aldığım habere bakın.zeliş hanım bana geri döneceğini söylemişti tellwedeki kadın da aynı şekilde.ama beyefendi benden ayrıldıktan bi hafta sonra yakın arkadaşım dediği kızla çıkmaya başlamış.üstelik ailesiyle tanışacakmış.ben ne haldeyim üç haftadır dua ediyorum allaha yalvarıyorum adam beni silmiş bitirmiş başkasıyla ya
bu falcılar kendilerine müşteri çekmek için, yok seni seviyor, yok arayacak diye umutlandırıyolar..çok yazık . senin adına üzüldüm.
arkadaşlar ben istanbuldışında ikamet ediyorum. O yüzden bana sadece telefon ile bakım yapan falcı lazım. Elmira, mercan tarzı tarotçular değil, suya bakan ( yani cinleri olan) falcı istiyorum.YOk altıncı hismiş, yok tarotmuş bunlar bence hikaye. Gelecek ile ilgili sorularım var. Gelecekle ilgili bilgi veren iyi bir falcı telefonu bilen varsa yardımcı olabilir mi. Aytaç hocanın telefonu var ama kararsızım. Artık sadece çok iyi birine baktırmak istiyorum. Para önemli değil.
arkadaşlar ben istanbuldışında ikamet ediyorum. O yüzden bana sadece telefon ile bakım yapan falcı lazım. Elmira, mercan tarzı tarotçular değil, suya bakan ( yani cinleri olan) falcı istiyorum.YOk altıncı hismiş, yok tarotmuş bunlar bence hikaye. Gelecek ile ilgili sorularım var. Gelecekle ilgili bilgi veren iyi bir falcı telefonu bilen varsa yardımcı olabilir mi. Aytaç hocanın telefonu var ama kararsızım. Artık sadece çok iyi birine baktırmak istiyorum. Para önemli değil.
Merhaba, cinleri olup da bakim yapan falcilar, cinleri dolayisiyla kandirilabilirler. Bunu da goz onune alin lutfen. Cinler yalanci varliklardir. Sizle oynarlar. Bildiginiz seyleri soylerler, bilmedikleriniz hakkinda ise yalan soylerler.
Bursali Umut var ama, onun da dedigim gibi yanlis soyledigi oluyor mu ki...
ben çiğdemi beğeniyorum... gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıştı bana. olumlu yada olumsuz her şeyi laaap diye söylediği için şimdi kötü bişey sölücek diye gitmek istemiyorum çok... sen gittin mi gittiysen memnun kaldın mı?
telefondan bakım yapıyor mu bu serap hanım, evine gidemem çünkü
telefondan bakım yapıyor mu bu serap hanım, evine gidemem çünkü
arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim z_ucar34@hotmail.com
bana ozelden mesaj at bebem ne dedı ne cıktı kımdır nedır:)
Merhaba ,
bana da deneyip memnun kaldığınız fal bakanların bilgilerini gonderir misiniz?ben yıllar once kıbrıstaki falcı elmas'ı denedim. çok iyi bakıyor.ist'da yıldızname bakan var mı?
gecmişimle ilgili suphelendigim ama emin olmadıgım kişiler hakkında bir kaç sorum var.
memnun kaldıysanız lutfen bana da gonderim
tsk