- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
sehrıbann we sehrıbancılardan gına geldııııı:)
bnı senı ck fena lşletcemm kız yenı falcıya gıttnmı?
yaa yubile başlicam hee yaz şu numaranıı ulan forumda çoğu kişi beni gördü sapık filan değilimmm numaranı ver aricam seni yarınn alla allaa vermek istemiosanda sölee beni böleee sapık psikolojisine sokma
yıne nasıl olduysa kendı kendıne bıseyler sacmalıyosnn:) bebıs telefonumda bı sorun warr ses gıtmıyorr o yuzdn kontur almyorm sımdı burda solemıyım dedımmm ıllla soylettıryon len adamı:)ayrıca ne sapıklıgı be onu nerden cıkardın delıııı
Bana saygılı ol diyen arkadaşım bunlar sana..
1-Sana iddalı konuşmadıysa bu benim suçum değil...Yazdığım kelimeleri pardon yani bir yerler dimden uydurmadım...İddalı kelimelerini itici buldum yazdım..Bu benim fikrim.
2-Saygılı olalım diyorsun pardon ya ben geldim kendi kişişel fikirlerimi paylaştım..Şahsın biri kalkmış bana alıntı yapıp yok iyidir,yok şöyledir böyledir yazmış...Saygılı olmayı ona öğret...
3-Ben burda kimseye saygısızlık yapmadım..Geçen arkadaşın biri gelmiş...Bana sevgilinle şu tarihte görüşçen dedi görüştüm yazmış...Dön bir bak ben ona alıntı yapıp kötü konuşmuşmuyum...
farkındaysanız ben kimseden alıntı yaparak yazmadım, direkt sizi hedef alarak saygılı ol demedim, genel bi ifade kullandım. İnsanların ne olduğunu bilemezsiniz o yüzden kimse kimseyi zan altında bırakmamalı bence. şehribancı değilim, elin falcısının bana ne yararı olacak da onun tarafını tutucam. Ben de bana nasıl fal baktığını anlattım, o kadar. Kimseye bi faydası olmayan falcılar yüzünden birbirimizi kırmanın gereği yok. Beğenen beğendim der, beğenmeyen beğenmedim der olur biter. Lafım size değildi ama burada gerçekten çok saygısız insanlar var, kendisi bi falcıyı defalarca överken reklamcı olmuyo ama başkası biri hakkında iyi bir şey dediğinde hemen reklamcılıkla itham ediyo. Bu falcılar bize bir şey kazandırmıyo, aksine kaybediyoruz o yüzden insanları kırmamızın hiç gereği yok. Ben de kendi kişisel düşüncelerimi paylaştım, bana o şekilde bakmadı dedim, siz yalan söylüyorsunuz şeklinde bir ifade kullanmadım. Benim için bazı konularda iyiydi sizin için kötüydü bu kadar basit. Elin falcısını savunmak gibi bi derdim yok.
Kızlar Sema Kılıç a parasını persembe gönderdim..cuma günü hesabınızı kontrol ettiniz mi dedim..edip size geri dönücem dedi..bütün gün geri dönmedi..iş mailimden iletişime geçiyordum..hafta sonu maili kontrol edemiycem dedim bana şahsi mailimden ulaşabilirsiniz dedim başka mail adresi verdim..hafta sonu hiiç mail atmadı..bugün geldim iş yerime iş mailime de herhangi bir mail atmamış..parayı gönderdim..hiç bişey demedi bana..bugün tekrar mail attım..inş param boşa gitmez bana geri döner ya napıcağımı şaşırdım..parayı göndermeden işleme başlamıyorum dedi parayı gönderdim ses yok
Selma Toprak yildiznameyi ne kadara bakıyor acaba bir bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Yapmış olduğum araştırmalar sonrası aşağıdaki gibi bir derleme yaptım. Sıkıntılı olmayanlar anlamaz, ben de iki ay önce nişanlımdan yok yere ayrıldım.
Mesaj sayıam bakıp reklam yapıyor muhabbetlerine girmeyelim lütfen. Aşağıda denemediğim ve deneyenlerden bilgi almak istediğim kişileri de yazıyorum. İstanbul, İzmir, Bursa ve Eskişehir olmak üzere isimleri geçen ve olumlu yorumlar görünenler şöyle; lütfen sizin deneyimleriniz varsa özel mesajla veya buradan yorumla ekleyin ki boşuna zaman kaybı ve emek kaybı olmasın.
İzmir'den başlayalım:
İzmir'e Mart ayında gitmiştim ve tavsiye üzerine Ravazza Cafe'ye gittim Karşıyaka'daki. Kadınla enerjimiz mi tuttu nedir ama pat pat söyledi ne var ne yok. Umarım gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar. Yakın tarihler verdi ve net konuştu. İzmir'deki forum sayfasına da aynen bu şekilde yazdım.
Bursa:
Konaklı köyündeki bir hocadan bahsedilmiş oldukça fazla bir şekilde; ben de merak ediyorum. Hep de olumlu yorumlar.
Eskişehir:
Aytaç Hoca'ya bakım yaptıracağım; ve memnun kalıp kalmadığımı sizinle paylaşırım. Bugün yaptırmayı planlıyorum. Bakalım.
İstanbul:
Eveeet; İstanbul'da gezdim baya bi falcıları. Yorumlarım şöyle;
Nostradamus - Cadde - Füsun : tavsiye etmem, genel bir fal baktı. bi de kurşun dökme meraklısılar bu cafenin falcıları.
Nostradamus - Kadıköy - Dilek : bunu da tavsiye etmiyorum; çok etkilenmedim falından.
Nostradamus - Kadıköy - Seda : Bu kafe falcıları arasında en iyisi bence; içten ve sempatikti. Memnun kaldım.
Fındıkzade - Şule Anne : Su falına baktırdım, baktırdığım fallar arasında bir Ravazza İzmir; bir de Şule Anne ayrıdır benim için. Şule Anne ile ilgili yorum yapacak var mı acaba? forumda net bir bilgiye rastlamadım.
Damlalar - Tuğba : Çok hızlı konuşuyor; söylediklerini anlayabilirseniz fena değil; bir de küfür falan karışıyor araya
Sembol - Nesil : Farklı bir tarzı vardı; fena sayılmaz.
Kapris Cafe : Gerek yok.
İzmir Buca'da Mehmet Hoca varmış; çok bahsedilmiş. Acaba sizlerden giden oldu mu???
Tlf'da neden bakıyor. Önceden ofisi vardı diye biliyorum, yanlış mı hatırlıyorum yoksa :44:
Birde çok pahalı diye biliyorum. sana ne kadar dedi?
Merhaba tekrar, baştan ben de hemen iletişime geçememiştim, twitter'dan da yazın mutlaka ona, size mail attım, aldınız mı diye. Bana da hemen dönmemişti; yoğun olduğum için maillerime bakamadım demişti; sonrasında cevap geldi. Yorumla birlikte. Dilerseniz, ben de iletişime geçerim, "... şu arkadaş size ulaşamıyor, maillerde problem mi var? gibisinden..." Döner bence, içinizi ferah tutun. Belki de mailler gitmemiştir, farklı adreslerden de yazın, ya da spam.a düşüyordur...
Merhaba, Sema Kılıç ve Selma Toprak arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? İletişime nasıl geçiliyor kendileriyle?