İstanbul'da Fal - Falcılar

ben sende kendimi görüyorum biliyor musun sen anlatıyorsun ben yaşıyorum benimde öyleydi ilk önce hayatımda biri var dedi ayrılır mutlu olmaz dedim sonra ben nişanlanıyorum dedi yok canım olmaz yapmaz derken düğün resimlerini görmüştüm o gün bu gündür ben ben değilim hala inanamıyorum hani biri ölürde yok canım gelecek dersin yaa aynen üç sene olacak ben hala bekliyorum benim gibi olma tatlım hayat bir şekilde geçiyor aşktan kimse ölmez ölsem inan ben ölürdüm benim gibi olma kalan sağlar senindir..

zeynocum boşwer sende,değmio inan bu kazmalara...

insan ölmüyo ama ölmektende beter oluyo be cancağzım....

eski sewgililer için harcadığım fal parasıyla yatırım yapsaydım eğer yeminlen iyi kötü bi külüstür arabaya sahip olmuştum...

şimdiki aklım olsaydı değermi diyorum...

biri tatlı iki laf söyleyecek diye neerde falcı orda ben yemeden içmeden gezmeden kıs elinde awcunda nekadar para warsa falcılara dök.
bigün bi sirkelendim ama fena sirkeledim kendimi kendi kendime söz werdim,artık hayatımda eskiye dair hiç kimsenin kalmayacağına we sözümü tutmayı başardım...şimdi kafamı taştan taşa wuruyorum niye ağlamışım değermiydi diye..

bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene :))

kim teklif ederse şans weriyorum,adamlarla kahwe içmeye yemeğe gezmeye tozmaya gidiyorum,wallaha böyle daha rahatım

zeynocum boşwer sende,değmio inan bu kazmalara...

insan ölmüyo ama ölmektende beter oluyo be cancağzım....

eski sewgililer için harcadığım fal parasıyla yatırım yapsaydım eğer yeminlen iyi kötü bi külüstür arabaya sahip olmuştum...

şimdiki aklım olsaydı değermi diyorum...

biri tatlı iki laf söyleyecek diye neerde falcı orda ben yemeden içmeden gezmeden kıs elinde awcunda nekadar para warsa falcılara dök.
bigün bi sirkelendim ama fena sirkeledim kendimi kendi kendime söz werdim,artık hayatımda eskiye dair hiç kimsenin kalmayacağına we sözümü tutmayı başardım...şimdi kafamı taştan taşa wuruyorum niye ağlamışım değermiydi diye..

bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene :))

kim teklif ederse şans weriyorum,adamlarla kahwe içmeye yemeğe gezmeye tozmaya gidiyorum,wallaha böyle daha rahatım

süpersin önemli olan sensin hayatta kimse senden daha değerli değil.. aldatmak kanında varsa er geç o kızı da aldatır o kendi derdine yansın her şerde bir hayır mutlaka vardır kimbilir belki erkenden kurtulman daha hayırlı olmuştur yaa evlenseydin de sana bunu yapsaydı yıkım inan daha kötü olurdu hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler sen beni boşver.. allahım en beni yarattığına göre neye ihtiyacım var onu da bilirsin bana onu ver de inan rahatlıcaksın

süpersin önemli olan sensin hayatta kimse senden daha değerli değil.. aldatmak kanında varsa er geç o kızı da aldatır o kendi derdine yansın her şerde bir hayır mutlaka vardır kimbilir belki erkenden kurtulman daha hayırlı olmuştur yaa evlenseydin de sana bunu yapsaydı yıkım inan daha kötü olurdu hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler sen beni boşver.. allahım en beni yarattığına göre neye ihtiyacım var onu da bilirsin bana onu ver de inan rahatlıcaksın

yaww gururlu senmisin benim gözler kaydı seni gülişş diye okudumm heheheh sen de aynen devam et bu yolda mümkünse bana da bir tane ayarla çağın sorusun ne de olsa bulamıyoruz heheheheh

kızlar symbol beşiktaşta savaş bey'e baktıran oldu mu? şimdiki durum ile ilgili tutarlı seyler söyledi, bunun dısında malum kişinin gecmişi ile ilgili çok ilginc detaylar verdi , tabi suan dogru olup olmadıgını bilmiyorum tekrar bir araya gelirsek belki öğrenme imkanım olur... diğer falcılar gibi bir araya geliş tarihimiz için mayıs dedi.. bakalım bekliyorum mayısı ..

canım çok fazla itibar etme falcının dediklerine....

o ne biçim falcıymış bee,sinirim bozuldu hee,nedemek sen üzüldüğünle kalcan,düşmez kalkmaz bir allah belki sen çok iyi birini bulacan oda onla çok mutsuz olacak,düşmez kalkmaz bir allah......
allah herzaman doğrunun yanında sen yüreğini ferah tut....

