- 2 Nisan 2013
- 1
- 0
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Gururlu horoskop çıkarıp yorumlamak, öyle fal gibi bişey değil, hatta erkek arkadaşım bana dönermi sonumuz ne olacak gibi sorulara asla cevap vermez.. sadece enerji potansiyellerini gösterir irade sendedir.
Doğum yerin istanbul olarak çok kısa bil vericem. Bu bilgileri nette yazıp yorumları okuyabilirsin tabii bu sadece başlangıç kendini biraz tanıman açısından..
Güneş 28 derece Başak 8. ev
Yükselen 6. Kova
Ay 0 derece kova 12. ev
Merkür 24 terazi 24 terazi
Venüs 15 Aslan 7. ev
Mars 7 Koç
Jüpiter 6 ikizler 4. ev
Satürn 26 yay 11. ev
Uranüs 27 yay 11. ev
Neptün 11. ev
Pluto 10 akrep 9. ev
Kuzey ay düğümü 14 balık
Chiron 6 yengeç 6. ev
Canım yukarda doğum anında gezegenlerin konumlarını derecelerini, hangi gezegen hangi burçtaymış sen doğduğunda ve senin yükselenine göre hangi evine düşmüş bunları listeledim..
Sen netten Ay Kova burcunda yazıp bilgileri okuyabilirsin daha sonra Ay 12. evde ne etkiler veriyor bunu yazıp okuyabilirsin..
Diğerlerine aynı şekilde bakabilirsin önce gezegenler sonra hangi evine düştüğü bilgilerini harmanlayabilirsin..
5. ev aşk evi, 7. ev evlilik evidir.. daha sonra açılar gelir..
Haritanda Güneş ve Ay üçgen açı yapıyor, çok olumlu bir açıdır bu.
Güneş-Satürn arasında kare açı var bu otorite ve baba ile ilgili sorunları gösterebilir, başarısızlık korkusu olabilir... bunu netten okuyabilirsin..
Güneş-Uranüs kare açısı da var asilik özgürlük ...
bunlar çok genel bilgiler ama yukarda harita bilgilerini biryerde sakla ve araştırırsın daha sonra..
Canım mutlaka beni bilgilendir gidersen.Gidilir dersen haftasonu giderim.Çok sıkıldım ne iş ne aşk var2hîkaye dinler kafa dağıtırım bari :)
Kızlar az önce yurtdışından kuzenim aradı..İstanbulda bir arkadsı telefonla baktırmış..Kadının bitmiş bir ilişklisi varmış..ama adam içinde kaldıgı için belki falcı bitti unut der diye aramıs..100 tl.. kadın bu iş bitmemiş demiş.. bir zaman vermiş ve adam geri dönmüş.. bunun dısında anla ilgili bir sürü seyi bilmiş..
ben dayanamadım bu akşam 8 e randevu aldım.. 36 dk sonra baktırıyorum... veee size hbr veriyorum :)))
çok heyecanlıyım.. benim derdim de şu ..asker yolu gözlerim... anası beni istemez :) gelse bi türlü gelmese bi türlü bakalım nolcak
gururlu34 ve saziş teşekkür ederim yorumlarınız için.dilerim dediğiniz gibi olur tüm gün leyla gibi dolaştım ortalıkta.neysemki şuan daha iyiyim yapcak bişey yok...ama falcı olarak çiğdem iyi galiba dediği olcak duyumlarıma göre.o da falda onun mutsuzluğunu bekleme adam çok mutlu evlenceklerde çok da mutlu olcaklar sende üzüldüğünle kalcan zaten sana aşk da yok uzun süre kariyere odaklan demişti aldığım haberle yüzde50 çıkmış oluyor...
gururlu34 ve saziş teşekkür ederim yorumlarınız için.dilerim dediğiniz gibi olur tüm gün leyla gibi dolaştım ortalıkta.neysemki şuan daha iyiyim yapcak bişey yok...ama falcı olarak çiğdem iyi galiba dediği olcak duyumlarıma göre.o da falda onun mutsuzluğunu bekleme adam çok mutlu evlenceklerde çok da mutlu olcaklar sende üzüldüğünle kalcan zaten sana aşk da yok uzun süre kariyere odaklan demişti aldığım haberle yüzde50 çıkmış oluyor...
merhaba ben arkadaşlarr berın tamaya gıtdım ve bakdırdım gercekden cok ıyı bakan bayan ve mırısr tarotu ve katına su falı kum falı ve kahve falı bakar ben cok memnun kaldımm denemınızı tavsıye ederımm asla pişman olmazsınızz facesıı var berın tamay yazarsanız cıkıyorrr..kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
zeynoloji hanım bu edepli edepsiz sözüyle bu konuştuklarımız arasında nasıl bir ilgi var alemsiniz valla :) üstadın kim olduğunu bilmediğimi nerden çıkardınız siz beni tanımıyorsunuz bile ben sadece burda ebced hakkında bilgisi olanların tecrübelerinden yararlanmak istedim ama ne yazık ki bilmeyen herkes yorum yapıyor bence bazen susmak erdemdir..
sizi iki dakikaa yanlızz bırakmaya gelmiooşimci ben tam keyiflenip kikirdemeye başlıyorum 5 harfliler hissediyor , bir korkutuyo benikabus görüyorum , sabah nemrut uyanıyorum sonacımada vay benle gün geçirenin haline.
hey h2o çabuk serap hakkında bilgi vergerçi beylikdüzü diye hatırlıyorum , resmen şehır dışı ve çok güzel hatıralarımın olduğu yer , gitmek istemem. güzel hatıralar acıtır.
siz de kimsiniz ben yubile ile yazışıyordum madem o kadar erdemlisin kız bir şey sorduğunda düzgün bir şekilde cevap verseydiniz
noluyooo burda anlayamadımmm acelem var ama YUBİLEME kim laf yaparsa beni karşısında bulurrrasabımııı bozmayınn hayatımm sen boşverr takma bunları
Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın...
Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın...
Dogum gunün kutlu olsun ablacım iiyiki tanıdım sızı benim icin yaptığınız her sey icin teşekkür ederim bu yıl tum aksilikler bitsin dilerim senin icin