İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlaarr asmin cafe meryem'e gitmiştim birkaç hafta önce hatta sizlere de sormuştum bilginiz var mı diye, söylediği bir şey çıktı paylaşayım dedim:)

ben de daha önce bu nostradamus cafeye gittim bende nostradmustakilerin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum ama bu füsun hanımdan gerçekten etkilendim genelde de falı pek umursayan biri değilimdir ayrıca çevremde de füsun hanım hakkında fikri olan kimsede yok ben bu kadını tavsiye ederim tabi yinde siz bilirsiniz..

ben denedim bu fusun denen bayanı bir sürü s ve e harfiyle bayan erkek isimleri saydı ama boş salladı hemde fena salladı
o kafede çalışan azeri bi bayan vardı şehriban o iyiydi ama bırakmış gitmeye değmez bide çaktırmadan karşısındakini

kurşun döktürmek için zarf atmakta

ben denedim bu fusun denen bayanı bir sürü s ve e harfiyle bayan erkek isimleri saydı ama boş salladı hemde fena salladı
o kafede çalışan azeri bi bayan vardı şehriban o iyiydi ama bırakmış gitmeye değmez bide çaktırmadan karşısındakini

kurşun döktürmek için zarf atmakta

herkese aynısını diyolar orada kursun döktrme üzerinde nazar var

yanii hiç ortada olmayan bir şeydi... şöyle ki; kısa zamanda bi arkadaş ortamında e,r harfli bir çocukla tanışacaksın ve o sana kısmet olacak istersen olur istemezsen olmaz ama dedi.. 1 hafta sonra "emre" diye bir çocukla arkadaş ortamında tanıştık çocuk ciddi ciddi kısmet oldu istersem olur istemezsem olmaz ama:KK1::KK14:

yanii hiç ortada olmayan bir şeydi... şöyle ki; kısa zamanda bi arkadaş ortamında e,r harfli bir çocukla tanışacaksın ve o sana kısmet olacak istersen olur istemezsen olmaz ama dedi.. 1 hafta sonra "emre" diye bir çocukla arkadaş ortamında tanıştık çocuk ciddi ciddi kısmet oldu istersem olur istemezsem olmaz ama:KK1::KK14:

olaya bak be:) kızz kısmetını tepmee

yok bebişim hiç içime sinmiyor:) yalnız dikkat ettim de fallardaki her şey çıkar da bi giden eski sevgililer dönmez benimkini döndürdü meryem hatta herkes döndürdü meryem de döndürdü ama ne gelen var ne giden:KK14:

yavuz meleklerde çalışmaktaydı kahve ve tarot bakıyordu adamın olacak dediği olayı hiç aklımda yokken ve bir ikigün içinde harfen yaşadım bi daha gittim gene bana dedikleri cıktı üçüncü seferde anlattığı olayları yaşadım adam bıraktı orayı bi cafede duyan gören olursa haber verirse sevinirim

yavuz meleklerde çalışmaktaydı kahve ve tarot bakıyordu adamın olacak dediği olayı hiç aklımda yokken ve bir ikigün içinde harfen yaşadım bi daha gittim gene bana dedikleri cıktı üçüncü seferde anlattığı olayları yaşadım adam bıraktı orayı bi cafede duyan gören olursa haber verirse sevinirim

bulmak lazım onu böyleyse

X