İstanbul'da Fal - Falcılar

aldığım habere bakın.zeliş hanım bana geri döneceğini söylemişti tellwedeki kadın da aynı şekilde.ama beyefendi benden ayrıldıktan bi hafta sonra yakın arkadaşım dediği kızla çıkmaya başlamış.üstelik ailesiyle tanışacakmış.ben ne haldeyim üç haftadır dua ediyorum allaha yalvarıyorum adam beni silmiş bitirmiş başkasıyla ya

bu falcılar kendilerine müşteri çekmek için, yok seni seviyor, yok arayacak diye umutlandırıyolar..çok yazık . senin adına üzüldüm.

bu falcılar kendilerine müşteri çekmek için, yok seni seviyor, yok arayacak diye umutlandırıyolar..çok yazık . senin adına üzüldüm.

arkadaşlar ben istanbuldışında ikamet ediyorum. O yüzden bana sadece telefon ile bakım yapan falcı lazım. Elmira, mercan tarzı tarotçular değil, suya bakan ( yani cinleri olan) falcı istiyorum.YOk altıncı hismiş, yok tarotmuş bunlar bence hikaye. Gelecek ile ilgili sorularım var. Gelecekle ilgili bilgi veren iyi bir falcı telefonu bilen varsa yardımcı olabilir mi. Aytaç hocanın telefonu var ama kararsızım. Artık sadece çok iyi birine baktırmak istiyorum. Para önemli değil.

ben her zaman tek bi kişiyi söylerimm oda serap hanım .D onda da var ztn cinler öle bakım yapıo

telefondan bakım yapıyor mu bu serap hanım, evine gidemem çünkü

Merhaba, cinleri olup da bakim yapan falcilar, cinleri dolayisiyla kandirilabilirler. Bunu da goz onune alin lutfen. Cinler yalanci varliklardir. Sizle oynarlar. Bildiginiz seyleri soylerler, bilmedikleriniz hakkinda ise yalan soylerler.

Bursali Umut var ama, onun da dedigim gibi yanlis soyledigi oluyor mu ki...

bursalı umut var ya akçaylı diye biliyorum onu dolandırıcının önde gideni sakın haaa yazık ben diyim de

ben daha gitmedim,ama yarın gitmeyi düşünüyorum,baktırdıktan sonra fikrimi paylaşırım.

Merhaba ,
bana da deneyip memnun kaldığınız fal bakanların bilgilerini gonderir misiniz?ben yıllar once kıbrıstaki falcı elmas'ı denedim. çok iyi bakıyor.ist'da yıldızname bakan var mı?
gecmişimle ilgili suphelendigim ama emin olmadıgım kişiler hakkında bir kaç sorum var.
memnun kaldıysanız lutfen bana da gonderim
tsk

Merhaba, ben sizden dediginiz hanimin telefonunu alabilir miyim lutfen ? Her dedigi kesin dogru mudur ve de telefonda bakim yapar mi ?

cinleri oluyor, bildiginiz seyleri size soyluyor; gelecek hakkinda olsun, sizin su andaki merak ettiginiz seyler olsun; yanlis cikiyor.

Bu hanimda yasadiginiz nedir ?

Merhaba hanimlar
Kadikoy Angels burcuyu sormak istiyorum mayista is basi yapicak deniyodu kesin mayista geliyo mu bi fikri olan varsa cok sevinicem

arkadaşlarr arzuyu bulamıyorum hala şu sırdaş cafede çalışan kilolu kıvırcık saçlı olan.. bi bilgisi varsa söylesin lütfen o kadının dediklerini tek tek yaşıyorum şuan

kızlar son zamanlarda gittiğiniz iyi bir falcı var mı ?kafe falcılarına gittim taksimde boşa param gitti birşey bildikleride yok .şöle iyi bir falcı arıyorum verdiğim paraya değsin biraz birşeyler desin çok belirsiz hayatım şu an . bana fikir verebilen biri var mı?

Merhaba ,
Elmas hanımın methini çok duymuştum ama kıbrısta olması elimi kolumu bağlamıştı.
Ulaşabileceğim bir telefonu varsa sizde benimle paylaşırsan çok sevinirim.

forumda yeterli mesajım olmadığı için özellere teşekkur yazamıyorum. buradan ilgilenen herkese tesekkurler
Elmasın numarasını araştırayım. Oraya gittiğinizde herkes onu tanıyor.Özellikle taksi şoförlerine sorun.
benim tavsiyem randevusuz gitmemeniz. çok kalabalık oluyor sıra gelmeyebilir.
ben gittiğimde bizi goturen arkadaşın hangi tarihler arasında trafik kazası yapacağını söyledi.
biraz urkutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…