Arkadaşlar mail adresimi veriyorum Erenköy şebnem yada kurtuluştaki ritaya giden memnun kalan varsa nasıl ulaşabileceğimi bu maile yazarmısınız.... seldammm@hotmail.com
bugn kuru kahvecı selımde fal bktırdıgım muzeyyenın dedıgı bısey oldu zamn solememıstı ama olayı bıldı
Pek çok özel mesaj gelmiş. Toplu cevap veriyorum. Eskişehir'deki Aytaç Hoca'ya Pazartesi günü bakım yaptırdım ve 50 TL idi.
Telefonda baktırdım ve bence çok başarılı idi. Net şeyler söyledi, bence verdiğim paraya değer bir bakımdı.
Sonuçta o paraya yakın paralarla bakan ve sallayan insanlar çok fazla.
Telefon numarasını ben verebilirim. Mesaj yada maille öğrenebilirsiniz.
Zaten aradığınız zaman da anlarsınız konuşmasından.
Sevinç Damlalar cafede yeniden başlamış.
Bugün gittim oradaydı.
Soranlar vardı.
Canım aytaç hocanın telefonunu bana mesaj hakkın varsa mesaj olarak atabilir misin yoksa mailimi veriyim. dotseza@hotmail.com
yazdım canım, umarım beğenirsin sen de
Canım aytaç hocanın telefonunu bana mesaj hakkın varsa mesaj olarak atabilir misin yoksa mailimi veriyim. dotseza@hotmail.com
Pek çok özel mesaj gelmiş. Toplu cevap veriyorum. Eskişehir'deki Aytaç Hoca'ya Pazartesi günü bakım yaptırdım ve 50 TL idi.
Telefonda baktırdım ve bence çok başarılı idi. Net şeyler söyledi, bence verdiğim paraya değer bir bakımdı.
Sonuçta o paraya yakın paralarla bakan ve sallayan insanlar çok fazla.
Telefon numarasını ben verebilirim. Mesaj yada maille öğrenebilirsiniz.
Zaten aradığınız zaman da anlarsınız konuşmasından.
aytaç hocanın telefonunu banada özel mesajla atabilirmisiniz
aytaç hocanın telefonunu bana özelden atabilirmisiniz
Aytaç hocayla biraz önce konuştum..tutarlı cevaplar vermedi..seni seviyor ama evlilikten kaçan biri dedi ailesi seni gelin olarak görmüyor dedi..halbuki ailesinin beni çok sevdiğini erkek arkadaşımda evlilikten kaçan biri olmadığını aksine istekli olduğunu ben biliyorum benim sorunum onunla ilgili değildi..kendi şüphelerimle ilgiliydi ama o bu şekilde konuştu benim sorunum ilerde evlilik olucak mı olmuycak mı benim isteğim olucak mı inanıp güvenebilicek miyim buydu..ayrıca 500 liraya bağlama büyüsü yapıcağını bir ayet yazıcağını sonra bir yiyecek hazırlayıp kargoyla gönderebileceğini bunu ona yedirmem gerektiğini falan söyledi..bende yok istemiyorum dedim teşekkür ettim kapattım..merakınızı gidermek için isterseniz deneyin derim ama ben pek tavsiye edemiycem..
Rita ya ben gittim.kurtuluşta karanfil apt.40 liraya baktı.olanları bildi.gelecekle ilgili çok şey sölemedi.sölediği doğrumudur bilmiyorum.bekliyorum.
bana oldukça tutarlı konuştu ve üstelik ben sormadan ne var ne yok anlatmıştı.
bilemiyorum ben memnun kaldım ve hatta Eskişehir'e gittiğimde de gitmeyi planlıyorum.
Ayrıca pek çok cafede de aynı fiyata saçma sapan fallar bakıyorlar
bilmiyorum yani ben memnun kaldım
dediğim gibi yani denemeden bilemeyiz..herkese aynı şeyleride söylemez misafiri vardı ben aradığımda konsantre olamadı belkide uygun değildi..kısmet..bakalım..şöyle çok fazla ücreti olmayan dua falan okuyabilecek hayrına veya işlemler yapan bir hoca falan tanıdık bulursanız bildirir misiniz..üstümdeki negatif enerjiden artık kurtulmak istiyorum