İstanbul'da Fal - Falcılar

bana özelden didem hanımın telefonunu gönderebilirmisiniz

selamlar uzun süredir uğramıyordum siteye:))pek de bişey değişmemiş:)
neysem gülşenin dediği olcak gibi olmuştu ama olmadı kızlar haber veriyim dedim:):))

ama kızlar fal işini bıraktım ben ya artık baktırmıyorum gidiyorum çanta alıyorum kıyafet alıyorum takı alıyorum zaten onların dedikleri olsaydı onlarda o güçcücük cafelere tıkılı kalmazlardı dimi:)gerçi onların dediği hiç bişeye inanmadım ne dedilerse atıyosunuz saçma demiştim ki geldiğim noktada haklıyım:) hakkımızda hayırlısını diliyorum

derdiniz neyse sıkıntınız neyse Rabbim yardımcınız olsun inşallah Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.bol bol dua edin iyi şeyler düşünmeye çalışın ve ben anladım ki benim dualarım kabul olmuyorsa bunun sebebi fal:)niye diyceksiniz bir rüya sebebiyle Allah tarafından hissettirildiğine inanıyorum ne zamanki bu fal olayından vazgeçicem Allahım o zaman gönlümdekini vercek inanıyorum buna.neyse baktırana sözüm yok yanlış anlaşılmasın çünkü insan öyle dibe vuruyorki merak içinde fallardan medet umuyor işte o çaresizliği biliyorum ben ama benim için bitmiştir.yine de iyi falalrınız çıkar inşallah:)

sana katılıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inş. ben denemiştim fal baktırmadığım zamanlar herşey daha düzgün gidiyor ama işte buda bir bağımlılık insan gidip baktırıyor düzgün gitsede bi bahane buluyor kendine...

Eskiler beni hatırlarlar, yenilerle de tanışma fırsatı bulamadım. 8-9 aydır maalesef foruma düzenli giremiyorum. O kadar isim birikti ki aklımda hepsi hakkındaki görüşlerimi layıkıyla yazabilir miyim bilemiyorum.

En azından fikir edinmeniz için üç beş lakırdı yazacağım buraya…

Okumaya başlamadan önce Fal muhabbetine Nisan 2010’da başladığımı aradan geçen 3 yıl içerisinde hiçbir şeyin değişmediğini, olanın yaklaşık bir araba parasına olduğunu hatırlatmak isterim. Bir çoğunuzun bir zamanlar benimde yaptığım gibi tepkiyle karşılayacağını bildiğimden gitmeyin – etmeyin –eylemeyin muhabbetine girmiyorum. Yazının sonunda değindiklerime istinaden son kararınızı siz verirsiniz…

Gelelim kişi ve isimlere :
dipnot: birkaç ayda yer ve kişi değişiklikleri olmuş olabilir, sonra demeyiniz yanlış bilgi veriyor diye…

Ayhan Işık sokak,

Asmin Kafe … Bir aralar güzel falcıları vardı, şimdi hiçbiri kalmadı… Meryem ön plandadır İranlı falan diye… ama boşa gidersiniz…

Symbol – Bir arada Tarık’la falan popülerdi ama işin aslı Tarık’la yıldızım hiç barışmadı şu sıralarda çok iyi falcıları olduğunu duymadım yani….

Kapris – Tasula & Roza & İmam üçlüsü hala orda mı bilmem ama 22 yıldır tecrübeymiş, oymuş buymuş hikâye… Para tuzağı, ki üzerinizde büyü var diye dolandırıyorlar da haberiniz ola…

Melekler : Burayı severim, farklı tarzdan insanlar var. Benim favorim Can’dır. 2. Sırada günündeyse Gülşen gelir. Gülşen için mümkünse erken saate randevu alınız, son fallarda eksenden kayıyor çünkü. İsmail ve Zeliş de fena değildir. Eren de çok beğenilir ama bilmiyorum ben pek tutarlı bulmadım, söyledikleri standarttı ki çıkmadı da, çok pozitif şeyler söyler pozitif konuşur bu nedenle herkes ne güzel bakıyor diye düşünür ama bilemem yani…

Myra – Gül – Vasat tek atraksiyonu fincanı açmadan bakması ve anı durumu iyi bilmesi gelecek tabii ki fos
Kadınlar kahvesi – Pelin ve Dilek bir dönem gayet iyi ve tutarlıydı, dedikleri aynen olurdu, şu sıralar nedense hiç biri çıkmıyor. Gitmeyi bıraktım.

Miss life Gülşen – İşte bu kadına karar veremedim, bazen iyi bazen kötü, bazen tutturur bazen fos çıkar, değişik bir bakma stili var 30 TL ye kıyıp giderseniz bilemem… Sakın su falı, bakla falı bilmem ne baktırmak için daha fazla ödeme yapmayınız…

Bi Melek Sevgi – Fos ötesi fos, tarife kelime yok

Pan Cafe – Yeter - Anlık durum iyi, gelecek hayır.

