İstanbul'da Fal - Falcılar

gittiğim bütün falcılar çiğdem hariç ex sevgilimin geri döneceğini şuan hayatındaki kızla mutsuz olduğunu o kızdan ayrılcağını söylemişlerdi.fosssss kızla çok mutlular hatta haziranda sözü varmış eylüldede düğünü varmış.adam mutluluğunu herkesle paylaşıyor fotoğraflar paylaşıyor adam çok mutlu bende onun mutsuzluğunu bekliyorum güya.eden bulmuyormuş 6yıldan sonra söz yüzüğümüz elimde aldatıldığımı öğrendim sonra üstelik aldatıldığım kişiyle evleneceğini öğrendim.eden bulmuyor işte çok da mutlu oluyor neysem inanmıyorum artık kimseye hiçbişeye....

şimdiye kadar çeşitli falcılara,çeşitli fallar baktırdım.saçma sapandı ve him bir şeyimi bilen çıkmadı.kimisine bilemedin diyince kalbine açmıyorsun gibi saçmalıyor.iddialı olan varsa buradan iletişime geçsin.bilenin alnından öpücem:)

gittiğim bütün falcılar çiğdem hariç ex sevgilimin geri döneceğini şuan hayatındaki kızla mutsuz olduğunu o kızdan ayrılcağını söylemişlerdi.fosssss kızla çok mutlular hatta haziranda sözü varmış eylüldede düğünü varmış.adam mutluluğunu herkesle paylaşıyor fotoğraflar paylaşıyor adam çok mutlu bende onun mutsuzluğunu bekliyorum güya.eden bulmuyormuş 6yıldan sonra söz yüzüğümüz elimde aldatıldığımı öğrendim sonra üstelik aldatıldığım kişiyle evleneceğini öğrendim.eden bulmuyor işte çok da mutlu oluyor neysem inanmıyorum artık kimseye hiçbişeye....

kimsenin ahı kimsede kalmaz canım,üzme tatlı canını.....

ilahi adalet war kesinlikle inan buna ben bizzat yasayarak tecrube ettim.....

ne yazam boş gelecek sana biliyorum ama,allah inşallah karşına çok çok iyi birini çıkarır..

allah bu erkek milletinin belasını wersin ki bizi kapı kapı fal uğruna gezdiriyolar....

yok canim inan bana o isler ole degil.bende aldatildim 6 seneden sonra aynen senin gibi evlenme arifesinde.facebookta orda burda fotograflar.kollarinda isimleri yazili dovmeler.heryerde evleniyoruz yazilari falan.inan bana ben artik aman bana ne hali varsa gorsun dedigim zaman geri dondu.ama barismak icin falan degil.ben hic mutlu olamadim ah ettin bana.ahini geri al diye.komik dimi? aldatan kendi giden kendi!mutsuzmus megerse ama sosyal ortamda gayet mutlulardi. bakma sen fotograflari kimse kimsenin yasadiklarini ic dunyasini bilemez. tanrinin degirmeni yavas doner ama kusursuz ogutur bunu sakin unutma canim....

ben hic inanmiyorum hepsi para icin kandiriyorlar

tabikide bu isi para icin yapiyiorlar o konuda hicbisiy diyemem.ama sole bisiy var bence

"belirsizlik" ve "bilinmezlik", insanoğlunu epey korkutan, tedirgin eden olgulardandır.

fal baktırmak da bu endişe haline anlık olarak iyi gelen bir terapi seansıdır.
bırakınız baksınlar, bırakınız baktırsınlar diyebilirim sadece :21:

canımmmm 21.09.1988 16:45 sana zahmet olmazsa horoskopuma bı bakabilcenmi?

doğum saatim kesin canım....

bi bakayım bu bahsettin 3 astroloğa :KK66:

Gururlu horoskop çıkarıp yorumlamak, öyle fal gibi bişey değil, hatta erkek arkadaşım bana dönermi sonumuz ne olacak gibi sorulara asla cevap vermez.. sadece enerji potansiyellerini gösterir irade sendedir.

Doğum yerin istanbul olarak çok kısa bil vericem. Bu bilgileri nette yazıp yorumları okuyabilirsin tabii bu sadece başlangıç kendini biraz tanıman açısından..

