canımmmm 21.09.1988 16:45 sana zahmet olmazsa horoskopuma bı bakabilcenmi?
doğum saatim kesin canım....
bi bakayım bu bahsettin 3 astroloğa
Gururlu horoskop çıkarıp yorumlamak, öyle fal gibi bişey değil, hatta erkek arkadaşım bana dönermi sonumuz ne olacak gibi sorulara asla cevap vermez.. sadece enerji potansiyellerini gösterir irade sendedir.
Doğum yerin istanbul olarak çok kısa bil vericem. Bu bilgileri nette yazıp yorumları okuyabilirsin tabii bu sadece başlangıç kendini biraz tanıman açısından..
Güneş 28 derece Başak 8. ev
Yükselen 6. Kova
Ay 0 derece kova 12. ev
Merkür 24 terazi 24 terazi
Venüs 15 Aslan 7. ev
Mars 7 Koç
Jüpiter 6 ikizler 4. ev
Satürn 26 yay 11. ev
Uranüs 27 yay 11. ev
Neptün 11. ev
Pluto 10 akrep 9. ev
Kuzey ay düğümü 14 balık
Chiron 6 yengeç 6. ev
Canım yukarda doğum anında gezegenlerin konumlarını derecelerini, hangi gezegen hangi burçtaymış sen doğduğunda ve senin yükselenine göre hangi evine düşmüş bunları listeledim..
Sen netten Ay Kova burcunda yazıp bilgileri okuyabilirsin daha sonra Ay 12. evde ne etkiler veriyor bunu yazıp okuyabilirsin..
Diğerlerine aynı şekilde bakabilirsin önce gezegenler sonra hangi evine düştüğü bilgilerini harmanlayabilirsin..
5. ev aşk evi, 7. ev evlilik evidir.. daha sonra açılar gelir..
Haritanda Güneş ve Ay üçgen açı yapıyor, çok olumlu bir açıdır bu.
Güneş-Satürn arasında kare açı var bu otorite ve baba ile ilgili sorunları gösterebilir, başarısızlık korkusu olabilir... bunu netten okuyabilirsin..
Güneş-Uranüs kare açısı da var asilik özgürlük ...
bunlar çok genel bilgiler ama yukarda harita bilgilerini biryerde sakla ve araştırırsın daha sonra..