- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
gittiğim bütün falcılar çiğdem hariç ex sevgilimin geri döneceğini şuan hayatındaki kızla mutsuz olduğunu o kızdan ayrılcağını söylemişlerdi.fosssss kızla çok mutlular hatta haziranda sözü varmış eylüldede düğünü varmış.adam mutluluğunu herkesle paylaşıyor fotoğraflar paylaşıyor adam çok mutlu bende onun mutsuzluğunu bekliyorum güya.eden bulmuyormuş 6yıldan sonra söz yüzüğümüz elimde aldatıldığımı öğrendim sonra üstelik aldatıldığım kişiyle evleneceğini öğrendim.eden bulmuyor işte çok da mutlu oluyor neysem inanmıyorum artık kimseye hiçbişeye....
gittiğim bütün falcılar çiğdem hariç ex sevgilimin geri döneceğini şuan hayatındaki kızla mutsuz olduğunu o kızdan ayrılcağını söylemişlerdi.fosssss kızla çok mutlular hatta haziranda sözü varmış eylüldede düğünü varmış.adam mutluluğunu herkesle paylaşıyor fotoğraflar paylaşıyor adam çok mutlu bende onun mutsuzluğunu bekliyorum güya.eden bulmuyormuş 6yıldan sonra söz yüzüğümüz elimde aldatıldığımı öğrendim sonra üstelik aldatıldığım kişiyle evleneceğini öğrendim.eden bulmuyor işte çok da mutlu oluyor neysem inanmıyorum artık kimseye hiçbişeye....
ben hic inanmiyorum hepsi para icin kandiriyorlar
canımmmm 21.09.1988 16:45 sana zahmet olmazsa horoskopuma bı bakabilcenmi?
doğum saatim kesin canım....
bi bakayım bu bahsettin 3 astroloğa
zatn okuduysanız ben telvızyonda boyle bır sey soylendıgını duydum dıye yazdım ayrıca gayıbı allahtan baska kımsenn bılemıcgınıde yazdım ee sız soyluyosnz gıttım baktırdm efsuna dıye bunun bılınceysenız neden soruyosnuz ya okudugunuzu ıyı okuyun yada cewap werıken daha duzgun kelımeler kullanın
edepli edebinden susar edebsiz ben susturdum zanneder.boşver sen cahilliğine ver emin ol oda üstadın kim olduğunu bilmiyordur
canım ben de o şekilde baktırmak istiyorum uzun zamandır
iletişim bilgilerini bana iletir misin
ben denedim bu fusun denen bayanı bir sürü s ve e harfiyle bayan erkek isimleri saydı ama boş salladı hemde fena salladı
o kafede çalışan azeri bi bayan vardı şehriban o iyiydi ama bırakmış gitmeye değmez bide çaktırmadan karşısındakini
kurşun döktürmek için zarf atmakta
efsun da fusunda nostradamusta gerksız falcılar lıstesınde ayrıca ebced hesabını bılen bu forumda cok az kısı wardır neyımı ayırıp ayırmadıgımıda ben kendım ıyı bılırım benden buyukte olabılrsnız saygısızlık etmek asla ıstemem o yuzden alınganlık yapmyorm sadece sızım konusma tarızınızı begnmedımbirincisi efsun değil füsun daha bunu bile ayıramıyorsunuz ne yazıkki.. bunun dışında ben üslübumun gayet düzgün olduğunu düşünüyorum video diye önceden belirtseydiniz gülmezdim :) gereksiz alınganlık yapıyorsunuz bence..
efsun da fusunda nostradamusta gerksız falcılar lıstesınde ayrıca ebced hesabını bılen bu forumda cok az kısı wardır neyımı ayırıp ayırmadıgımıda ben kendım ıyı bılırım benden buyukte olabılrsnız saygısızlık etmek asla ıstemem o yuzden alınganlık yapmyorm sadece sızım konusma tarızınızı begnmedım
En ıyısı sızde cewap yazmyın gerksız bı tartısma yada kırıklık olmasn
Kızlar kuaförüm bahsetmişti.. Gitmiş.. 5 dk bakıyormuş..Birileriyle konusyormus.. anne adıyla bakıyormuş.5 tl veriyor muşsun ..
iikindiden sonra bakmıyormuş.. yarın gideyim diyorum ... bilginize :))
arkadaşım birincisi cevap yazıp yazmama kararını ben veririm ikincisi ben sizi kırmak için yazmadım siz kırılıyorsanız benim yapacak birşeyim yok..konuşma tarzımı da size beğendirme gibi bir kaygım yok..beğenmiyorsanız beni siz bana cevap yazmazsınız olur biter. bu arada füsun hanımı tanımıyorsunuz bile siz yine bilmeden gereksiz bir falcı diye yorum yapmışsınız..bence adını bile doğru dürüst bilediğiniz biri hakkında yorum yapmayın hoşcakalın..