İstanbul'da Fal - Falcılar

herkes dediğin 4 kişi baktırdı , 1 kişi beğenmedi 3 kişi beğendi.
başka kimse adını zikretmedi bile.
bekleyin derim ben. baktıranlar çıktı , çıkmadı desin.

medyum emine akkaya

bu emine akkaya daha önceki sayfalarda çok geçer ismi. beğenen vardır tek tük ama genel itibariyle pekte tavsiye edilen biri değil diye biliyorum. yani o kadar zmaandır bu topicin takipçisiyim iyi diyenler çoğunlukta olsaydı ben giderdim ama direk elediklerimden. gün filan tutturabilir o kısma çok takılma çok uyduruk falcılar bile denk getirebiliyor ee bi sürü şeyi sallamış daha neyine güveneceksinde.

umutsuz dönemler çok geçirdim , ağlayarak uyuduğum , ağlayarak uyandıgım çok oldu.
ben vazgeçmek istesemde adam yapışıyodu bir yerlerime.
ama hayat bana yardım etti.
iş değişikliği ve farkındalık verdi.
h.sonunu yatakta ağlayarak geçirdiğim , acıdan öleceğimi sandığım zamanlar oldu.
ama bu süreç bana sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti.
muhakkak atlatacaksınız bu süreçleri , ve gülümsemeler oturacak dudaklarınıza.
zaman , sabır ve dua ..
Allahım hepinizin kalbinde ki sıkıntıları bi an önce alır umarım.
en büyük hatamız olan , mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım.

Aynı benzer süreçleri geçirdik :) İş kilo ayrılan giden sevgili fal maceraları filan :KK70: bende bıraktım gitti fal merakımda söndü. Sadece Nihal'e geçen gittim zaten o öle ilerisi için çok pembe tablolar çizen biri değildir. Birini ya da birilerini sormak içinde gitmedim öle dinledim sadece. Yarın pilates icin spor salonuna yazılacağım yaza fit gireyim :)))

geçenlerde melekler cafede erena fal baktırdım,baktırmadan orda bulunan kişilerin çoğu onda sıra bekliyordu,genelinde hepsine iyi bakmış ve memnunlardı,açıkçası ben memnun kalmadım yani insan birşey tutturur bende hiç birşey tutturamadı ne geçmişi nede bu anı,gelecekle ilgili söylediği şeyler herkese söylenebilcek sıradan şeylerdi yani ben beğenmedim.

wallaha ben onu bunu bilmemde kızlar arkadaşımın dünkü anlattığı olaydan sonra açıkcası çok ün yapmış falcıların sallamasyon fal

baktığına emin oldum..

benimde şimdiye kadar baktırdığım fallarda geleceğe dair %5_10 doğru bişekilde çıktı,gerisi hikaye hep...

falcı konusunda uzmanlaştım hatta prof laştığımı düşünüyorum artık,eski sewgililerim sağolsunlar onlar yüzünden nerde falcı orda

ben,eski sewgililer de milat oldu,şimdilerde ise hayatıma girecek yeni prensi sabırsızlıkla bekler oldum,kimse bu beyaz atlı prens biran

önce girsin hayatıma :))yetti gariiii

umutsuz dönemler çok geçirdim , ağlayarak uyuduğum , ağlayarak uyandıgım çok oldu.
ben vazgeçmek istesemde adam yapışıyodu bir yerlerime.
ama hayat bana yardım etti.
iş değişikliği ve farkındalık verdi.
h.sonunu yatakta ağlayarak geçirdiğim , acıdan öleceğimi sandığım zamanlar oldu.
ama bu süreç bana sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti.
muhakkak atlatacaksınız bu süreçleri , ve gülümsemeler oturacak dudaklarınıza.
zaman , sabır ve dua ..
Allahım hepinizin kalbinde ki sıkıntıları bi an önce alır umarım.
en büyük hatamız olan , mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım.

geçmişler olsun.. inşallah o hayat bana da yardım eder :2:

"mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım"

amin...

Son düzenleme:
"falsepeti"nden son birkaç günde baktıran ve memnun olan kimse var mı acaba ? denemek istemekteyim :KK34:

illa baktırcam dersen ;
tecrübemi paylaşayım.

lidyana idare eder
ilkay rezalet

"illa baktırcam dersen" kısmından; aman çok menem bi yer değil, baktırmasan da olur anladm :KK1::KK1:

gidip kafelerde kahve sırası beklemek hiç sevmiyorum saatlerce bekliyorsun iki cümle söylüyorlar anca..

o yüzden baktırsam mı diye düşündüm.. ama vazgeçmiş gibi oldum :KK34:

ben fal sepetinden ilkaya baktırdım, durum değerlendirmesi bende gayet iyiydi, gelecek ile ilgilide yorumları var, diğer baktırdıklarımla pararlel tarihler bakalım görücez..

ben fal sepetinden ilkaya baktırdım, durum değerlendirmesi bende gayet iyiydi, gelecek ile ilgilide yorumları var, diğer baktırdıklarımla pararlel tarihler bakalım görücez..

arkadaşlar ben bu aralar sapıttım.günde iki falcı geziyorum. sırf merakımdan.ben de dün binnaz ablada tarot baktırdım.ilişki açılımını seçip sadece "barışacak mıyız" dedim ve inanılmaz bir yorum geldi.durumu olduğu gibi anlatıyordu. kime baktırdığıma gelince Haleh Çetiner. İran kökenliymiş.

bugun falciya gitmek istiyorum. anadolu yakasinda git diyebilceginiz biri varmi arkadaslar :26:

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir takip edemiyorum.. ama çok acil yardım lazım :) Caddebostan'da Sırdaş Cafe de fal bakan arzu diye bi bayan vardı. şişman bi bayan o baya oldu ordan ayrılalı hasta fln diyolardı ama kandırma hepsi tabiki biliyoruz. Sanırım kendi yerini açıyomuş. Yerini yurdunu bilen var mı bu kadının ya?? bissürü yere fal baktırdım bi Arzu etmedi benim için :KK43:
Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.

bugun falciya gitmek istiyorum. anadolu yakasinda git diyebilceginiz biri varmi arkadaslar :26:[/QUOT

Kadıköyde istanbul kafeye gidebilirsin şehriban hanım ve sema hanım var. Dün Şehriban hanaım'a baktırdım. Kahve falı yorumu iyiydi deneyeceğim. Sema hanım Tarot konusunda başarılı. Kuyubaşında Arzu hanım'a gidebilirsin.

X