Teşekkür ederim cevabına bende Serap hanımla telefonda görüştüm gercekten cok tatlı bir kadın cokta ilgilendi benimle hatta beni aradı ben o gün zeynonun hesabına ara gönderecektim ama malesef zeynonun hesAbıa ilgili bir sorun oldu gönderilmedi bir dahada kaldı n yakın zamanda zeyno müsait olunca baktıracagım çünkü ben İstanbul dışında oldugum icin malesef gidebilmek imkanım yok amagecen gün sözü gecen özlem hanım ve elmasta aklım aldı senin icinde inşallah hayırlısı olur takip ediyorum seni
beylikdüzünde canım
beylikdüzü mü? sanırım uçakla gitmek gerekecek.
Telve cafe nerede acaba ve oradaki yiğit hangi yiğit acaba?emelim cafedeki yiğit mi?
Yiğit iyi bir falcımıymış? Uzun mu bakıyor acaba?
Telve cafe nerede acaba ve oradaki yiğit hangi yiğit acaba?emelim cafedeki yiğit mi?
Uzun baktı evet emelim cafedeki yiğit gerçi bütün hepsi bana mayıs ayı dedi o yuzden çok fazla yorum yapamam su an ama anı bildi
rica etsem,iletişim bilgilerini paylasırmısınız?
minikdepresif ablamm bana burak diye bi falcıyı önermiştii bu zamana kadar gittiğim hiç bir falcıı etrafında başka bi kısmetin var dememişti banaa ama burak bey etrafında birisi var iş yerinden sana evlenilcek gözü ile bakıyo demişti şuan bana açıldı çocuk
kızlar hiç görüntü falı baktıran oldu mu daha önce? Bi arkadaşım baktırmış, kadın deftere dogum tarihi isim ve anne adını yazıp anlatıyormuş. Arkadaşım öve öve bitiremedi. Kadın çevrendeki kişileri ve olayları görerek anlatıyormus :S
hayırlı olsun canım benim :)
nasıl ulaştın bu burağa
telefonda mı baktırdın
Uzun baktı evet emelim cafedeki yiğit gerçi bütün hepsi bana mayıs ayı dedi o yuzden çok fazla yorum yapamam su an ama anı bildi
ayy bırakk yaane hayırlı olsunu sevdiğim beni istemezz sevmediğim ise etrafımda canım burak bey numarasının werilmesini istemioo hattaaa aman aman kadınlar klübünden kimse gelmesn dio bende paylaşamıom o yüzden kusura bakma