İstanbul'da Fal - Falcılar

Dert çok olunca canım danışmaya ihtiyaç duyuluyor işte ne yaparsın hayat.

ben devam fallarına çok önem veririm de canım ikinci de bilhassa nasıl buldun ilkiyle tutarlılığı nasıldı , bir de o kısacık sürede dedikleri olmuş muydu? ben de gidicem de bu ay bi çıksın diye düşünüyorum :))

Sevgili Minik, Ankarada Elmas hanımın methini bende duymuştum. Ama bazı zamanlar Konyaya gelip gittiğini ilk defa duydum çokta heyecanlandım acıkçası. Telefonunu edinebilirsen ne olur benimlede paylaş. Çokkkkk teşekkürler. Hoşçakal.

Paranı çok hayırlı birşey için kullanmışsın canım.
İnşallah sanada hayır getirir.Allah herkese hayırlı nikah nasip etsin , deyip forumdaki tüm bayanlara hayır dilekte bulunmak istedim.

peki o tarihler arasında trafik kazası geçirdi mi? allah muhafaza tabi.

Haklısın canım,ilki ve ikinci arasında durum analiziyle ilgili farklılık yoktu ama,gelecek yorumu ile ilgili yorum farklılığı vardı malesef.
Bu konu malesef bazı falcılarda oluyor.
O kısacık arada olacaklar henüz olmamıştı.
Ama sormam gereken sorular vardı diye gitmiştim.
İkincisinde farklılık görmediğim falcılardan aklıma gelen isimler ne olabilir diye düşünecek olur isek,
Sanırımmmm
Arzuhal Arzu (büyük olan)
Laf cafe canan
Pen cafe yeter
Sarmaşık cafe hasan
Dejavu cafe neşe
Belki daha vardır ama aklıma bunlar geldi.

memnuniyetle paylaşırım canım.
hatta bilgi aldığım arkadaşada soracağım tekrar.

elmas hanımın numarasını özelden bana da yazarmısınız? bi de neye ne kadara bakıyor, gerçekten memnun kaldınızmı?

Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni

sende dedikleri çıktı mı peki.

Konuştuklarımız içinde şu şöyleymiş dediği kısımlar vardı ,ama öylemidir i benim doğruluğunu bulamayacağım konular.
Bu kısma birşey diyemem.belkide doğrudur ama ıspat edebileceğim şeyler değil.
Şu an içinde yaşadıklarımı doğru söyledi.öngörüde bulundu.
Gelecek için konuştuklarımızada zaman var.
Ama bir tanesi çıktı diyebilirim.

ya bişi diyimmi forumu iyi takip etmiyorsunuzz elmas denilen kadın kıbrısdaymışş teli yeri yurdu belli deil sarı çizmeli mehmet ağa özlem hanıma da gittim beklemedeyimm an ve kişi analizi iyiydii geleceğide bekliorm o yüzden bişi yazıp ümitlendirmek istemiyorum bide uzakdan baktıranlar postaneden gönderiolar parayı serap ablaya tabi gene sen bilirsn

iyi bakmasa burda gidenler memnun kalmazdı demi iyidir iyi ben çok beyeniorm zaten ona güvenmesem burda paylaşmazdım 0507 774 20 72 numarası

Teşekkür ederim canım umarım gelecekle ilgili söyledikleri çıkar gerçi bu 2 haftadır bayagı fal baktırdım ama son bu serapada gidiyim merak ettim :) telve cafe yiğit ay cafe aydan duygum cafe murat evinde bakan blanş diye bir kadın bu da son olsun :)

Telve cafe nerede acaba ve oradaki yiğit hangi yiğit acaba?emelim cafedeki yiğit mi?
Yiğit iyi bir falcımıymış? Uzun mu bakıyor acaba?

Hilalcim gayet iyi takip ediyorum belki ben yanlış yazdım elmasın Kıbrıs'ta yaşadığını gayet iyi biliyorum bundan 10yıl önce Kıbrıs'a gittiğimde gitmiştim ama o zaman Türkiye'de l oldugu icin baktıramamıştım Neyse yinede teşekkürler dilerimki güzel faların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…