miniğim nerelere vermiyoruz :) 4 kere sembole gideceğine :)
kirli kedicim :) 100 liraya fal baktırdım az önce :))yarın gitmicem hacı anneye 2. depresyonda gideriz tatlım.. bir de d. gününmüş.. kutlu olsun şans getirsin
canım biliyorum senin durumunu ama benim onla beraber olma isteğim yok bende aşk sevgi yok bende hırs var hırs...mutsuzluğuna şahit olma hırsı:))ama hep dua etcem işte ve senin içinde inşallah karşına çok daha iyi biri çıkar çok musmutlu olursun...
kirli kedicim :) 100 liraya fal baktırdım az önce :))yarın gitmicem hacı anneye 2. depresyonda gideriz tatlım.. bir de d. gününmüş.. kutlu olsun şans getirsin
Canım dilerimi duymak istediklerini duymusundur umarımkş çıkar hepsi eğer özel olmasa detay vermesende ne kadar bilebildi benim su uç ay icinde süper denilme bastırdığım herkes öyle yalancı çıktığı hemde hepsi en yakında olanda meşhur keremcem olayı benim özel mesajım hakkım yok bana bu kısının özelden telini gönderirsen ve kendinde ne kadar başarılı oldugunu söylersen cok sevinirim
seni çok iyi anlıyorum gülişş....
karaktersizler okadar çok acı çektiriyolar ki insanın gönlünde ne sewgi ne aşk bırakıyor....
onca emekten we zamandan geriye sadece koskocaman bir hırs we intikam......
kız yakden allah senı napmasın burda hepmızı agac ettın:) kız ne dedı kadınnn
hahhaaa herkes yakden i bekliyor ne diycek diyeee:))))))))))))
aaa canm gecn sawası bırı bayagg begendıgını solemıstı bende merak edıyormm nasıl memnun kaldınmı
benim bilmediğim ama onun iddiaa ettiği şeyler doğru mu yada cıkar mı bilmem ama benim ruhsal durumumu o kişinin mevcut durumunu çok doğru yorumladı diyebilirim. ayrıca cok özenerek bakıyor her soruma yanıt verdi, sevdim ben kendisini .
bırıcsı ben sızın arkdsnız degıl sızın dedıklerınızede kırılmadım gerksız bır tartısma olmasın dedım ben o falcıya fal baktırdım zatn kısı olarakta tanıyorm ıyı bır falcı degıldır zatn hıc bılmesem yorum yapmazdm nıstradmustakı falcıların cogu ıyı degıldr bu bılınen bısey sız benm fal baktırp baktırmadıgımı nerden bılyosnz?ben yıldznagme baktırmadım dedım
Seninle gurur duydum zeynolejim hep böyle duşun o hırsta bıtıcek göreceksen ozman o adamın acı cektıgını gıruceksın ve en yakın zamanda öyle bır ask yasayacaksınız karşılığı cok cok buyuk Buda ablanın sana baktığı fal ama gercek[/QUOTE
sağol canımm işallah diyelim bana doktorum bir şiiir okumuştu bana aklıma o geldi bak şimdi..
Sana çirkin dediler, düşmanı oldum güzelin,
Sana kâfir dediler, diş biledim Hakk'a bile.
Topladın saçtığı altınları yüzlerce elin,
Kahpelendin de garez bağladım ahlâka bile...
Sana çirkin demedim ben, sana kâfir demedim,
Bence dinin gibi küfrün de mukaddesti senin,
Yaşadın beş sene kalbimde misâfir demedim.
Bu firâr aklına nerden, ne zaman esti senin?
canımcım ben symbole gitmiyom kiyani zırt pırt falcıya gitmiyom zaten.
he ne kadar başarılı olduğunu bi özetle örneklerle , bi iki arkadaş daha denesin o zaman gidibilirim
siz de kimsiniz ben yubile ile yazışıyordum madem o kadar erdemlisin kız bir şey sorduğunda düzgün bir şekilde cevap verseydiniz
kız yakden allah senı napmasın burda hepmızı agac ettın:) kız ne dedı kadınnn
ben sizin o kişiye fal baktırdığınıza falan inanmıyorum arkadaşım değilsende o senin kayıbın olur benim için sorun yok..adını bile bilmediğin bir falcıya nasıl fal baktırdın yaa adını bile öğrenemediysen iyi olup olmadığını nasıl muhakeme ediyorsun? çok hoşsun valla bence senin canın sıkılmış polemik yapıyorsun diyecek lafın kalmayıncada ben o falcıya gittim bilmemne diye konuşuyorsun sus bence beni güldürme üstüne daha fazla..
senı ınandırmak zorunda degılım ayrıca ıkısınede fal baktrıdm adını bılmyorm dıye bısey yok fazla cıkısıyosn gerksız bı gergınlıgın war sorun ne? Uslubun kotu konusman kotuu fena yanı alaycı konusmalarını kendıne yapp