İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, Sema Kılıç ve Selma Toprak arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? İletişime nasıl geçiliyor kendileriyle?

Sema Kılıç, astrolog. Selma Toprak ise, yıldızname uzmanı. Yani alanları birbirinden farklı. Sema Hanım'a twitter'dan ulaşabilirsiniz, kendi sitesi de var, iletişim bilgileri ve neye baktığı yazıyor.İlişki analizi/sinastri yapıyor. Astrolog olduğu için, kesin tarih vermez, sadece gezegen hareketleri ve sizin doğum haritanıza göre, öngörüdde bulunur,bunu da ayrıntılı olarak, size yazar. Yani hava bulutluysa, şemsiye alın yağmur yağabilir, der.Yağmur yağmaya da bilir, ama siz tedbir almış olmakla birşey kaybetmezsiniz...Mantığı böyle. Yorumları bana göre tutarlı. Karar vermeden öncde twitter.dan da takip edin derim ben, fikriniz olur en azından.

Selma Toprak'ın ise ilmi farklı.Yıldıznameye bakıyor, isim ve doğum tarihleriyle ebced hesabı yapıyor ve sizin sorularınızla bakım yapmış oluyor. Tarih, yakın zamanda olabilecekler gibi konularda tahminde bulunuyor.
Selma Toprak'ın da internette iletişim bilgileri var; telefonla bakım yapıyor.Ben 150TL.ye baktırdım.

Ben her ikisinden de memnun kaldım; "şunu bildiler, şunu bilemediler.." demek doğru olmaz... Geleceği Allah bilir; Allah bazı kullarına bazı özel yetenekler bahşederek, bizlerin birşeyleri görmemizi sağlayabilir...
Önceki mesajlarımda Sema ve Selma hanım hakkında, yazmıştım.Karar sizin... Hakkınızda hayırlısı...

cevabınız için tşkler.. özellikle birinin düşüncelerini anlamakla ilgili başarılı buldunuz mu selma hanımı?

bugün bi arkadaşdan aytaç hocanın numarasını aldım 50 liraya bakıomuşş bu hocaya baktıranlar oldu muu lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız

ayy bu ne yaa bilmiosaızz bilmiom deyinn daisyy mailim çöktüü numarayı senden aldım burdan bahsedermisin bizraz

cevabınız için tşkler.. özellikle birinin düşüncelerini anlamakla ilgili başarılı buldunuz mu selma hanımı?

bugün bi arkadaşdan aytaç hocanın numarasını aldım 50 liraya bakıomuşş bu hocaya baktıranlar oldu muu lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız

Valla canım canım sana iyi demiş bana 100 liraya baktı 3 kelime sen bilirsin

önerebileceğim iyi bir medyum yok maalesef. vardır muhakkak öyle birileri ama ben hiç karşılaşmadım.. bakılan fallardan herkes gibi bir, iki şey çıktı diyebilirim sadece

kızlar yeni hedefim minikdepresif'in daha önceleri bahsettiği burak :) var mı giden ?

bakırköyde fincan kafeyi bana tarif edebilirmisiniz?haftaonu bakırköyde bulamadım itayonun bulundugu yerlere baktım,google haritada orayı göteriyordum talan ettim ama bulamadım.

kızlar yeni hedefim minikdepresif'in daha önceleri bahsettiği burak :) var mı giden ?

ben 2 kez baktırdım ona, ilk baktırdığımda gelecekle ilgili bir şey çıkmadı sadece, onun dışında güzeldi. Geçmişte ve anda çok başarılı. Karşındaki insan hakkındaki yorumları çok çok başarılı. İkinci gidişim yeni sayılır, yorum yapmam için erken daha. Ama ben memnun kalmıştım. Öyle pembe tablo çizenlerden değil diyebilirim. Ama tabi ki senin kararın yine de :)

Canım benim mesaj hakkım yok Erol'un numarasını banada gonderebilirmisin bir de bir kac satır ayrıntı verirsen cok sevinirim

beyala sana akıl wermek benim haddime değil ama keremcem olayını hatırlatırım sana,delicimcimeden ben erolun nosunu istedim bakalım o erol o erol mu canımcım :))

seni kırmak değil amacım ama senin çok dikkatli olman lazım,zor durumdasın forumdan okuduğum kadarıyla ama azcık daha sabreyle allah büyüktür...

bakırköyde fincan kafeyi bana tarif edebilirmisiniz?haftaonu bakırköyde bulamadım itayonun bulundugu yerlere baktım,google haritada orayı göteriyordum talan ettim ama bulamadım.

laf cafe ile yanyana şenay için gideceksen oraya parana yazık gitme derim...

balıkçıların orda kime sorsan tarif ederler sana...

Canım sagol söylediklerin icin hiçde yanlış anlamıyorum şu an kesinlikle baktırmayaama düşünmüyorum İnan sizin verdiginiz numaraların belki cogunu aradım ama baktırmadım artık kimin daha en başindan ne oldugunu bilecek kadar tecrubelendim ama yinede uyardığın icin teşekkür ederim bu sefer konu başka buna yapamadığım icin soyliyomuyorum ama gelen dert gideni aratıyormuş hayırlısı sende dikkat et kendine

Gururlu canım sana bi kaç bişey sormam lazım. Özel mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum. Mail adresimi yazmıştım yazmanı bekledim ama yazmamışsın. Erol konusu da telefon numarasını vericem sana istersen resmini de gönderebilirim. Benim dediğim kişi de tatlıses tvde çalışmış daha önce. Aynı kişi mi görmüş olursun. Mailini bekliyorum canım.

Evet başarılı diyebilirim, sakladığınız düşüncenizi bile açığa çıkarabiliyor."Aslında böylesin ama böyle davranıyorsun.."diyebiliyor mesela..

Merhabalar,

Aytaç Hoca'ya baktırdım, telefonda. bence gayet başarılıydı. bu arada Eskişehir'de kendisi bildiğiniz gibi. ben bir de yerinde görmeyi deneyeceğim kendisini. çünkü orada bir seans yapıyormuş söylediğine göre senin gözlerini açıyormuş; sen görebiliyormuşsun. biraz korkutucu gibi ama bakalım, karar verirsem giderim.

bunun dışında Şule Anne ile ilgili yorum soran olmuş, ben önceki uzuuun mesajımda da söylediğim gibi kendisinden çok memnun kaldım. yani şöyle söyleyebilirim, aklımda olan ne varsa onu söyledi, gayet net bir şekilde.

bir de iyi yönlendirmeler yapıyor sizin için, bu da sizi rahatlatıyor.

tavsiye ederim, profesyonel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…