arkadaşım nasıl bir işlem istiyorsun.mailini yazarsan ben seni yönlendireyim.ya da daha önceki sayfalarda ben mailimi vermiştim. bana oradan ulaşabilirsin.belli ki buradan yazmak istemiyorsun.
arkadaşım nasıl bir işlem istiyorsun.mailini yazarsan ben seni yönlendireyim.ya da daha önceki sayfalarda ben mailimi vermiştim. bana oradan ulaşabilirsin.belli ki buradan yazmak istemiyorsun.
Arkadaşlar, bağcılarda bir kadın varmış. Hoca imiş. Adını sanını bilmiyorum. Ne verirsen işlem yapıyomuş. Bilen var mı acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz?
Kızlar hepinize günaydın :) salı günü eskiden meleklerde olan gülşenin yenı kafesine gittim. Bayadır gitmemiştım. bana oyle bırseyler dedıkı bıldıgımle çeliştim. Sizde tutturdugu yada falı cıkan var mı? ınansam mı dedıklerıne ınanmasam mı bılemedım :/
olması mümkün bi şey miydi canım yoksa aklında olmayan bi şey mi? gelecek konusunda baska dedıklerı cıktı mı? gelecek konusunda ıyı falcı hala bulamadım
canm walla beklemıyordum ama oldu kadın degısık bı fal bakyoo kahwe bakyoo oyle tarot falan yok yuzune bakıp solyyoo we kagıda cızık atoyoo degısık bı faldı nenm ıcn cunku su kadr cantan war ıste gerksız alıswerıs yapıyosn farklı bır fal deneyımı ama tatmın olmamıstım cok ama rahatlatmıstı benı
merhaba canım, ben de gülşene baktrmayalı bayağı oldu ama aşağı yukarı çıktı dedikleri tabii olmayanlar da var.. yani yüzde elli gibi bir şey.. ama benim okuyacağım bölümü filan bilmişti,okulumu tarif etmişti ki o zamanlar hiç hesapta o bölüm yokken:)
canm walla beklemıyordum ama oldu kadın degısık bı fal bakyoo kahwe bakyoo oyle tarot falan yok yuzune bakıp solyyoo we kagıda cızık atoyoo degısık bı faldı nenm ıcn cunku su kadr cantan war ıste gerksız alıswerıs yapıyosn farklı bır fal deneyımı ama tatmın olmamıstım cok ama rahatlatmıstı benı
Arkadaşlar, bağcılarda bir kadın varmış. Hoca imiş. Adını sanını bilmiyorum. Ne verirsen işlem yapıyomuş. Bilen var mı acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz?
canım kim bu kadın?
Taksimde falci onerisi olan var mi? Bi de su pen cafe nerde ya :
ben maltepede bi fal cafeye gittim . fala pek inanmazdım bi arkadasım tavsıye ettı gıt denemekten bısey kaybetmezsın dedı bıgun gıdıyım dedım gittim ve fal baktırdım . bu olay 12 yıl once oldu ve 12 yıldır fal baktırıyorum o medyuma cok degısık bırısı bana 12 yıl once bırcok sey soyledı ılkte ınanmamıstım ama zamanla tek tek hepsı gerceklestı gıtmenızı tavsıye ederım
Bahsettiğiniz istnbuldaki birçok falcıyı ezberlemiş olarak bir tavsiye daha vericm cihangirdeki ailem cafe deki ( eski meşekler cahvesinden) GÜLŞEN 'in kahve ve tarotu ve yine aynı cafe de ki ARSLAN beyin su falını değişmem.. Bu insanların sektirmesi düşük olasılık benim geşmiş geçmiş herşeyimi tutturdular diyebilirim.. Artık ailelerinden biriyim,(özel güçler doğuştan vardır:)))
Gülşen'i meleklerden tanırım, gidince çok bozulmuştum, aylık dönemler halinde ziyaretlerim vardı ona, nerede açmışlar peki, fiyat politikasında değişiklik olmuştur illa ki, ne kadara çıkmış bilgi verir misin?