Güneş 28 derece Başak 8. ev
Yükselen 6. Kova
Ay 0 derece kova 12. ev
Merkür 24 terazi 24 terazi
Venüs 15 Aslan 7. ev
Mars 7 Koç
Jüpiter 6 ikizler 4. ev
Satürn 26 yay 11. ev
Uranüs 27 yay 11. ev
Neptün 11. ev
Pluto 10 akrep 9. ev
Kuzey ay düğümü 14 balık
Chiron 6 yengeç 6. ev

Canım yukarda doğum anında gezegenlerin konumlarını derecelerini, hangi gezegen hangi burçtaymış sen doğduğunda ve senin yükselenine göre hangi evine düşmüş bunları listeledim..
Sen netten Ay Kova burcunda yazıp bilgileri okuyabilirsin daha sonra Ay 12. evde ne etkiler veriyor bunu yazıp okuyabilirsin..
Diğerlerine aynı şekilde bakabilirsin önce gezegenler sonra hangi evine düştüğü bilgilerini harmanlayabilirsin..

5. ev aşk evi, 7. ev evlilik evidir.. daha sonra açılar gelir..
Haritanda Güneş ve Ay üçgen açı yapıyor, çok olumlu bir açıdır bu.
Güneş-Satürn arasında kare açı var bu otorite ve baba ile ilgili sorunları gösterebilir, başarısızlık korkusu olabilir... bunu netten okuyabilirsin..
Güneş-Uranüs kare açısı da var asilik özgürlük ...

bunlar çok genel bilgiler ama yukarda harita bilgilerini biryerde sakla ve araştırırsın daha sonra..

Forumlarda bir çok falcı için bir çok yorumlar yapılıyor bende bir yorumda bulunayım dedim. Fala inanma falsız kalma demişler zevk için baktıracaksın inanmayacaksın hayatını yönlendirmeyeceksin ama tesadüflere de inanmamak içten değil... geçenlerde dejavu kafeye gittim orada Neşe diye bir kadın vardı ona baktırdım. okadar metini duymuştum ki sonunda dayanamadım ve denemek istedim. İlk önce çok tedirgindim acaba ne diyecek diye ama çok başarılı çıktı paylaşmak istedim kızlar

bu arada başka gittiğim falcılardanda bahsetmek gerekirse;
bakırköyde enfal var ilk bakış iyi sonra fiyasko hep aynı şeyi söylüyor
dejavu edi güzel
dejavu yiğit berbat üstü sadece kandırmaca sallıyo sana soruyor herşeyi
bakırköy orhan oda ilk bakışta iyi sonrası aynı şeyleri söylüyor
Nagihan diye bir kız var bakırköyde o da öle ortada bir iki şey sonra fal bitti

zatn okuduysanız ben telvızyonda boyle bır sey soylendıgını duydum dıye yazdım ayrıca gayıbı allahtan baska kımsenn bılemıcgınıde yazdım ee sız soyluyosnz gıttım baktırdm efsuna dıye bunun bılınceysenız neden soruyosnuz ya okudugunuzu ıyı okuyun yada cewap werıken daha duzgun kelımeler kullanın

birincisi efsun değil füsun daha bunu bile ayıramıyorsunuz ne yazıkki.. bunun dışında ben üslübumun gayet düzgün olduğunu düşünüyorum video diye önceden belirtseydiniz gülmezdim :) gereksiz alınganlık yapıyorsunuz bence..

edepli edebinden susar edebsiz ben susturdum zanneder.boşver sen cahilliğine ver emin ol oda üstadın kim olduğunu bilmiyordur

zeynoloji hanım bu edepli edepsiz sözüyle bu konuştuklarımız arasında nasıl bir ilgi var alemsiniz valla :) üstadın kim olduğunu bilmediğimi nerden çıkardınız siz beni tanımıyorsunuz bile ben sadece burda ebced hakkında bilgisi olanların tecrübelerinden yararlanmak istedim ama ne yazık ki bilmeyen herkes yorum yapıyor bence bazen susmak erdemdir..

canım ben de o şekilde baktırmak istiyorum uzun zamandır
iletişim bilgilerini bana iletir misin

canım öncelikle belirtmek isterim ki kadına kefil değilim yani beğenmezseniz mahcup olmak istemem ama benim ilgimi çekti değişik bir şey bu ebced ayrıca bunun bir fal olmadığını söyledi füsun hanım.. nostradamus cafede bakıyor fiyatıda 50 lira.. hoşcakal

ben denedim bu fusun denen bayanı bir sürü s ve e harfiyle bayan erkek isimleri saydı ama boş salladı hemde fena salladı
o kafede çalışan azeri bi bayan vardı şehriban o iyiydi ama bırakmış gitmeye değmez bide çaktırmadan karşısındakini

kurşun döktürmek için zarf atmakta

yaa canım sen ebced mi baktırdın? çok merak ettim bide ne zaman baktırdın?