Müptela - adamı bilmiyorum – baktırdığımda hiç hoşlanmamıştım – işle ilgili dedikleri hemen hemen tuttu, aşkta ise hala boşum , fakat o insanla olamayacağını söylemişti. Eh şimdi bakıyorum da en tutarlılardan biriymiş aslında, yalnız yurtdışı bağlantılı bir iş yapacağımı ve yurt dışı bağlantılı birinin hayatıma gireceğini söylemişti. İş oldu belki aşkta olur, bekleyelim bakalım…

Dervişhan – kafe adını hatırlamıyorum ama sanırım Bekâr sokaktaydı – 5 dakika fal baktı çok geneldi – 20 tl vermiştim, 50 TL’ye su falı baktırmamı tavsiye etti. Gereksiz buldum…

Beşiktaş Symbol – Nihal’e bir dönem dadanmıştım, gayet tutarlıydı dedikleri de çıkardı. Ama artık o da tutmuyor.

Damlalar – Tuğba bir ara iyiydi, sonradan o da bozmuştu uzun zamandır gitmedim…

Uçurtma – Emre – fena değildi.

Forumda ismi geçen;
Medcezir –serpil – tavsiye üzerine gittim, geçmiş ve an çok iyiydi ama söylediklerinin tersini yaşadım, kuzenime de dedikleri çıkmadı
Emine Akkaya – Küçük bir kafede fal bakan biriydi, birden ünlülerin falcısı ve üstüne rüya yorumcusu oldu  Valla bana baktıkları hiç çıkmadı.

Bakırköy – Fincan Kafe – Orda iki bayan var isimlerini hatırlamıyorum, geçmiş, an çok tutarlıydı ve verdiği tarihler aşağı yukarı tuttu.
Mandal Kafe – Tek falcıları var zaten, hiç tutmadı.

Bir aradalar Bakırköy’de Yiğit diye biri vardı, bayağı popülerdi, fakat söylediklerinin tam tersi çıktı.

Birde yine sarışın bir Emel’imiz vardı bilen bilir, oda verdiğiniz paraya değmiyor işin aslı…

Angels Cafe Burcu – An analizleri iyi, gelecek fos…

Valla aklımda kalanlar bunlar sanırım…

Şimdi tavsiyeler, Yaren Kafe diye bir yer açıldı, 10 TL’ye fal bakıyorlar, çok kriziniz gelirse, oraya gidebilirsiniz, fallar öyle de böylede çıkmıyor nasılsa, ya da melekler cafeden üye kartı alırsanız ayda bir bedava tarot falı baktırabilirsiniz… Deli gibi 3 yıl falcı falcı dolaşan biri olarak söylüyorum, gerisiniz si düşünün…

Son düzenleme:
duygusal en son senin hakkında fal için fizana gitti , bir daha haber alınamadı demişlerdi

keree ulasaniyordum 2-3gundur dun kendisi beni aradi. Yeni hat almak zorunda kalmis. dedimki haber gelmedi o bana dediki ben sana sali gunu 1hafta sonra dedim dedi.
Kizzzzlarrrr bugun haber geldi eski erkek arkadasimin arkadasindan. erkek arkadasimin benimle konusmak istedigini; sorunlari oldugunu ve bekliyip beklemeyecegimi sordu. ben sok! hala kendime gelemedim

sabahtan beri agliyorum. 2.5 senedir bu haberi bekliyorum ben. insallah sizinde hersey istediginiz gibi olur sevdiklerinize kavusursunuz.

sabahtan beri agliyorum. 2.5 senedir bu haberi bekliyorum ben. insallah sizinde hersey istediginiz gibi olur sevdiklerinize kavusursunuz.

Canım keremcem demek istedin sanırım ben burdan senin metini duyup aradım keremi eğer yanılmasam hic bır şey olmamada ban o adam dan gercekten cok iyi enerji aldım insan olarak ben o duyguya kapıldım her seyden önemlisı bu değilmiş kızlar insanlık eğer o iyiyese insansa allah ona bir okar daha versin ayrıca gercekten cok sevındim dediğinin çıkmasına bana eğer dediği çıkarsa 10gun sonra onun önünde saygıyla eğilecek çünkü gercekten olmazı en imkansız şey dilerimi olur ne olur dua edin benim icin gercekten cok ihtiyacım var hem kendi dileğimin olması gemde onun onu açılacak gercekten en azında ben kendi yaşadığım sehir icin söylüyorum kalbimi hic bozmadan Allah'a dua ediyorum önemlı olan 10gun sonra degıl hayırlısıyla olsun dahamda geç olur hepinizi n kafanızı sısşişirdim bagışlayın
Il

ay ınanmıyorum ya ciddi misin canım çok sevindim ama bu adam bana ilişkimle ilgili gelecek için kötü şeyler söylemişti ona da üzüldüm hadi bakalım hayırlısı, gelişmeleri bizimle paylaş

ay ınanmıyorum ya ciddi misin canım çok sevindim ama bu adam bana ilişkimle ilgili gelecek için kötü şeyler söylemişti ona da üzüldüm hadi bakalım hayırlısı, gelişmeleri bizimle paylaş
Bu eski erkek arkadasimi unutmak icin biriyle konusuyordum o adamla olmiycak dedi. adamin baglanma sorunu var dedi. anlayacagin her iliskiye iyi demiyor.

kizlarrrr hala elim ayagim titriyorrrr inanamiyorummm hayal gibi. insallah senin karsina simdiki iliskinden daha iyi biri cikarda mutlu olursun.

dediği günü gününe çıkmış mı oluyor yani

hadı gozun aydın hatun gerısı de gelur ınssss hayırlı haberlerını beklıyorusss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…