaya gerek duymuyorum ama serap ablaya dediğim gibi güvenirim memnunum
forumda yeterli mesajım olmadığı için özellere teşekkur yazamıyorum. buradan ilgilenen herkese tesekkurler
Elmasın numarasını araştırayım. Oraya gittiğinizde herkes onu tanıyor.Özellikle taksi şoförlerine sorun.
benim tavsiyem randevusuz gitmemeniz. çok kalabalık oluyor sıra gelmeyebilir.
ben gittiğimde bizi goturen arkadaşın hangi tarihler arasında trafik kazası yapacağını söyledi.
biraz urkutucu.
Bende serap hanım dan memnun kalmıştım.2 kez gittim.
ben devam fallarına çok önem veririm de canım ikinci de bilhassa nasıl buldun ilkiyle tutarlılığı nasıldı , bir de o kısacık sürede dedikleri olmuş muydu? ben de gidicem de bu ay bi çıksın diye düşünüyorum :))
bu serap ne kadara bakıyor?
Sevgili Minik, Ankarada Elmas hanımın methini bende duymuştum. Ama bazı zamanlar Konyaya gelip gittiğini ilk defa duydum çokta heyecanlandım acıkçası. Telefonunu edinebilirsen ne olur benimlede paylaş. Çokkkkk teşekkürler. Hoşçakal.
Sevgili Minik, Ankarada Elmas hanımın methini bende duymuştum. Ama bazı zamanlar Konyaya gelip gittiğini ilk defa duydum çokta heyecanlandım acıkçası. Telefonunu edinebilirsen ne olur benimlede paylaş. Çokkkkk teşekkürler. Hoşçakal.
40 tl ye bakıyor canım.
canım merabaameşhur olmuşum ondan ismimi çok duyuosundur ya ben kadından randevu almştm gidiodm şehir dışına çıktı sonra da gene randevu aldım ama paramı bi arkadaşın nikahında takı olarak kullandım D: şuanlık gitme imkanım yok çok fal baktırdım gitmediğim istnbulda tak tük falcı kalmştır benim bu sitede de önerebiliceğim tek hanım serap ablaa çnk bundan gerçekden çok memnunum ve kadınlar klübündende ggiden yaklaşık 10 15 kişi oldu onlarda memnun kaldı YAA çok falcı var bildiğim amaa öylee aman ama değiller o yüzden burda paylaşmaya gerek duymuyorum ama serap ablaya dediğim gibi güvenirim memnunum
sende dedikleri çıktı mı peki.
Bu serap hanım kim nerde bakıyor arkadaslar
beylikdüzünde canım
Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni
Canım bana telefonunu gönderebilir misin bir de iyi bakıyor mu ????
iyi bakmasa burda gidenler memnun kalmazdı demiiyidir iyi ben çok beyeniorm zaten ona güvenmesem burda paylaşmazdım 0507 774 20 72 numarası
Teşekkür ederim canım umarım gelecekle ilgili söyledikleri çıkar gerçi bu 2 haftadır bayagı fal baktırdım ama son bu serapada gidiyim merak ettim :) telve cafe yiğit ay cafe aydan duygum cafe murat evinde bakan blanş diye bir kadın bu da son olsun :)
ya bişi diyimmi forumu iyi takip etmiyorsunuzz elmas denilen kadın kıbrısdaymışş teli yeri yurdu belli deilsarı çizmeli mehmet ağa özlem hanıma da gittim beklemedeyimm an ve kişi analizi iyiydii geleceğide bekliorm o yüzden bişi yazıp ümitlendirmek istemiyorum bide uzakdan baktıranlar postaneden gönderiolar parayı serap ablaya tabi gene sen bilirsn