Bana şule anna nın ulaşım bilgilerini gönderir misiniz lütfen?
Şule Anne'ye ulaşmak isteyenlere tarif edebilirim. detaylar için mailleşelim.
merhaba canım,
şule anne dediğin kişi ne falına bakıyor?
yeri nerde?
birde nekadara baktığını söylersen süper olur.
Mailini yazar mısın
Mail adresimi buraya yazamam.özelden mesaj atılamıyor mu?
Hem burada yazsanız ne olur ki,
Hemde herkes faydalanır
Daisy, el_di@msn.com benim mailim bana da atar mısın?Merhabalar,
su falına bakıyor, bir bir buçuk kadar sürüyor seans ve çok net konuşuyor. yani en azından benim için söyledikleri çok başarılıydı.
fındıkzadede ofisi ve 150tl bakım ücreti.
sorunlarınıza göre yardımcı olabilir.
Daisy, el_di@msn.com benim mailim bana da atar mısın?
ok gönderdim, cevap bekliurum
Merhabalar,
Aytaç Hoca'ya baktırdım, telefonda. bence gayet başarılıydı. bu arada Eskişehir'de kendisi bildiğiniz gibi. ben bir de yerinde görmeyi deneyeceğim kendisini. çünkü orada bir seans yapıyormuş söylediğine göre senin gözlerini açıyormuş; sen görebiliyormuşsun. biraz korkutucu gibi ama bakalım, karar verirsem giderim.
Merhaba,
Aytaç hoca normalde telefonda mı bakım yapıyor, süresi ne kadar sürüyor? Gelecek ile ilgili öngörüleri var mı? Size söyledikleri çıktı mı? Biraz ayrıntı verebilir misiniz? (eskişehir'e gidemem ama belki telefondan ibakım yaptırırım diye düşünmüştüm)
çok sağolun..
telefonda bakıyor evet. senin sorularına bağlı değişir canım süresi. gelecek ile ilgili birkaç şey söyledi ama bekliyorum, yeni baktırdım.
Kaça bakıyor biliyor musunuz? Tahminleri, bilinçaltınızı okuyor gibi mi, mevcut durumla tutarlı mı? Önerir misiniz?çok sağolun.
(Bakım yıldızname mi, tarot gibi mi?) çok soru oldu ama merak işte.. :)
Şule Anne'ye ulaşmak isteyenlere tarif edebilirim. detaylar için mailleşelim.
canım özelden mailimi yazdım tarifi yazarmısın
şule anneye ulaşmak çok zor değil.kendisi internet medyumu zaten. sitesinde harita bile var.
ben söyleyeyim olacakları, bir kere kesin büyü vardır ve bu ilişkinize engel oluyordur. büyü bozulmazsa bitmiştir. eeee büyüyü de bozarız tılsımı da yaparız evvelallah. sen paradan haber ver................
laf cafe ile yanyana şenay için gideceksen oraya parana yazık gitme derim...
balıkçıların orda kime sorsan tarif ederler sana...
ben gittim kizlar bu hafta sevince baktirmak icin cafeden biriyle tartismis ve ayrilmis gene. Sultan diye biri gelmis onu onerdilrr kadin fasa fiso. Giderseniz kanmayin diye yazayim dedim. Sessiz kalsamda formu hala takipteyim.
Bu arada Besiktas ta Savas diye biri var beyeniyorum diyen vardi kimdi o? Suan icin tutarli miydi soyledikleri ?
Valla canım canım sana iyi demiş bana 100 liraya baktı 3 kelime sen bilirsin