- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
minik nerde olcak 3 gün yüzüyo , 3 gün yürüyo 1 gün diyetisyene gidiyo , 5 gün calısıyo.
harbi delirdim iyicene
kilolarla birlikte beyinde akıp gidiyo sanırsam
bu aralar kafayı kırdım kızlar. olmayan paramı saçayım diyorum.
ya birine sarıcam , ya da falcıya gidicem ..
serap çıksın başımıza
tesekrler canm cok bılmedıgım bı konu bu yıldızname we ecbed hesabı ben arkdsn konusma uslubuna kızdım sonucta sız bıldıgınızı duzgun bı dılle ıfade ettınız ay cok guldum o yasıyomu nası gordunuz falan demesı yanlıs ben yanlısta bılyoo olabılırm yanlıs hatırlyoda soylemeden soylemye fark warr
Çok alemsin valla :)
Salla gitsin falcıyı bu kadar yoğunluğunun içinde,Şimdi gidecen yalan,yanlış birşeyler duyacan bu sefer başlayacaksın onu kafanda kurmaya...Hiç keyfini kaçırma canım.
edepli edebinden susar edebsiz ben susturdum zanneder.boşver sen cahilliğine ver emin ol oda üstadın kim olduğunu bilmiyordur
olmayan keyfimi kaçırabilmesi şahsen ve bizzat çok acayip olur
hemen yarın gitmem zaten, işim açısından en lanet ay başladı
cnm ben mailine dönüş yaptım bi bakar msıın? ben ögrenmek istiyorum tam
Keyif yoksa almaya bakıcağız hayatım:)
Ha işte hem vaktinde yokmuş..Salla gitsin falcıları.şimdi bir de kafana onu sokma:)
hosgeldın gızemcım:)
gizemcim bana mail adresini özelden yazar mısın rica etcem birşey anlatmam gerekiyor da..özelden yazıcam ama galiba arkadaş olmamız gerekiyormus sen beni eklermisin arkadaşlarına yada nasıl yapalım
hoşbulduk canım:))
:) sonunda dahıl oldunn
sağol tatlım
sonunda canımbi içeri gittim geldim ne muhabbetler ne muhabbetler dönmüş size yetişmek zor
tabıı bebem gundem cabuk degısyoorr:)
kız atıda warmıymıs:) gercı bıze cıksa cıksa esek cıkar yalnız bu emıne bana demıstıkı sızın ewde lamba patlamıs cıdden ewe gıttgımde lambayı yaktım yanmamıstı sasırmıstım:)
valla hızlısınızbuldunuz mu falcı