ahh kıyamam:) ınss bundan sonraa dıyelım 4nısanda arıckmı bakalımm merak ettım bayaggg
Canım yazan ellerine sağlık..Çok teşekkürler..Orda bir kız arkadaşım var o da meraklı fala..Nasıl olsa 5tl..Bi gideriz artık..:)
bana bakk kımsee reklam yapmıyorrr .. ben adım semra bu arada berın degılım nıye reklamm yapayımm ben ve o kadının reklama ıhtıyacıı yokkıı ben herkezz duzgun kışıye bakdırsın dıye yazdımm...ıstanbullularr aklıllı olduklarındanmı falcılaraa meraklıı ınanan bakdırır ınanmayanda bakdırmazzz ...gerçi istanbullu hatunlar akıllıdır kanmaz boyle şeylere ama ben genede yazıyım reklam yapma bellıkı sen berrın tamayın ta knedısısın
hahhahha hem arızayım diyorsun hemde beni psikiyatriste gönderiyorsun bence açıkca arıza olduğunu itiraf ettiğine göre önce sen git niye burdan benim arkadaşım olupta sonra inkar ediyorsun yada arıza olduğun için unuttun mu acaba arızalı ya onddan yani :)
fıyat bıraz pahalı dgru soyluyosn :) zengın arkdslardan rıca edelımm sewabınaa
bana bakk kımsee reklam yapmıyorrr .. ben adım semra bu arada berın degılım nıye reklamm yapayımm ben ve o kadının reklama ıhtıyacıı yokkıı ben herkezz duzgun kışıye bakdırsın dıye yazdımm...ıstanbullularr aklıllı olduklarındanmı falcılaraa meraklıı ınanan bakdırır ınanmayanda bakdırmazzz ...
nasılım süper tarif demii ? elinle koymus gibi bulcaksın :)
şu vakitlere hayranım
3 vakit !
eee
3 dk 3 saat 3 gün 30 gün 3 ay 3 yıl uzar gider bu liste.
ayol ne zenginliği eksi bakiyeden yiyorum :) ama fala her zaman bütcem var
ben kabul ediyorum canım bu yüzden diyorum bulaşma diye senin derdin ne ona buna sarıyorsun başına vuran birşey var galiba
Valla süpersin tatlım ya:)Bu arada bu hacı annemiz tutturabiliyor mu gelecek?ne diyorlar?
fıyat bıraz pahalı dgru soyluyosn :) zengın arkdslardan rıca edelımm sewabınaa
jasmincim valla gitmedim :) benim kuaför kız gitmiş 5 dk bakıyormuş.. birilerine soruyormuş .. baktırmadığım için onun söylediğini ktarıyorum .. bildi dedi .. detay sormadım .. ağdaya gidince daha samimi olursak sorarım D: D::
kız yapma oyle seyler hehehe kadın sana 4nısan demdı yanı sen yorumladın kız sen falcmısın falcı ne dedıyse o:) ınss arar wallahıı dualarmız sennle
Nasıl olsa 5tl hayatım kaybediçek bir şeyimiz yok:)ben bunu deneyeyim:)
yaz mutlaka ... yanlız gitme .. bizim kız korkmus :) kendi kendine konusuyor diye :)
Valla tatlım zamanında daha kafelerde fal olayı, yokken ben gece vakti çingene mahallelerine girmiş çıkmış insanım:))))Gene de sağol..Orda arkadaş var onu kandırırım:))