İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

bugüne kadar baktırdığım falcılar arasında belkıs hanım ı tek geçerim...dediği hepsi çıktı bizzat yaşadım yaşıyorum...

Son düzenleme:

canım çok sağolasın...
ben bikere yorumcu.com olması lazım ordan horoskopumu çıkarayım dedim yanlış hatırlamıyosam ay burcum aslan yükselenim kova çıkmıştı.
canımcım yazdıkların çok tutarlı aslında şu aralar otorite ile alakalı sorunlarım war abimle alakalı gerçi hep wardı;(gerçekten asi we özgürlükçüyüm...
5.ew ewlilik ewi yazmışşsın bu nedemek oluyo mesela ewleneceğin insanın burcu falan gibi birşeymi? bu kısımda bir kafa karışıklığım oldu,dur bi bakyım yazdığın şekilde nete bakalım neler çıkacak...
tekrar çok teşekkür ederim canım çok sağol....

Canım mutlaka beni bilgilendir gidersen.Gidilir dersen haftasonu giderim.Çok sıkıldım ne iş ne aşk var 2hîkaye dinler kafa dağıtırım bari :)

canım yaaa bakalım belki giderim yarın.. hafta sonuna kalırsa yazarım sana :) simdi yeni bi falcı yazıyorum takip et beni D:

Kızlar az önce yurtdışından kuzenim aradı..İstanbulda bir arkadsı telefonla baktırmış..Kadının bitmiş bir ilişklisi varmış..ama adam içinde kaldıgı için belki falcı bitti unut der diye aramıs..100 tl.. kadın bu iş bitmemiş demiş.. bir zaman vermiş ve adam geri dönmüş.. bunun dısında anla ilgili bir sürü seyi bilmiş..
ben dayanamadım bu akşam 8 e randevu aldım.. 36 dk sonra baktırıyorum... veee size hbr veriyorum :)))

çok heyecanlıyım.. benim derdim de şu ..asker yolu gözlerim... anası beni istemez :) gelse bi türlü gelmese bi türlü bakalım nolcak

gururlu34 ve saziş teşekkür ederim yorumlarınız için.dilerim dediğiniz gibi olur tüm gün leyla gibi dolaştım ortalıkta.neysemki şuan daha iyiyim yapcak bişey yok...ama falcı olarak çiğdem iyi galiba dediği olcak duyumlarıma göre.o da falda onun mutsuzluğunu bekleme adam çok mutlu evlenceklerde çok da mutlu olcaklar sende üzüldüğünle kalcan zaten sana aşk da yok uzun süre kariyere odaklan demişti aldığım haberle yüzde50 çıkmış oluyor...

kız habersiz bırakma bizi :))

canım çok fazla itibar etme falcının dediklerine....

o ne biçim falcıymış bee,sinirim bozuldu hee,nedemek sen üzüldüğünle kalcan,düşmez kalkmaz bir allah belki sen çok iyi birini bulacan oda onla çok mutsuz olacak,düşmez kalkmaz bir allah......
allah herzaman doğrunun yanında sen yüreğini ferah tut....

gulısım okuynca o kadr uzuldum kı anlatamam ama bunu fala baglama yada cıgdemın o uzulmıcek dedıgıne nıce kapıyı yuzumuze carpıp gıdenler o kapıya surunerek gerı donerler beddua alan ah alan ınsan asla mutlu olamaz ta kı sen bır gun mutlu olana kadr sımdı uzul elbet bır gun gececk acın allah daha buyuk dertler wermesın....

ben sende kendimi görüyorum biliyor musun sen anlatıyorsun ben yaşıyorum benimde öyleydi ilk önce hayatımda biri var dedi ayrılır mutlu olmaz dedim sonra ben nişanlanıyorum dedi yok canım olmaz yapmaz derken düğün resimlerini görmüştüm o gün bu gündür ben ben değilim hala inanamıyorum hani biri ölürde yok canım gelecek dersin yaa aynen üç sene olacak ben hala bekliyorum benim gibi olma tatlım hayat bir şekilde geçiyor aşktan kimse ölmez ölsem inan ben ölürdüm benim gibi olma kalan sağlar senindir..

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
merhaba ben arkadaşlarr berın tamaya gıtdım ve bakdırdım gercekden cok ıyı bakan bayan ve mırısr tarotu ve katına su falı kum falı ve kahve falı bakar ben cok memnun kaldımm denemınızı tavsıye ederımm asla pişman olmazsınızz facesıı var berın tamay yazarsanız cıkıyorrr..

siz de kimsiniz ben yubile ile yazışıyordum madem o kadar erdemlisin kız bir şey sorduğunda düzgün bir şekilde cevap verseydiniz

sizi iki dakikaa yanlızz bırakmaya gelmioo beylikdüzünde bauhausun orda vallahi az sonra atlicam arabaya orya gitcm ben çok memnunum ondan kafam çok bozuk bayadır gitmemiştim

noluyooo burda anlayamadımmm acelem var ama YUBİLEME kim laf yaparsa beni karşısında bulurrr asabımııı bozmayınn hayatımm sen boşverr takma bunları

kırlıkedı dogum gunun kutlu olsn kız:) kac oldun sorması ayıp saka sakka nıce mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…