İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba serap hanimin telfeon numarasini gönderebilirmisiniz kizlar umarim falindan memnun kalmissinizdr bende bir denemek isterim birde serap hanm ne tür fal bakiyor bilgilendirirseniz sevinirim gerci gitmedigim falci kalmadi ama umarim bunun soyledikleri tutar simdiden teşekurler...

yeşilköy gül dediğin telefonla çağırınca mı geldi? :) ben bugün öyle bi fal baktırdım da kadın gezici falcıydı adı güldü ve telefonu çok çalıyordu:)

canim merhaba benim ozelden mesaj atma hakkim yokmus serap hanimin telefon umarasini goderebilirmisin simdiden teekurler

zeyno benim ozel mesaj hakkim yokmus kuzu o yuzden yazamiuorum bana dedigin maili atarsan cok sevinirim merak etme canm simdiden teekur ederim :)

yeşilköy gül dediğin telefonla çağırınca mı geldi? :) ben bugün öyle bi fal baktırdım da kadın gezici falcıydı adı güldü ve telefonu çok çalıyordu:)

evet evet canim yesilkoyde tam bir fiyasko :) kadin ama biz stone diye bir cafede gitik orda bakiomus aman kesin o dedigin kadindir yesilkoyde gulden baska çingene yok zaten

canim merhaba benim ozelden mesaj atma hakkim yokmus serap hanimin telefon umarasini goderebilirmisin simdiden teekurler

Canım benimde mesaj hakkım yok ama burda zaten bir cok krz verildi yazmakta sanırım sakınca yok0507 7742072 eğer gidipte bastırırsınız yorum yazarsan sevinirim bende merak ediyorum ben sadece telefonda konuştum baktırmadım iyi şanslar

evet evet canim yesilkoyde tam bir fiyasko :) kadin ama biz stone diye bir cafede gitik orda bakiomus aman kesin o dedigin kadindir yesilkoyde gulden baska çingene yok zaten

ya ben de güle göztepede baktırdım da her yere gidiyomuş öyle..orta boylu az toplu esmer bi kadın mı saçları küt filan?

arkadaşlar erenköy şebneme hiç baktıran oldu mu içinizde ?

Kızlar ailem cafe gülşen için son yorumlarınızı alıyım ltf. gelecek için yorumları çıkan var mı?

Yiğit gelecek konusunda başarılı mı canım ben baktırdım ama ilk kez o yuzden yorum yapamıorum

bu burak nerede fal bakıyor sende benimle onu paylaşırmısın canım

maalesef burak'ın telefonunu paylaşamıyorum , zira kendisi istemiyor.
yiğitin bana yakın geleceği çıkmıştı , an tespitleride süperdi.
zaten cok fazla şeyde beklemiyorum.
en kısa zamanda tekrar gideceğim , bakalım hala başarılı mı yorumlarımı paylaşırım.
zaten burda falcı önermemek konusunda kendi kendime sözüm var :)
sonra ithamlar , çirkin saldırılar uğraşamam. lafım sana değil yanlış anlama.
telve cafeyi bulabilirim inşallah :)

iyimidir kötümüdür bilmem ama tarih verdi bazı özel konularda iş le alakalı ama bir iş konusunda kesin konuştu hatta bizimde bu işten haberdar oldugumuzu evdede konştugumuzu evet ve dediği tarihte sonuçlanaçaktı bu mirastan bahsetti birinin buna engel oldugunu ve semt ismi vererek dedi bunu doğru semt aynen dediği semtte mirasla alakalı yer hemde iki farlı mekan ikisinide söyledi ekime kadar üç önemli tarih verdi hayırlısı olur inşallah bekliyoz genel anlamda iyi ama randevülü bakmakta cat kapı gidersen 3 saat beklersin hoşçakalın

yok :)) en çok sizin mesajlarınız var forum da demekki en çok sizin ihtiyacınız var doğrusalından :))

cok falcıya ıhtıyacım yok kendı adıma konısuym sadece ıyı bı falcı warsa baktırıyormm merterdkı hıcranı solemıssınız ıyı bı falcı olmadıgını bılyorm bayag kotu seyler duymustum hakkında o yuzden onerınız ıcın tesekkurler ama gıtmeyı dusunmuyormm

arkadaşlar erenköy şebnemi sormuştum hiç kimse cevap vermedi, yakın zamanda giden oldu mu içinizde ? sanırım kendisine ulaşmak biraz zormuş..yakın zaman da giden varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Kızlar ailem cafe gülşen için son yorumlarınızı alıyım ltf. gelecek için yorumları çıkan var mı?

iyimidir kötümüdür bilmem ama tarih verdi bazı özel konularda iş le alakalı ama bir iş konusunda kesin konuştu hatta bizimde bu işten haberdar oldugumuzu evdede konştugumuzu evet ve dediği tarihte sonuçlanaçaktı bu mirastan bahsetti birinin buna engel oldugunu ve semt ismi vererek dedi bunu doğru semt aynen dediği semtte mirasla alakalı yer hemde iki farlı mekan ikisinide söyledi ekime kadar üç önemli tarih verdi hayırlısı olur inşallah bekliyoz genel anlamda iyi ama randevülü bakmakta cat kapı gidersen 3 saat beklersin hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…