İstanbul'da Fal - Falcılar

hahhahha hem arızayım diyorsun hemde beni psikiyatriste gönderiyorsun bence açıkca arıza olduğunu itiraf ettiğine göre önce sen git niye burdan benim arkadaşım olupta sonra inkar ediyorsun yada arıza olduğun için unuttun mu acaba arızalı ya onddan yani :)

soyle bıkac kısı daha baktırsın mınık ben ona gore baktırcam 100tl galıba bıras pahalı cunku suda bakıyoo super olabılrr

aynen canım ..
4 nisan gelsin , başkalarıda baktırsın öle ..
hoş süper baksa ne olcak , doycak mı içimde ki canavar , hayır tebisi doymıcak.
arayışa devam edicem.
hayatıma adam gibi biri girene kadar böle devam edicek ..
o eşşek nerdeyse bi an önce beni bulsa bende mutlu olsam ne güzel olur

kız nıye tanımadıgın adama esek dıyosun belkı attır:)

kızlar yaa ben sitede yeniyim yaaa.. unutuyorum girmeyi :) sayfa yenilemeyi daha dogrusu alışıcam merak etmeyiz

adamın adın ve bulundugu yer harici , bildiği şeyler neler süle cabuk

yazdım yaa minik :)

hangi birinize yazacağımı bilmedim :)

neleri bildi... ?

şimdi zaten kime baktıracağını annesinin adıyla söylüyorsun.. kartlar varmış elinde ama
tarot değil dedi yurt dısınddan getirtmiş :) neyse artık.. o kartlara bakıyor ..

benim adamın ailesiyle sorunu oldugunu ( ki ciddi )
şuan küs olduğumuzu
nerede oldugunu ( askerlik yaptıgı yeri söyledi .. ordan haber var diye)
benim meslegimi
4 nisanda bişi olcak dedi.. barışma
11 li zamnda görüşme dedi..

bakalım yazcam size :)

var mı cevaplamadığım ??

yaşadığınız olaylar , geçmişte olanlar ?

kız bıkmadınmı esege bınmekten bekle bak sen sımdı azcık kıloda werdın geleck senın at az kaldı:)
yoooo hiç eşeğe binmedim benim ki bildiğin öküzdü , eşeğede fitim yane

Tatlım bu hacı annenin yerini tarih edermisin..Ben de bu depresyonda ona gideyim:)

Ümraniye son duraktaki iş bankasını sağına al .. düz devam et ..ışıklara gelince sağa sap..sapacağın sokağın bi tarafında erkek kıyafet satan biyer var diğer tarafı aktar .. o dar sokaga boylu boyunca yürü .. yolun bitiminde mavi 3 katlı bina var..altında bir erkek kuaförü ve hemen yanında çiğ köfteci var.. o mavi binanın girişi yanda .. zilde hacı anne yazıyor.. ben gittim pazarları ve cumaları bakmıyormus.. ve ikindiden sonra bakmıyormus.. pazar gittiğim için ulaşamadım

Canım yazan ellerine sağlık..Çok teşekkürler..Orda bir kız arkadaşım var o da meraklı fala..Nasıl olsa 5tl..Bi gideriz artık..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…