İstanbul'da Fal - Falcılar

zeynolojım cwap werme arkdas bıras sınırlı galıba:)senın benım yuzumden tarıstısmaa

şimdi de sinirli mi yaptın beni :) sen niye böyle herşeyi kafana göre yorumluyorsun acaba genelde mi böylesin yoksa burda böyle bol keseden mi konuşuyorsun?

füsunun tipini anlatsana çok biliyorsun yaa..bu arada ben gergin değilim yazdığın cümlelere gülüyorum keyifleniyorum..

şimdi de sinirli mi yaptın beni :) sen niye böyle herşeyi kafana göre yorumluyorsun acaba genelde mi böylesin yoksa burda böyle bol keseden mi konuşuyorsun?

allah sızı alacak adama sabır wersnn baygg zor yanıı he bırı almıssada gecmıs olsun olmusla olmuse care yok cunku:)

ayy canım yazdıklarını okuyunca dejawu oldu sanki,benimde bu son öküzden önce tıpkı senin anlattığın gibi bir ilişkim wardı o ilkokul 5ten terk ben üniwersite okuyodum,adamın cebinde parası olmazdı para werirdim,kredi kartına borç yapardı borcunu öderdim,onu sewiyordum ama sewmeme rağmen arkadaşlarımı onla tanıştırmaya utanıyordum bi garip ti çünkü,tam 3 yıl ondanda çok derin acılar çektim we ayrıldık,o ayrılığın üstüne bide bu öküz beni darma duman etti... benim en büyük hatam erkeklere para yedirmek oldu,güya erkek parasına tenezzür etmiyorum yaaa,etrfımdaki tüm erkekler bana hep maddiyattan dolayı yaklasıyormus gibi geldi,şimdi warlıklı aileden geldiğimi etrafımdaki tüm erkeklerden saklıyorum,çünkü emin olamıyorum,gerçekten sewilip sewilmediğime,oyuzden kafadan maddi durumu iyi erkeklere yöneliyorum :))
wallaha şimdilerde hiç gurur yapmıyom erkek parası yerken :))

Son düzenleme:
allah sızı alacak adama sabır wersnn baygg zor yanıı he bırı almıssada gecmıs olsun olmusla olmuse care yok cunku:)

hahhaha iyice seviyeyi düşürdünüz bekliyorum bakalım bundan sonra daha ne kadar güldüreceksiniz beni sizin cümlelerinizden mizhah dergisi bile yaparım valla konuş sen konuş devam ettt

allah allah neden o zaman bizim yazışmamıza karışıyorsun sen? bu arada madem tanımıyon etmiyon ne diye benle arkadaş oldun burdan?nasıl cevap verdiğimde seni ilgilendirmezz..

bana bak kızım ben biraz arızayım tamam mı sen benle muhatap olma bence tavsiye etmem sen kimsin ki ben senle arkadaş olucam
sen git başkalarınla muhatap ol bize bulaşma ağzımı bozarsam fena zorarım falcıya gitmek yerine bir psikiyatrise görün sen ilk önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…