yok bebişim hiç içime sinmiyor:) yalnız dikkat ettim de fallardaki her şey çıkar da bi giden eski sevgililer dönmez benimkini döndürdü meryem hatta herkes döndürdü meryem de döndürdü ama ne gelen var ne giden
zuhahaha gercekten cok güldüm bu arada iranlı meryem nasıl
bulmak lazım onu böyleyse
bulmak lazım onu böyleyse
yavuz meleklerde çalışmaktaydı kahve ve tarot bakıyordu adamın olacak dediği olayı hiç aklımda yokken ve bir ikigün içinde harfen yaşadım bi daha gittim gene bana dedikleri cıktı üçüncü seferde anlattığı olayları yaşadım adam bıraktı orayı bi cafede duyan gören olursa haber verirse sevinirim
aaa yawzu hıc bılmyorumm bak meleklerde ole ıyı bırı warmıydı yaa
Kızlar tel edince gelen ayhana gitmek isteyen biri vardı aramızda bu akşama kadar bana buradan ulaşabilir mi?
sağolasın canım :))
bişe daha sorabilirmiyim sana,doğum haritası çıkaran adam akıllı bi astrolog tanıyormusun canım?
Kızlar tel edince gelen ayhana gitmek isteyen biri vardı aramızda bu akşama kadar bana buradan ulaşabilir mi?
tanıyorum canım ben:))) bu işi profesyonel yapmıyorum ama horoskop çıkarabilirim... nette bu konuda en iyilerden sema kılıç, hülya balıkavlayan ve dinçer güner i araştır derim.. doğum saatinin kesin olması gerekiyor..
elmırayı bılmyorm ama emıne akkaya bana hıc tuttramamıstı bebem
Sevgili arkadaşlar geçenlerde bir bayana ebced hesabıyla fal baktırdım çok uzun süre baktı taa bugünden yaşlanıncaya kadar anlattı kadın o kadar etkilendim ki anlatamam..çok değişik detaylar verdi ama birşey sormak istiyorum burda içinizde ebcedle fal baktıran falan var mı yada bu konuda yorum yapabilcek birisi??
nası iyi mi o ayhan
niye kuzum ya
O da edirnekapı daki tarzında da ondan dedim di ama bir deneyeyim dersen bilemem