- 7 Nisan 2013
- 91
- 2
Merhaba, Sema Kılıç ve Selma Toprak arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? İletişime nasıl geçiliyor kendileriyle?
Sema Kılıç, astrolog. Selma Toprak ise, yıldızname uzmanı. Yani alanları birbirinden farklı. Sema Hanım'a twitter'dan ulaşabilirsiniz, kendi sitesi de var, iletişim bilgileri ve neye baktığı yazıyor.İlişki analizi/sinastri yapıyor. Astrolog olduğu için, kesin tarih vermez, sadece gezegen hareketleri ve sizin doğum haritanıza göre, öngörüdde bulunur,bunu da ayrıntılı olarak, size yazar. Yani hava bulutluysa, şemsiye alın yağmur yağabilir, der.Yağmur yağmaya da bilir, ama siz tedbir almış olmakla birşey kaybetmezsiniz...Mantığı böyle. Yorumları bana göre tutarlı. Karar vermeden öncde twitter.dan da takip edin derim ben, fikriniz olur en azından.
Selma Toprak'ın ise ilmi farklı.Yıldıznameye bakıyor, isim ve doğum tarihleriyle ebced hesabı yapıyor ve sizin sorularınızla bakım yapmış oluyor. Tarih, yakın zamanda olabilecekler gibi konularda tahminde bulunuyor.
Selma Toprak'ın da internette iletişim bilgileri var; telefonla bakım yapıyor.Ben 150TL.ye baktırdım.
Ben her ikisinden de memnun kaldım; "şunu bildiler, şunu bilemediler.." demek doğru olmaz... Geleceği Allah bilir; Allah bazı kullarına bazı özel yetenekler bahşederek, bizlerin birşeyleri görmemizi sağlayabilir...
Önceki mesajlarımda Sema ve Selma hanım hakkında, yazmıştım.Karar sizin... Hakkınızda hayırlısı...