- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
kızlar fena sardım size :) uykum var yatamıyorum ..
anaaammm :) korktum .. bu arada kaçta gidersiniz ... ben 16.40 gibi ümraniyede oluyorum :)
Sen yat tatlım..Bize iyi haberlerle dönersin inşallah:))
amaaa 16:47 de ikindi okunuyor .. du bakalım .. belki denerim sansımı bende
Canım arkadaşı aramam lazım..C.tesi ben ona geçerim sabahtan (ümraniyeye)..gelmek istersen zamanı yaz birlikte denk getirmeye çalışayım..
benim adam whatsapp ta hareketlendi :) resim filan değiştiiriyor :) tlf elinde :)))
hafta sonu bakalım cnmm .. karar verirsem yazarım
hangi falcı bu kızlar
şu program hayatımı kararttı benim he
kapattırıcam telefonun internetini , az kaldı ..
Tamam tatlım haberleşiriz..Bende kız arkadaşa sormam lazım..ona göre geçicem Ümraniyeye..
baya ucuzmus dogrusuBEBIS 100tlmıs bıraz tuzlu hunkarr adlı bır bayan:)
Ümraniye son duraktaki iş bankasını sağına al .. düz devam et ..ışıklara gelince sağa sap..sapacağın sokağın bi tarafında erkek kıyafet satan biyer var diğer tarafı aktar .. o dar sokaga boylu boyunca yürü .. yolun bitiminde mavi 3 katlı bina var..altında bir erkek kuaförü ve hemen yanında çiğ köfteci var.. o mavi binanın girişi yanda .. zilde hacı anne yazıyor.. ben gittim pazarları ve cumaları bakmıyormus.. ve ikindiden sonra bakmıyormus.. pazar gittiğim için ulaşamadım
sürekli kontrol etmekten mi :)
baya ucuzmus dogrusu
merhaba hacı teyzenın adresı ümraniye son surak neresı oluyor e5 kadıkoy nerde....bılındık herkezın bılıdıgı bıyer varmı orda... burcuyil24@hotmail.com bana yazabılırmısın
SAKIN GITME dıcem ama zatn gıtmcen galıba:)
gayet bilindik bi yer .. kadıköyden e5 deki göztepe köprüsü duragından 14 b yada 14 es e bin ümraniye duragında in .. aradan yolun diger tarafına geç.. iş bankasını görüceksin ondan sonra yürüme mesafeesinde tarif ettim
hayır ..
ben yazmıyorum , niyeyse engelleyemiyorum. hoş ordan engellesem mesajla ulaşıyo , telefonu değişemiyorum , kartlarda ve iş açtığımı bilen herkeste bu telefon var, duruyo duruyo en neşeli olduğum anda bi mazeret bulup yazıyor.
kontrol ediyorum o ayrı
gidicem eski model tilifon alıcam istesemde yukleyemicem , onun ısrarı uzerine yuklemiştim.
hoş bi kere daha yazarsa engellicem.
sen gitmezsen gitmem