çok teşekkür ederim canım ben çiğdeme kadar kimseyi dikkate almamıştım ama işte yinede insanın morali bozuluyor.ALLAH herşeyin hayırlısını versin sizler içinde inşallah

gulısım okuynca o kadr uzuldum kı anlatamam ama bunu fala baglama yada cıgdemın o uzulmıcek dedıgıne nıce kapıyı yuzumuze carpıp gıdenler o kapıya surunerek gerı donerler beddua alan ah alan ınsan asla mutlu olamaz ta kı sen bır gun mutlu olana kadr sımdı uzul elbet bır gun gececk acın allah daha buyuk dertler wermesın....

tatlım verdiğiniz destekden dolayı gerçekten yürek dolusu teşekkürler çok iyi geldiniz.inşallah biz mutlu olduğumuzda bizi üzenler mutsuz olur biz onların mutsuzluğuna onlar bizim mutluluğumuza şahit olur...aslında başkasının mutsuzluğunu istemek hiç bana göre değil ayrıldığımızda bile mutlu ol demiştim ben:KK43:( ama bu hale geldim sonunda başardılar...

ben sende kendimi görüyorum biliyor musun sen anlatıyorsun ben yaşıyorum benimde öyleydi ilk önce hayatımda biri var dedi ayrılır mutlu olmaz dedim sonra ben nişanlanıyorum dedi yok canım olmaz yapmaz derken düğün resimlerini görmüştüm o gün bu gündür ben ben değilim hala inanamıyorum hani biri ölürde yok canım gelecek dersin yaa aynen üç sene olacak ben hala bekliyorum benim gibi olma tatlım hayat bir şekilde geçiyor aşktan kimse ölmez ölsem inan ben ölürdüm benim gibi olma kalan sağlar senindir..

canım biliyorum senin durumunu ama benim onla beraber olma isteğim yok bende aşk sevgi yok bende hırs var hırs...mutsuzluğuna şahit olma hırsı:))ama hep dua etcem işte ve senin içinde inşallah karşına çok daha iyi biri çıkar çok musmutlu olursun...

kızlar symbol beşiktaşta savaş bey'e baktıran oldu mu? şimdiki durum ile ilgili tutarlı seyler söyledi, bunun dısında malum kişinin gecmişi ile ilgili çok ilginc detaylar verdi , tabi suan dogru olup olmadıgını bilmiyorum tekrar bir araya gelirsek belki öğrenme imkanım olur... diğer falcılar gibi bir araya geliş tarihimiz için mayıs dedi.. bakalım bekliyorum mayısı ..

aaa canm gecn sawası bırı bayagg begendıgını solemıstı bende merak edıyormm nasıl memnun kaldınmı

kızlar süperdi.. 11 gün içinde gelişmeler bekliyorum :) haber vericem ama cok başarılı

Son düzenleme:
canım biliyorum senin durumunu ama benim onla beraber olma isteğim yok bende aşk sevgi yok bende hırs var hırs...mutsuzluğuna şahit olma hırsı:))ama hep dua etcem işte ve senin içinde inşallah karşına çok daha iyi biri çıkar çok musmutlu olursun...

Seninle gurur duydum zeynolejim hep böyle duşun o hırsta bıtıcek göreceksen ozman o adamın acı cektıgını gıruceksın ve en yakın zamanda öyle bır ask yasayacaksınız karşılığı cok cok buyuk Buda ablanın sana baktığı fal ama gercek

sizi iki dakikaa yanlızz bırakmaya gelmioo :KK70::KK70::KK70: beylikdüzünde bauhausun orda vallahi az sonra atlicam arabaya orya gitcm ben çok memnunum ondan kafam çok bozuk bayadır gitmemiştim :KK70:
kaç tele kaç h2o :p
kızlar süperdi.. 11 gün içinde gelişmeler bekliyorum :) haber vericem ama cok başarılı
az değilmiş be bebem 100 tl :KK14:

yaww gururlu senmisin benim gözler kaydı seni gülişş diye okudumm heheheh sen de aynen devam et bu yolda mümkünse bana da bir tane ayarla çağın sorusun ne de olsa bulamıyoruz heheheheh

istediğin kriterleri bilsem canım wallaha ayarlardım,ilkönceleri bana da başkalrıyla olamam onu unutamam gibi gelmişti,ama azıcık ışık gördüklerime şans werince durumun hiçte böyle olmadığını anladım...

beni eski sewgilime en çok hırslandıran en son olay şu oldu,daha doğrusu kendime bahanem;

bunun kuzeninin bır kız arkadası wardı anam bı bakıyom çocuk facede almıs kızı parıse goturmus bı bakıyom amsterdam a bı bakıyom çeşmeye elalemin sümüklüsü keyfini sürerken,bende ahmak gibi ağlıyorum,nezaman arayacak aman telefon yanımda kalsın arar duymam
yaşadığım olayları anlatsam yeminlen roman olur... benı zıwanadan bu olay çıkardı...adam bana bişe yapmıyo maddi manewi çok fazla bi emek harcamıyo ben adamın peşinde köpek,bundan sonra senmisin dedim bana bunları çektiren,şimdi ben keyfime bakıyorum yememe içmeme gezmeme tozmama,kendini dışarıya kapama zeynocum,gez toz,gezmezsen tozmazsan oturduğun yerde de kimse seni farketmez..

X