zeynolojım cwap werme arkdas bıras sınırlı galıba:)senın benım yuzumden tarıstısmaa
senı ınandırmak zorunda degılım ayrıca ıkısınede fal baktrıdm adını bılmyorm dıye bısey yok fazla cıkısıyosn gerksız bı gergınlıgın war sorun ne? Uslubun kotu konusman kotuu fena yanı alaycı konusmalarını kendıne yapp
şimdi de sinirli mi yaptın beni :) sen niye böyle herşeyi kafana göre yorumluyorsun acaba genelde mi böylesin yoksa burda böyle bol keseden mi konuşuyorsun?
yübilicim cevap verme lütfen.
bazen en güzel cevap susmaktır.
aynen öyle tatlım hırs kaldı ha intikam almak isteseydim alırdım ama bu olaydan sonra yüzünü dahi görmedim şerefsizin o kadar midem bulandı.ama benim ona yaptıklarım emekleri zayi oldu işte.benim ailemin durumu çok iyi çok şükür maddi sıkıntım yok ünv.bitti babam araba aldı hediye olarak.hem yüksek lisans yapıyorum hem formasyon alıyorum aynı zamanda aile danışmanlığı kursuna gidiyorum.ama verdiğim emekler karşısında çok buruğum işte bitmiyor yani şu dememki biçok insanın yaşamak istediği hayatı yaşıyorum herşeye sahibim ama mutluluğum güvenim huzurum yok işte yok.herkes beni uyardı kızım o senin dengin değil diye kimseyi yadırgamak istemem eğitim olarak uyuşmuyorduk.maddi olrak baya düşüktü benim ailemden.ama hiçbişey umrumda değildi 6yıl boyunca. yanımada yakıştırmadılar arkadaşlarım kızım bu yanına yakışmıyo dediler yok anam ben onu hep farklı gördüm ama işte sonuç sıfır oldu.hiç bir meziyeti olmayan birini sevdim gördüm günümüde:))
allah sızı alacak adama sabır wersnn baygg zor yanıı he bırı almıssada gecmıs olsun olmusla olmuse care yok cunku:)
yak_den hep beraber 4 nisanı bekliyoruz o zaman
bak gene kaçmış
minikdepresif hanım cewap verip vermeme meselesi değil bilip bilmeyen herkes herşeye yorum yapıyor bilmeyen sussun bilen konuşsun yaaa..
tartısmaktan kacırdım ne falı bakmıss
canım kalplerimiz karşılıklı, sen bana yazarken ben de sana yazmışım :)
y.dışından getirtiği kartlarla bakmış.
soramadık daha fazlakaçtı gene.
kadının adı ne sanı ne :) henüz bilmiyos
ABLAM sayılırsın o yuzden senın dedıgını yapıcam lutfen sende karsılık werme sacma sapan seyler yuzunden tartısma oluyoo gerksızz
yak_den hep beraber 4 nisanı bekliyoruz o zaman
bak gene kaçmış
y.dışından getirtiği kartlarla bakmış.
soramadık daha fazlakaçtı gene.
kadının adı ne sanı ne :) henüz bilmiyos
çok abarttığını farkındamısın??
allah allah neden o zaman bizim yazışmamıza karışıyorsun sen? bu arada madem tanımıyon etmiyon ne diye benle arkadaş oldun burdan?nasıl cevap verdiğimde seni ilgilendirmezz..
hünkardı galiba...
izmirli hünkar :))