İstanbul'da Fal - Falcılar

Bağdat caddesinde Sembol cafede Serkan ve Levente baktırıyorum ikiside çok iyi tek fakları Serkan 2 dakika bakıyor çok hızlı konuşuyor ama nokta atışı yapıyor ve yakın gelecek söylüyor.Levent bi 20 dakika falan bakıyor oda tutturuyor ama yakın gelecek söylemiyor daha genel bakıyor.Ama soru sorulursa cevaplıyor.

Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni

Pardon, hangi zeynonun hesabina, ne parasi gonderiyordunuz, ben anlayamadim da...
Ben Meltem hanima baktirmak istiyorum. İns telefondan da guzel bakar.

Telve cafe nerede acaba ve oradaki yiğit hangi yiğit acaba?emelim cafedeki yiğit mi?
Yiğit iyi bir falcımıymış? Uzun mu bakıyor acaba?

Uzun baktı evet emelim cafedeki yiğit gerçi bütün hepsi bana mayıs ayı dedi o yuzden çok fazla yorum yapamam su an ama anı bildi :KK14:

Telve cafe nerede acaba ve oradaki yiğit hangi yiğit acaba?emelim cafedeki yiğit mi?

Bakırköyde nimet abla gişesinin sokağı değil bir sonraki sokaktan gir sokağın sonunna doğru yürü petshoplar falan var orda solda kalıyor sokağa girince sor gösterirler canım

Uzun baktı evet emelim cafedeki yiğit gerçi bütün hepsi bana mayıs ayı dedi o yuzden çok fazla yorum yapamam su an ama anı bildi :KK14:

Amanın emelim kafedeki yiğit mi?
E biz onu arıyorduk ne zamandır:-)
Hemen gitmeli.
Minikdepresif arkadaşım bak yiğit i soruyordun bulduk işte.

minikdepresif ablamm bana burak diye bi falcıyı önermiştii bu zamana kadar gittiğim hiç bir falcıı etrafında başka bi kısmetin var dememişti banaa ama burak bey etrafında birisi var iş yerinden sana evlenilcek gözü ile bakıyo demişti şuan bana açıldı çocuk :KK70:

minikdepresif ablamm bana burak diye bi falcıyı önermiştii bu zamana kadar gittiğim hiç bir falcıı etrafında başka bi kısmetin var dememişti banaa ama burak bey etrafında birisi var iş yerinden sana evlenilcek gözü ile bakıyo demişti şuan bana açıldı çocuk :KK70:

hayırlı olsun canım benim :)
nasıl ulaştın bu burağa
telefonda mı baktırdın

kızlar hiç görüntü falı baktıran oldu mu daha önce? Bi arkadaşım baktırmış, kadın deftere dogum tarihi isim ve anne adını yazıp anlatıyormuş. Arkadaşım öve öve bitiremedi. Kadın çevrendeki kişileri ve olayları görerek anlatıyormus :S

kızlar hiç görüntü falı baktıran oldu mu daha önce? Bi arkadaşım baktırmış, kadın deftere dogum tarihi isim ve anne adını yazıp anlatıyormuş. Arkadaşım öve öve bitiremedi. Kadın çevrendeki kişileri ve olayları görerek anlatıyormus :S

kimmiş bu bizde deneyek :KK70:

hayırlı olsun canım benim :)
nasıl ulaştın bu burağa
telefonda mı baktırdın

ayy bırakk yaa :KK70: ne hayırlı olsunu :KK70: sevdiğim beni istemezz sevmediğim ise etrafımda canım burak bey numarasının werilmesini istemioo hattaaa aman aman kadınlar klübünden kimse gelmesn dio :KK70: bende paylaşamıom o yüzden kusura bakma

msnde yada telefonla düzgünce bakım yapan uygun fiyatlı biri yokmu 200 tl den bahsediyolar ya

ayy bırakk yaa :KK70: ne hayırlı olsunu :KK70: sevdiğim beni istemezz sevmediğim ise etrafımda canım burak bey numarasının werilmesini istemioo hattaaa aman aman kadınlar klübünden kimse gelmesn dio :KK70: bende paylaşamıom o yüzden kusura bakma

tamam canım napalım canın sağolsun :)
inşallah sevdiğin de gelir en yakın zamanda

ben bu yiğitin şuanki durumda iyi olduğunu ama gelecekte pek de başarılı olmadığını biliyorum. :44:

kizlar merhaba forumda yeniyim bircok falciyada gittim bakirkoyde oturuyorum yiğite sakin gitmeyin fali tam bir fiyasko yeşilkoyde gül onun baktigi faldan hayir gelmez biz iki arkadas gitik kadin fala degil telefonuna bakiyor sadece yokmu söyle adam akili iskambil bakan bir falci tavsiyeniz kizlar birde size tavsiyem yalniz fal baktirmaya gitmwyin tek basiniza gidince ya tamamen salliyorlar yada sizi takmiyorlar

X