- 4 Mayıs 2012
- 458
- 55
ben sende kendimi görüyorum biliyor musun sen anlatıyorsun ben yaşıyorum benimde öyleydi ilk önce hayatımda biri var dedi ayrılır mutlu olmaz dedim sonra ben nişanlanıyorum dedi yok canım olmaz yapmaz derken düğün resimlerini görmüştüm o gün bu gündür ben ben değilim hala inanamıyorum hani biri ölürde yok canım gelecek dersin yaa aynen üç sene olacak ben hala bekliyorum benim gibi olma tatlım hayat bir şekilde geçiyor aşktan kimse ölmez ölsem inan ben ölürdüm benim gibi olma kalan sağlar senindir..
zeynocum boşwer sende,değmio inan bu kazmalara...
insan ölmüyo ama ölmektende beter oluyo be cancağzım....
eski sewgililer için harcadığım fal parasıyla yatırım yapsaydım eğer yeminlen iyi kötü bi külüstür arabaya sahip olmuştum...
şimdiki aklım olsaydı değermi diyorum...
biri tatlı iki laf söyleyecek diye neerde falcı orda ben yemeden içmeden gezmeden kıs elinde awcunda nekadar para warsa falcılara dök.
bigün bi sirkelendim ama fena sirkeledim kendimi kendi kendime söz werdim,artık hayatımda eskiye dair hiç kimsenin kalmayacağına we sözümü tutmayı başardım...şimdi kafamı taştan taşa wuruyorum niye ağlamışım değermiydi diye..
bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene :))
kim teklif ederse şans weriyorum,adamlarla kahwe içmeye yemeğe gezmeye tozmaya gidiyorum,wallaha böyle daha rahatım