forumda yeterli mesajım olmadığı için özellere teşekkur yazamıyorum. buradan ilgilenen herkese tesekkurler
Elmasın numarasını araştırayım. Oraya gittiğinizde herkes onu tanıyor.Özellikle taksi şoförlerine sorun.
benim tavsiyem randevusuz gitmemeniz. çok kalabalık oluyor sıra gelmeyebilir.
ben gittiğimde bizi goturen arkadaşın hangi tarihler arasında trafik kazası yapacağını söyledi.
biraz urkutucu.
Miniğimmmm, İstanbul ve Türkiye kesmedi seni galbaaaaaa
forumda yeterli mesajım olmadığı için özellere teşekkur yazamıyorum. buradan ilgilenen herkese tesekkurler
Elmasın numarasını araştırayım. Oraya gittiğinizde herkes onu tanıyor.Özellikle taksi şoförlerine sorun.
ben gittiğimde bizi goturen arkadaşın hangi tarihler arasında trafik kazası yapacağını söyledi.
biraz urkutucu.
Minik depresif sanırım telefonla bakım için soruyor. Yoksa kıbrısa sadece fal için kimsenin gideceğini sanmıyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Symbol Cafe Şaşkınbakkal'daki Levent'e ve Mehmet'e gittim birer hafta arayla.İkisi de aynı falı baktı.Şaşkınım.Bu şekilde falcıların aynı falı baktığında fal tutuyor mu?Sizler de Mehmet'e Levent'e baktırdınız mı ve çıkıyor mu?Yorumlarınızı bekliyorum.
biraz urkutucu.
sen sadece iki kişiye gtmişsin ben belki 50 falcıya gitmişimdir hepside seviyo olacak bekle diobirebir çocuğu bana tarif ediolar hal ve tavırlarını filan şeyy düşübüyorum öyle olmasa bütün herkez aynı şei sölemez
Selamlar bayanlar, uzun süreden beri yazmıyordum.. Bu forumda yazan bir çok falcıyı denedim. Ayrıca arkadaşlarımın tavsiyelerini de tabiki... Ama sonuç Çekmeköy Nil diyorum.. Dediği ne varsa yaşadım... En kısa zamanda randevu alıp gideceğim. Cidden olmaz yok canım dediğim ne varsa yaşadım. Hayatım tamamiyle değişti... Evliliğin bitecek demişti, inanmamıştım. bitti.. İş ile ilgili yeni atılımların olucak demişti, ihtimal bile vermemiştim ama bizzat yaşıyorum. Ve en önemlisi öyle tespitleri oldu ki, ben karşı tarafın ağzından da nil hanımın bizzat söylediklerini duydum. Yani bir tek ona verdiğim paraya acımıyorum. Helal olsun gerçekten beni tek yanıltmayan falcı o oldu... Deneyimlerimi paylaşmak istedim.. Saçma sapan yerlere tonla para akıtıp ayrıca kötü enerjileri yüklemeye gerek yok..
nasıl anlamadım?gelecek için de aynı şeyi söylediler...2 falcıya gitmedim sadece fakat en tutarlı tahminleri Levent ve Mehmet yaptı. Nesim anı çok iyi biliyor.Geleceğe dair birşey söylemiyor pek.Symbol'deki Dosi tam anlamıyla felaket hiç birşey bilemiyor. Melekler kahvesi Eren hakkımda çok saçmaladı, çok hızlı konuştu ama geleceğe dair verdiği tarihler Mehmet ve Levent'le tutuyordu.
Ya benimki seninki gibi hani bekle gibisinden şeyler demiyorlar ay veriyorlar direk ve birbirleriyle tutuyor anlayamadım.Verdikleri tarihler söyledikleri şeyler.Özellikle Levent'e 2-3 arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim onlarınki direk çıkmış bana söylediği şeyler şuan için çok uçuk ama Mehmet de aynı şeyleri söyledi yaklaşık olarak Eren de aynı şeyleri söyledi.
Size de bu oluyor mu yani tuttu mu ?
bu hanımın nosunu yollayabilirmisin
slm arkadaslar bu sıteyı arkadasım sayesınde ogrendım...bana ıyı bı falcı onerebılırmısınız ..benım cok ıyı bı falcım var ama bazen degısıklıge ıhtıyac oluyor tahmın edersınız mutlaka
bu hanımın nosunu yollayabilirmisin
Merhaba hilal zeynodan ismini cok duyuyorum zeynonun söylediği meltem hanımı denemeyi düşünüyormusun sadece merak ettim yoksa inandığın veya güvendiğin başka isim varsa zeynoylada söylersen cok sevinirim
yeni üyeyim bende ,
acaba kimi tavsiye edersin geleceğe dair iyi bilen elmira mı mercan mı,
bir çok kişi söylenmiş ama en populer bunlar dıye okudum hep
teşekkürler
canım merabaameşhur olmuşum ondan ismimi çok duyuosundur ya ben kadından randevu almştm gidiodm şehir dışına çıktı sonra da gene randevu aldım ama paramı bi arkadaşın nikahında takı olarak kullandım D: şuanlık gitme imkanım yok çok fal baktırdım gitmediğim istnbulda tak tük falcı kalmştır benim bu sitede de önerebiliceğim tek hanım serap ablaa çnk bundan gerçekden çok memnunum ve kadınlar klübündende ggiden yaklaşık 10 15 kişi oldu onlarda memnun kaldı YAA çok falcı var bildiğim amaa öylee aman ama değiller o yüzden burda paylaşmaya gerek duymuyorum ama serap ablaya dediğim gibi güvenirim memnunum
Bende serap hanım dan memnun kalmıştım.2 kez gittim.
bu ne hızben bile o kdr gitmedim iki haftada :d