- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Ooo bende olma mı:)Küçükken fenaymışım..Bir anda evde durup kapı önüne gider beklermişim.Teyzem geldi,Dayım geldi diye..2-3 dakika sonra kapı çalar onlar olurmuş.Ev halkı şoka girermiş:)Hislerim korkunç kuvvetlidir ama fal bakamıyom:))zaten ben boşuna falcı geziyom onlar söylüyor ben inanmıyom çünkü öyle hissetmiyorum:)
Ooo bende olma mı:)Küçükken fenaymışım..Bir anda evde durup kapı önüne gider beklermişim.Teyzem geldi,Dayım geldi diye..2-3 dakika sonra kapı çalar onlar olurmuş.Ev halkı şoka girermiş:)Hislerim korkunç kuvvetlidir ama fal bakamıyom:))zaten ben boşuna falcı geziyom onlar söylüyor ben inanmıyom çünkü öyle hissetmiyorum:)
bu arada kızlar , c.tesi günü bakırköy pazarına gitceğim içün , telwe cafeye ugrıcam , bakalım yiğit benim yiğit mio ise falımı baktırıcam
falcıyla yer degıstır sen bak o para wersın hıslerını zıyan etme:)
yenı falcılar cıkarmayın basımda uc dugun war batmıs durumdayım:)
bu arada kızlar , c.tesi günü bakırköy pazarına gitceğim içün , telwe cafeye ugrıcam , bakalım yiğit benim yiğit mio ise falımı baktırıcam
peki söle bakalım , benim eski angus beni rahat bırakcak mı
benim hislerde cok fenaydıda , şu son zamanlarda köreldi.
yazın bende de 2 düğün var :)
biri sünnet kolayda , diğeri klas yerde bi düğün elbisede alcam.
Müşteri bulsam iyi olcak yoksa ımf'ye başvurmam gerekicek
Ben sana tek bir cümle kurayım..O Senden asla vazgeçmez ama vazgeçen taraf sen olursun..:)ki öyle de olucağını sanıyorum:)
Birgün kız arkadaşın biri antalyadan falcı getirmiş..Kadın fenaydı ama..Neyse fal bitti.kadınla muhabbet ediyoruz.Bana özel ilişkisiyle ilgili bir sıkıntısı anlatmıştı bende yorum yapmıştım..aradan 1-2 ay geçmiş arkadaşım beni arıyor..Antalyalı falcı yana yana seni arıyor diye..Kadın'a ne dedin sen ya Kadın dediklerini harfi harfine yaşamış demişti..Bende hatırlamıyorum öylesine konuşmuştum demiştim:)
ne ara nasıl
ben cevapmı virdim
212 oldugunu anladım yani bakırköyden :)
hesap numaranı gondersydın keske:) bana da bı kehanette bulunn ne zaman ewlenırım:)
bakırköy benim istikametimin daimi olması gereken muhit (ruh ve sinir hastalıkları hastanesi)
Ooo sen daha çok beklersin benim gibi:) şaka bir yana bebem Allah hakkında hayırlı ve güzel şeyler yazsın..
geldim canım geldim