e5 den mı gıdıocez yanı telefonu varmı..kadıkooyde e5 ümranıye mınubuslerıne bınınce ınıyormuyuz onunde.bırde fiyatı nekadar
gayet bilindik bi yer .. kadıköyden e5 deki göztepe köprüsü duragından 14 b yada 14 es e bin ümraniye duragında in .. aradan yolun diger tarafına geç.. iş bankasını görüceksin ondan sonra yürüme mesafeesinde tarif ettim
SAKIN GITME dıcem ama zatn gıtmcen galıba:)
kadıköyden gidiceksen merkezinden yani rıhtımdan gideceksen e 5 i karıstırma ... direk 14 yada 13 e bin .. minibüsleri bilmiyorum
NAMAZGAH SAPAĞI Ümraniye
SELVİLER Ümraniye
NAMAZGAH Ümraniye
SANTRAL Ümraniye
ÇARŞI ÜMRANİYE Ümraniye
NAMIK KEMAL MH. Ümraniye
KARAKOL Ümraniye
ÜMRANİYE Ümraniye
END.MESLEK LİSESİ Ümraniye
PTT ARLA Ümraniye
ARMAĞAN EVLER Ümraniye
ÜMRANİYE SİTE Ümraniye
ÇAKMAK KÖP. Ümraniye
TEPE ÜSTÜ Ümraniye
VERGİ DAİRESİ Ümraniye
ATEŞ ÇIKMAZI Ümraniye
IHLAMURKUYU Ümraniye
ÇAĞDAŞ CAD. Ümraniye
ATATÜRK CAD. Ümraniye
BİRLİK MAH. Ümraniye
VADİ SOKAK Ümraniye
İMAM-I ŞAFİ CAMİİ Ümraniye
ÜÇYOL Ümraniye
YEŞİLDERE Ümraniye
SELDA SOKAK Ümraniye
TAŞKÖPRÜ Ümraniye
KUYU SOKAK Ümraniye
PARSELLER Ümraniye
ADEMYAVUZ SAĞLIKOCAĞ Ümraniye
DÖRTYOL Ümraniye
BİRLİK MAHALLESİ Ümraniye ÜMRANIYE DURAKLARI COK FAZLA..14 B OTOBUSU BU HANGISINDE INCEZ
zaten gidemez tlf la bakıyor :)
kıyamam sana ... o kadar ii anlıyorum ki
yakden wallahı super yol tarıf edıyosun:) telefona senı yuklıcem bundan sonraa
ben kendime kıyıyorum valla :)
hayırlısı olsun diyorum , canım acımasın artık diyorum , güzel bi ilişki istiyorum.
burak'ın sölediği adam çıktı , abla bi iki kere görüşüp vazgeçersin demişti , gerçekten öle , henüz görüşmedim ama tarzım değil.
görüşürsemde sadece ilk adımı atmış olmak için görüşücem.
ayrıca perşembeye ne kaldı
bilio musun arkadaslarım hep bana sorar :) mobil iett gibiyim demi ?
yakden hersey sana baglı:)
canım zaman degıl sonuc onmlı:) ınss talıya baglanırryaa aslında degiil benim ki beni zaten arar ondan eminim de bakalım :) zaman tutcak mı ?
wallhı oylesın yolu bulamyınca sana sorcam bundan sonra:)
canım zaman degıl sonuc onmlı:) ınss talıya baglanırr
yön kavramım cok gelişmiş.. bir keresinde bi arkadsıma süpriz yapacaktım ... sabah inince ararım dedim.. birde şehirler arası gittim 2 saat .. neyse indim otobüsten aradım tlf u kapalı .. dedim napcam simdi kimseyi tanımam etmem .. arkadasm hemsireydi.. rasgele hastaneyi buldu ve sans orda çlışıyormus .. evini tam bilmiyorlardı ... civar olarak söylediler .. ve ben elimle koymus gibi bulup kapısını çaldım
yaa aslında degiil benim ki beni zaten arar ondan eminim de bakalım :) zaman tutcak mı ?
İnanırmısın bende öyle hissettim..Sizinki belli hafif kırgınlık girmiş araya:)
yön kavramım cok gelişmiş.. bir keresinde bi arkadsıma süpriz yapacaktım ... sabah inince ararım dedim.. birde şehirler arası gittim 2 saat .. neyse indim otobüsten aradım tlf u kapalı .. dedim napcam simdi kimseyi tanımam etmem .. arkadasm hemsireydi.. rasgele hastaneyi buldu ve sans orda çlışıyormus .. evini tam bilmiyorlardı ... civar olarak söylediler .. ve ben elimle koymus gibi bulup kapısını çaldım
İnanırmısın bende öyle hissettim..Sizinki belli hafif kırgınlık girmiş araya:)
jasmın hemen sana fal baktıryoruz hıslı hatun:)