Kızlar kuaförüm bahsetmişti.. Gitmiş.. 5 dk bakıyormuş..Birileriyle konusyormus.. anne adıyla bakıyormuş.5 tl veriyor muşsun ..

iikindiden sonra bakmıyormuş.. yarın gideyim diyorum ... bilginize :))

ebced hesabı diye bir fal bakma şekli yoktu.

yıldıznameye bakabilmek için , ebced hesabı yapılır (2 şekli vardır)
Yıldızname Kuranı Kerimden bakılır.

birincisi efsun değil füsun daha bunu bile ayıramıyorsunuz ne yazıkki.. bunun dışında ben üslübumun gayet düzgün olduğunu düşünüyorum video diye önceden belirtseydiniz gülmezdim :) gereksiz alınganlık yapıyorsunuz bence..
efsun da fusunda nostradamusta gerksız falcılar lıstesınde ayrıca ebced hesabını bılen bu forumda cok az kısı wardır neyımı ayırıp ayırmadıgımıda ben kendım ıyı bılırım benden buyukte olabılrsnız saygısızlık etmek asla ıstemem o yuzden alınganlık yapmyorm sadece sızım konusma tarızınızı begnmedım
En ıyısı sızde cewap yazmyın gerksız bı tartısma yada kırıklık olmasn

efsun da fusunda nostradamusta gerksız falcılar lıstesınde ayrıca ebced hesabını bılen bu forumda cok az kısı wardır neyımı ayırıp ayırmadıgımıda ben kendım ıyı bılırım benden buyukte olabılrsnız saygısızlık etmek asla ıstemem o yuzden alınganlık yapmyorm sadece sızım konusma tarızınızı begnmedım
En ıyısı sızde cewap yazmyın gerksız bı tartısma yada kırıklık olmasn

arkadaşım birincisi cevap yazıp yazmama kararını ben veririm ikincisi ben sizi kırmak için yazmadım siz kırılıyorsanız benim yapacak birşeyim yok..konuşma tarzımı da size beğendirme gibi bir kaygım yok..beğenmiyorsanız beni siz bana cevap yazmazsınız olur biter. bu arada füsun hanımı tanımıyorsunuz bile siz yine bilmeden gereksiz bir falcı diye yorum yapmışsınız..bence adını bile doğru dürüst bilediğiniz biri hakkında yorum yapmayın hoşcakalın..

Kızlar kuaförüm bahsetmişti.. Gitmiş.. 5 dk bakıyormuş..Birileriyle konusyormus.. anne adıyla bakıyormuş.5 tl veriyor muşsun ..

iikindiden sonra bakmıyormuş.. yarın gideyim diyorum ... bilginize :))

Canım mutlaka beni bilgilendir gidersen.Gidilir dersen haftasonu giderim.Çok sıkıldım ne iş ne aşk var :KK43: 2hîkaye dinler kafa dağıtırım bari :)

arkadaşım birincisi cevap yazıp yazmama kararını ben veririm ikincisi ben sizi kırmak için yazmadım siz kırılıyorsanız benim yapacak birşeyim yok..konuşma tarzımı da size beğendirme gibi bir kaygım yok..beğenmiyorsanız beni siz bana cevap yazmazsınız olur biter. bu arada füsun hanımı tanımıyorsunuz bile siz yine bilmeden gereksiz bir falcı diye yorum yapmışsınız..bence adını bile doğru dürüst bilediğiniz biri hakkında yorum yapmayın hoşcakalın..

bırıcsı ben sızın arkdsnız degıl sızın dedıklerınızede kırılmadım gerksız bır tartısma olmasın dedım ben o falcıya fal baktırdım zatn kısı olarakta tanıyorm ıyı bır falcı degıldır zatn hıc bılmesem yorum yapmazdm nıstradmustakı falcıların cogu ıyı degıldr bu bılınen bısey sız benm fal baktırp baktırmadıgımı nerden bılyosnz?ben yıldznagme baktırmadım dedım

X