İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım nasıl bir işlem istiyorsun.mailini yazarsan ben seni yönlendireyim.ya da daha önceki sayfalarda ben mailimi vermiştim. bana oradan ulaşabilirsin.belli ki buradan yazmak istemiyorsun.

Canım mailimi verdim ..oraya mail atabilirsin..ordan konuşabiliriz..dotseza@hotmail.com

Arkadaşlar, bağcılarda bir kadın varmış. Hoca imiş. Adını sanını bilmiyorum. Ne verirsen işlem yapıyomuş. Bilen var mı acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba canım, ben de gülşene baktrmayalı bayağı oldu ama aşağı yukarı çıktı dedikleri tabii olmayanlar da var.. yani yüzde elli gibi bir şey.. ama benim okuyacağım bölümü filan bilmişti,okulumu tarif etmişti ki o zamanlar hiç hesapta o bölüm yokken:)

Bahsettiğiniz istnbuldaki birçok falcıyı ezberlemiş olarak bir tavsiye daha vericm cihangirdeki ailem cafe deki ( eski meşekler cahvesinden) GÜLŞEN 'in kahve ve tarotu ve yine aynı cafe de ki ARSLAN beyin su falını değişmem.. Bu insanların sektirmesi düşük olasılık benim geşmiş geçmiş herşeyimi tutturdular diyebilirim.. Artık ailelerinden biriyim,(özel güçler doğuştan vardır:)))

olması mümkün bi şey miydi canım yoksa aklında olmayan bi şey mi? gelecek konusunda baska dedıklerı cıktı mı? gelecek konusunda ıyı falcı hala bulamadım

canm walla beklemıyordum ama oldu kadın degısık bı fal bakyoo kahwe bakyoo oyle tarot falan yok yuzune bakıp solyyoo we kagıda cızık atoyoo degısık bı faldı nenm ıcn cunku su kadr cantan war ıste gerksız alıswerıs yapıyosn farklı bır fal deneyımı ama tatmın olmamıstım cok ama rahatlatmıstı benı

canım kim bu kadın?

merhaba,
gülşen nerede? istanbul'a yeni yerleştim. bana telefonunu ve yerini bildirebilir misin? bir de tavsiye edeceğin var mı?
not:anadolu yakası tercihimdir.

adresini ve telefonunu verir misin?

Sizin verdiginiztelefon yanliş bugün bir arkadaşimla aradık burası bir kac yıldır sürekli kafami diye soruyorlar dedi bir bayan bu telefonu iki senedir kullandıklarını söylediler kuzum sen en son ne zaman gittin oraya sanırım iki seneyi geçmiş

Gülşen'i meleklerden tanırım, gidince çok bozulmuştum, aylık dönemler halinde ziyaretlerim vardı ona, nerede açmışlar peki, fiyat politikasında değişiklik olmuştur illa ki, ne kadara çıkmış bilgi verir misin?

Kızlar son yazışmaları okuyamadım ama gayrettepede ayşe diye bir kadın varmış atv binası tarafında bir yerdeymiş giden gelen tavsiye edecek kimse var mıdır?

Bende yer tarifi istiyorum kızlar, bir de gelecekle ilgili yorumları tutmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…