İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar size haber vermek istedim.sehriban ve Meryem'in falı kısmen çıktı.şimdik kısmen derken arıycak dedl adam için bugun aradı.ama genel konuştuk.kapadık.görüşmek isytiycek falan dedi ikiside bu ay bişiyler olcak aranızda dedl ama hiçte iç açıcı değildi konuşma.hayırlısı ne diyim.....

gerçi istanbullu hatunlar akıllıdır kanmaz boyle şeylere ama ben genede yazıyım reklam yapma bellıkı sen berrın tamayın ta knedısısın:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
bana bakk kımsee reklam yapmıyorrr .. ben adım semra bu arada berın degılım nıye reklamm yapayımm ben ve o kadının reklama ıhtıyacıı yokkıı ben herkezz duzgun kışıye bakdırsın dıye yazdımm...ıstanbullularr aklıllı olduklarındanmı falcılaraa meraklıı ınanan bakdırır ınanmayanda bakdırmazzz ...

şu vakitlere hayranım
3 vakit !
eee
3 dk 3 saat 3 gün 30 gün 3 ay 3 yıl uzar gider bu liste.

hahhahha hem arızayım diyorsun hemde beni psikiyatriste gönderiyorsun bence açıkca arıza olduğunu itiraf ettiğine göre önce sen git niye burdan benim arkadaşım olupta sonra inkar ediyorsun yada arıza olduğun için unuttun mu acaba arızalı ya onddan yani :)

ben kabul ediyorum canım bu yüzden diyorum bulaşma diye senin derdin ne ona buna sarıyorsun başına vuran birşey var galiba

bana bakk kımsee reklam yapmıyorrr .. ben adım semra bu arada berın degılım nıye reklamm yapayımm ben ve o kadının reklama ıhtıyacıı yokkıı ben herkezz duzgun kışıye bakdırsın dıye yazdımm...ıstanbullularr aklıllı olduklarındanmı falcılaraa meraklıı ınanan bakdırır ınanmayanda bakdırmazzz ...

türkçede ünsüz değişmesi diye birşey var :)

Valla süpersin tatlım ya:)Bu arada bu hacı annemiz tutturabiliyor mu gelecek?ne diyorlar?

jasmincim valla gitmedim :) benim kuaför kız gitmiş 5 dk bakıyormuş.. birilerine soruyormuş .. baktırmadığım için onun söylediğini ktarıyorum .. bildi dedi .. detay sormadım .. ağdaya gidince daha samimi olursak sorarım D:KK70:::KK70:D::

jasmincim valla gitmedim :) benim kuaför kız gitmiş 5 dk bakıyormuş.. birilerine soruyormuş .. baktırmadığım için onun söylediğini ktarıyorum .. bildi dedi .. detay sormadım .. ağdaya gidince daha samimi olursak sorarım D:KK70:::KK70:D::

Nasıl olsa 5tl hayatım kaybediçek bir şeyimiz yok:)ben bunu deneyeyim:)

kız yapma oyle seyler hehehe kadın sana 4nısan demdı yanı sen yorumladın kız sen falcmısın falcı ne dedıyse o:) ınss arar wallahıı dualarmız sennle

bak .. dinledim yine ( ses kaydı yapmıştım )
eli kulağında demiş.. 4 rakamı var dedi.. bu ayın dördü demiş :=)

yaz mutlaka ... yanlız gitme .. bizim kız korkmus :) kendi kendine konusuyor diye :)

Valla tatlım zamanında daha kafelerde fal olayı, yokken ben gece vakti çingene mahallelerine girmiş çıkmış insanım:))))Gene de sağol..Orda arkadaş var onu kandırırım:))

Valla tatlım zamanında daha kafelerde fal olayı, yokken ben gece vakti çingene mahallelerine girmiş çıkmış insanım:))))Gene de sağol..Orda arkadaş var onu kandırırım:))

anaaammm :) korktum .. bu arada kaçta gidersiniz ... ben 16.40 gibi ümraniyede oluyorum :)

X