İstanbul'da Fal - Falcılar

miniğim nerelere vermiyoruz :) 4 kere sembole gideceğine :)

Canım dilerimi duymak istediklerini duymusundur umarımkş çıkar hepsi eğer özel olmasa detay vermesende ne kadar bilebildi benim su uç ay icinde süper denilme bastırdığım herkes öyle yalancı çıktığı hemde hepsi en yakında olanda meşhur keremcem olayı benim özel mesajım hakkım yok bana bu kısının özelden telini gönderirsen ve kendinde ne kadar başarılı oldugunu söylersen cok sevinirim

kirli kedicim :) 100 liraya fal baktırdım az önce :))yarın gitmicem hacı anneye 2. depresyonda gideriz tatlım.. bir de d. gününmüş.. kutlu olsun şans getirsin

Tatlım bu hacı annenin yerini tarih edermisin..Ben de bu depresyonda ona gideyim:)

seni çok iyi anlıyorum gülişş....

karaktersizler okadar çok acı çektiriyolar ki insanın gönlünde ne sewgi ne aşk bırakıyor....

onca emekten we zamandan geriye sadece koskocaman bir hırs we intikam......

kirli kedicim :) 100 liraya fal baktırdım az önce :))yarın gitmicem hacı anneye 2. depresyonda gideriz tatlım.. bir de d. gününmüş.. kutlu olsun şans getirsin

kız ne söyledi sana çatladım pc başında seni beklemekten :))

seni en çok şaşırtan bildiği ne oldu?

tamam canım, bütün güzel şeyler çıkar inşallah :) teşekkür ederim çok sağol

Beyala Kusura bakma Ben Keremcan olayının patlıyacağını yazmıştım..ama inan senin adına üzüldüm(
Keşke yalan olmasaydı da ,sen sonunda sevinseydin.

kız yakden allah senı napmasın burda hepmızı agac ettın:) kız ne dedı kadınnn

aynen öyle tatlım hırs kaldı ha intikam almak isteseydim alırdım ama bu olaydan sonra yüzünü dahi görmedim şerefsizin o kadar midem bulandı.ama benim ona yaptıklarım emekleri zayi oldu işte.benim ailemin durumu çok iyi çok şükür maddi sıkıntım yok ünv.bitti babam araba aldı hediye olarak.hem yüksek lisans yapıyorum hem formasyon alıyorum aynı zamanda aile danışmanlığı kursuna gidiyorum.ama verdiğim emekler karşısında çok buruğum işte bitmiyor yani şu dememki biçok insanın yaşamak istediği hayatı yaşıyorum herşeye sahibim ama mutluluğum güvenim huzurum yok işte yok.herkes beni uyardı kızım o senin dengin değil diye kimseyi yadırgamak istemem eğitim olarak uyuşmuyorduk.maddi olrak baya düşüktü benim ailemden.ama hiçbişey umrumda değildi 6yıl boyunca. yanımada yakıştırmadılar arkadaşlarım kızım bu yanına yakışmıyo dediler yok anam ben onu hep farklı gördüm ama işte sonuç sıfır oldu.hiç bir meziyeti olmayan birini sevdim gördüm günümüde:))

aaa canm gecn sawası bırı bayagg begendıgını solemıstı bende merak edıyormm nasıl memnun kaldınmı

benim bilmediğim ama onun iddiaa ettiği şeyler doğru mu yada cıkar mı bilmem ama benim ruhsal durumumu, o kişiyle aramızdaki mevcut durumu, olayların gidişatını çok doğru yorumladı diyebilirim. ayrıca cok özenerek bakıyor her soruma yanıt verdi, sevdim ben kendisini .

Son düzenleme:

ılgılı olması gusel falı cıkmasa olur en azından tatmın edıcıyse gıdılebılır:)en azndan basından sawmıyoo

hangi birinize yazacağımı bilmedim :)

neleri bildi... ?

şimdi zaten kime baktıracağını annesinin adıyla söylüyorsun.. kartlar varmış elinde ama
tarot değil dedi yurt dısınddan getirtmiş :) neyse artık.. o kartlara bakıyor ..

benim adamın ailesiyle sorunu oldugunu ( ki ciddi )
şuan küs olduğumuzu
nerede oldugunu ( askerlik yaptıgı yeri söyledi .. ordan haber var diye)
benim meslegimi
4 nisanda bişi olcak dedi.. barışma
11 li zamnda görüşme dedi..

bakalım yazcam size :)

var mı cevaplamadığım ??

ben sizin o kişiye fal baktırdığınıza falan inanmıyorum arkadaşım değilsende o senin kayıbın olur benim için sorun yok..adını bile bilmediğin bir falcıya nasıl fal baktırdın yaa adını bile öğrenemediysen iyi olup olmadığını nasıl muhakeme ediyorsun? çok hoşsun valla bence senin canın sıkılmış polemik yapıyorsun diyecek lafın kalmayıncada ben o falcıya gittim bilmemne diye konuşuyorsun sus bence beni güldürme üstüne daha fazla..

siz de kimsiniz ben yubile ile yazışıyordum madem o kadar erdemlisin kız bir şey sorduğunda düzgün bir şekilde cevap verseydiniz

allah allah neden o zaman bizim yazışmamıza karışıyorsun sen? bu arada madem tanımıyon etmiyon ne diye benle arkadaş oldun burdan?nasıl cevap verdiğimde seni ilgilendirmezz..

senı ınandırmak zorunda degılım ayrıca ıkısınede fal baktrıdm adını bılmyorm dıye bısey yok fazla cıkısıyosn gerksız bı gergınlıgın war sorun ne? Uslubun kotu konusman kotuu fena yanı alaycı konusmalarını kendıne yapp

yübilicim cevap verme lütfen.
bazen en güzel cevap susmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…