İstanbul'da Fal - Falcılar

Ümraniye son duraktaki iş bankasını sağına al .. düz devam et ..ışıklara gelince sağa sap..sapacağın sokağın bi tarafında erkek kıyafet satan biyer var diğer tarafı aktar .. o dar sokaga boylu boyunca yürü .. yolun bitiminde mavi 3 katlı bina var..altında bir erkek kuaförü ve hemen yanında çiğ köfteci var.. o mavi binanın girişi yanda .. zilde hacı anne yazıyor.. ben gittim pazarları ve cumaları bakmıyormus.. ve ikindiden sonra bakmıyormus.. pazar gittiğim için ulaşamadım

merhaba hacı teyzenın adresı ümraniye son surak neresı oluyor e5 kadıkoy nerde....bılındık herkezın bılıdıgı bıyer varmı orda... burcuyil24@hotmail.com bana yazabılırmısın

sürekli kontrol etmekten mi :)

hayır ..
ben yazmıyorum , niyeyse engelleyemiyorum. hoş ordan engellesem mesajla ulaşıyo , telefonu değişemiyorum , kartlarda ve iş açtığımı bilen herkeste bu telefon var, duruyo duruyo en neşeli olduğum anda bi mazeret bulup yazıyor.
kontrol ediyorum o ayrı :KK53:
gidicem eski model tilifon alıcam istesemde yukleyemicem , onun ısrarı uzerine yuklemiştim.
hoş bi kere daha yazarsa engellicem.

merhaba hacı teyzenın adresı ümraniye son surak neresı oluyor e5 kadıkoy nerde....bılındık herkezın bılıdıgı bıyer varmı orda... burcuyil24@hotmail.com bana yazabılırmısın

gayet bilindik bi yer .. kadıköyden e5 deki göztepe köprüsü duragından 14 b yada 14 es e bin ümraniye duragında in .. aradan yolun diger tarafına geç.. iş bankasını görüceksin ondan sonra yürüme mesafeesinde tarif ettim

gayet bilindik bi yer .. kadıköyden e5 deki göztepe köprüsü duragından 14 b yada 14 es e bin ümraniye duragında in .. aradan yolun diger tarafına geç.. iş bankasını görüceksin ondan sonra yürüme mesafeesinde tarif ettim

e5 den mı gıdıocez yanı telefonu varmı..kadıkooyde e5 ümranıye mınubuslerıne bınınce ınıyormuyuz onunde.bırde fiyatı nekadar

hayır ..
ben yazmıyorum , niyeyse engelleyemiyorum. hoş ordan engellesem mesajla ulaşıyo , telefonu değişemiyorum , kartlarda ve iş açtığımı bilen herkeste bu telefon var, duruyo duruyo en neşeli olduğum anda bi mazeret bulup yazıyor.
kontrol ediyorum o ayrı :KK53:
gidicem eski model tilifon alıcam istesemde yukleyemicem , onun ısrarı uzerine yuklemiştim.
hoş bi kere daha yazarsa engellicem.

kıyamam sana ... o kadar ii anlıyorum ki :KK43:

X