İstanbul'da Fal - Falcılar

e5 den mı gıdıocez yanı telefonu varmı..kadıkooyde e5 ümranıye mınubuslerıne bınınce ınıyormuyuz onunde.bırde fiyatı nekadar

kadıköyden gidiceksen merkezinden yani rıhtımdan gideceksen e 5 i karıstırma ... direk 14 yada 13 e bin .. minibüsleri bilmiyorum

NAMAZGAH SAPAĞI – Ümraniye
SELVİLER – Ümraniye
NAMAZGAH – Ümraniye
SANTRAL – Ümraniye
ÇARŞI ÜMRANİYE – Ümraniye
NAMIK KEMAL MH. – Ümraniye
KARAKOL – Ümraniye
ÜMRANİYE – Ümraniye
END.MESLEK LİSESİ – Ümraniye
PTT ARLA – Ümraniye
ARMAĞAN EVLER – Ümraniye
ÜMRANİYE SİTE – Ümraniye
ÇAKMAK KÖP. – Ümraniye
TEPE ÜSTÜ – Ümraniye
VERGİ DAİRESİ – Ümraniye
ATEŞ ÇIKMAZI – Ümraniye
IHLAMURKUYU – Ümraniye
ÇAĞDAŞ CAD. – Ümraniye
ATATÜRK CAD. – Ümraniye
BİRLİK MAH. – Ümraniye
VADİ SOKAK – Ümraniye
İMAM-I ŞAFİ CAMİİ – Ümraniye
ÜÇYOL – Ümraniye
YEŞİLDERE – Ümraniye
SELDA SOKAK – Ümraniye
TAŞKÖPRÜ – Ümraniye
KUYU SOKAK – Ümraniye
PARSELLER – Ümraniye
ADEMYAVUZ SAĞLIKOCAĞ – Ümraniye
DÖRTYOL – Ümraniye
BİRLİK MAHALLESİ – Ümraniye ÜMRANIYE DURAKLARI COK FAZLA..14 B OTOBUSU BU HANGISINDE INCEZ

allah seni napmasın :) iett nin sayfasını kopyalamıs.. dedim ya ümraniye diye .. sadece ümraniye- ümraniye yazan

kıyamam sana ... o kadar ii anlıyorum ki

ben kendime kıyıyorum valla :)
hayırlısı olsun diyorum , canım acımasın artık diyorum , güzel bi ilişki istiyorum.
burak'ın sölediği adam çıktı , abla bi iki kere görüşüp vazgeçersin demişti , gerçekten öle , henüz görüşmedim ama tarzım değil.
görüşürsemde sadece ilk adımı atmış olmak için görüşücem.
ayrıca perşembeye ne kaldı

aaa bu arada ban adında N harfi olan biriyle tanışcaksın ama sallamıcaksın dedi ... onu da tutayım aklımda

wallhı oylesın yolu bulamyınca sana sorcam bundan sonra:)

yön kavramım cok gelişmiş.. bir keresinde bi arkadsıma süpriz yapacaktım ... sabah inince ararım dedim.. birde şehirler arası gittim 2 saat .. neyse indim otobüsten aradım tlf u kapalı .. dedim napcam simdi kimseyi tanımam etmem .. arkadasm hemsireydi.. rasgele hastaneyi buldu ve sans orda çlışıyormus .. evini tam bilmiyorlardı ... civar olarak söylediler .. ve ben elimle koymus gibi bulup kapısını çaldım

bende tek basıma gıdersem yolu buluyorumda yanımda baskaları warsa asla o yolu bulamam:)

Uuuuu Senden korkulur be canım..:)

jasmın hemen sana fal baktıryoruz hıslı hatun:)

Ooo bende olma mı:)Küçükken fenaymışım..Bir anda evde durup kapı önüne gider beklermişim.Teyzem geldi,Dayım geldi diye..2-3 dakika sonra kapı çalar onlar olurmuş.Ev halkı şoka girermiş:)Hislerim korkunç kuvvetlidir ama fal bakamıyom:))zaten ben boşuna falcı geziyom onlar söylüyor ben inanmıyom çünkü öyle hissetmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…