Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni
kizlar merhaba forumda yeniyim bircok falciyada gittim bakirkoyde oturuyorum yiğite sakin gitmeyin fali tam bir fiyasko yeşilkoyde gül onun baktigi faldan hayir gelmez biz iki arkadas gitik kadin fala degil telefonuna bakiyor sadece yokmu söyle adam akili iskambil bakan bir falci tavsiyeniz kizlar birde size tavsiyem yalniz fal baktirmaya gitmwyin tek basiniza gidince ya tamamen salliyorlar yada sizi takmiyorlar
Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni
merhaba serap hanimin telfeon numarasini gönderebilirmisiniz kizlar umarim falindan memnun kalmissinizdr bende bir denemek isterim birde serap hanm ne tür fal bakiyor bilgilendirirseniz sevinirim gerci gitmedigim falci kalmadi ama umarim bunun soyledikleri tutar simdiden teşekurler...
merhaba serap hanimin telfeon numarasini gönderebilirmisiniz kizlar umarim falindan memnun kalmissinizdr bende bir denemek isterim birde serap hanm ne tür fal bakiyor bilgilendirirseniz sevinirim gerci gitmedigim falci kalmadi ama umarim bunun soyledikleri tutar simdiden teşekurler...
yeşilköy gül dediğin telefonla çağırınca mı geldi? :) ben bugün öyle bi fal baktırdım da kadın gezici falcıydı adı güldü ve telefonu çok çalıyordu:)
canim merhaba benim ozelden mesaj atma hakkim yokmus serap hanimin telefon umarasini goderebilirmisin simdiden teekurler
evet evet canim yesilkoyde tam bir fiyasko :) kadin ama biz stone diye bir cafede gitik orda bakiomus aman kesin o dedigin kadindir yesilkoyde gulden baska çingene yok zaten
Sonunda yiğitciğimi buldum :)
bir ara uğrayayım bu cafeye ben.
çok teşekkürler bilgi için :)
bu burak nerede fal bakıyor sende benimle onu paylaşırmısın canımSonunda yiğitciğimi buldum :)
bir ara uğrayayım bu cafeye ben.
çok teşekkürler bilgi için :)
Yiğit gelecek konusunda başarılı mı canım ben baktırdım ama ilk kez o yuzden yorum yapamıorum
bu burak nerede fal bakıyor sende benimle onu paylaşırmısın canım
yıgıt dejavudakı mı ?
yok :)) en çok sizin mesajlarınız var forum da demekki en çok sizin ihtiyacınız var doğrusalından :))
Kızlar ailem cafe gülşen için son yorumlarınızı alıyım ltf. gelecek için yorumları çıkan var mı?