- 7 Nisan 2013
- 91
- 2
Merhaba, Sema Kılıç ve Selma Toprak arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? İletişime nasıl geçiliyor kendileriyle?
Sema Kılıç, astrolog. Selma Toprak ise, yıldızname uzmanı. Yani alanları birbirinden farklı. Sema Hanım'a twitter'dan ulaşabilirsiniz, kendi sitesi de var, iletişim bilgileri ve neye baktığı yazıyor.İlişki analizi/sinastri yapıyor. Astrolog olduğu için, kesin tarih vermez, sadece gezegen hareketleri ve sizin doğum haritanıza göre, öngörüdde bulunur,bunu da ayrıntılı olarak, size yazar. Yani hava bulutluysa, şemsiye alın yağmur yağabilir, der.Yağmur yağmaya da bilir, ama siz tedbir almış olmakla birşey kaybetmezsiniz...Mantığı böyle. Yorumları bana göre tutarlı. Karar vermeden öncde twitter.dan da takip edin derim ben, fikriniz olur en azından.
Selma Toprak'ın ise ilmi farklı.Yıldıznameye bakıyor, isim ve doğum tarihleriyle ebced hesabı yapıyor ve sizin sorularınızla bakım yapmış oluyor. Tarih, yakın zamanda olabilecekler gibi konularda tahminde bulunuyor.
Selma Toprak'ın da internette iletişim bilgileri var; telefonla bakım yapıyor.Ben 150TL.ye baktırdım.
Ben her ikisinden de memnun kaldım; "şunu bildiler, şunu bilemediler.." demek doğru olmaz... Geleceği Allah bilir; Allah bazı kullarına bazı özel yetenekler bahşederek, bizlerin birşeyleri görmemizi sağlayabilir...
Önceki mesajlarımda Sema ve Selma hanım hakkında, yazmıştım.Karar sizin... Hakkınızda hayırlısı...
cevabınız için tşkler.. özellikle birinin düşüncelerini anlamakla ilgili başarılı buldunuz mu selma hanımı?
bugün bi arkadaşdan aytaç hocanın numarasını aldım 50 liraya bakıomuşş bu hocaya baktıranlar oldu muu lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız
Tamam canım numarasını sana mail ile atabilirim. Mail adresini yazarmısın?
Bu arada kadınla ilgili sana sormak istediklerim var. Mail adresim sinemidil@gmail.com
Ben 150TL'ye baktırdım, ofisi yok bildiğime göre. TV'da da bir kanalda çıkıyor,programa göre ayarlıyor durumunu sanırım. Akşam 19:00-gece 01:00 arası bakım yapıyormuş telefonda. Genel itibariyle memnun kaldım ben, abla gibi önerilerde de bulundu, kendi hayatından örnekler de verdi; sohbet ettik.. Belli tarihler verdi, evlenip evlenmeyeceğim, çocuğum olup olmayacağı vb. gibi şeyler hakkında net yorumda bulundu. Ama, durumum çok karışık olduğu için, o da "beklememi" söyledi. Karar, bir noktadan sonra bana kalıyor, onun son yorumu bu oldu baktığı yıldıznamede... (Diğer yorumlarımda da hep benzer şeyleri yazmışım..) .. Umarım hakkımızda hayırlısı olur, ne diyelim... Sizin önereceğiniz iyi medyumlar var mı?
kızlar yeni hedefim minikdepresif'in daha önceleri bahsettiği burak :) var mı giden ?
Canım benim mesaj hakkım yok Erol'un numarasını banada gonderebilirmisin bir de bir kac satır ayrıntı verirsen cok sevinirim
bakırköyde fincan kafeyi bana tarif edebilirmisiniz?haftaonu bakırköyde bulamadımitayonun bulundugu yerlere baktım,google haritada orayı göteriyordum talan ettim ama bulamadım.
beyala sana akıl wermek benim haddime değil ama keremcem olayını hatırlatırım sana,delicimcimeden ben erolun nosunu istedim bakalım o erol o erol mu canımcım :))
seni kırmak değil amacım ama senin çok dikkatli olman lazım,zor durumdasın forumdan okuduğum kadarıyla ama azcık daha sabreyle allah büyüktür...
Canım benim mesaj hakkım yok Erol'un numarasını banada gonderebilirmisin bir de bir kac satır ayrıntı verirsen cok sevinirim
beyala sana akıl wermek benim haddime değil ama keremcem olayını hatırlatırım sana,delicimcimeden ben erolun nosunu istedim bakalım o erol o erol mu canımcım :))
seni kırmak değil amacım ama senin çok dikkatli olman lazım,zor durumdasın forumdan okuduğum kadarıyla ama azcık daha sabreyle allah büyüktür...
cevabınız için tşkler.. özellikle birinin düşüncelerini anlamakla ilgili başarılı buldunuz mu selma hanımı?
Şule Anne'ye ulaşmak isteyenlere tarif edebilirim. detaylar için mailleşelim.