İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.

bebem ben merak ettıgım arzu kılolu kıwırcık saclı genelde hep o methedılır dıger arzuyu bılmyorm cunku melek kartlarıyla fal bakıyoo kartları karsıtırrken konusmaya baslıyoo :) aha da bu kadın lazımmm

Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.

gulıscım noldu sana bıraktın bu ıslerı:)

öncelikle beklediğin haberin gelmesine sevindim. allah gönlüne göre versin.

bende uzun süredir kerem beyi aramayı düşünüyorum. artık söylediklerinin doğruluğuna dahada emin oldu. en kısa zamanda arıcam. ancak numarasının değiştiğini yazmışsın. bana yeni numarasını verebilirmisin acaba?
50 tlye bakıyordu dimi? yorumları nekadar sürüyor???

cevap verirsen sevinirim.

Angels cafe nin kazasker şubesindeki iranlı Dilek hanıma hiç fal baktıran var mı ?

iskambil bakıyormuş ?

Kızlar,geçen kış bahariye nostradamusta olan ,ondan öncede angelda çalışan Naz hanımın nerede olduğunu bilen varmi ??
kadının o zaman söylediği sallıyor dediğim şeyler tuttu ,hiç pembe tablo çizmedi ne varsa onu söylemişti ölüm hastalık vs dahil.
Su falı baktırmaya gidecektim fırsat olmamıştı .......
Nerede acaba bu Naz Hanım :26:

canım şuan bi ilişkim var. Maksimum 1 sene sonra bitecek dedi :S başka biriyle çok iyi bi aşk yaşayıp onunla evleneceksin bu kişiyle kesinlikle evlilik yok dedi :S Gelecek tahmini de çıkıyor demek ki adamın.

canım 1 sene uzun bır zamn allah bılır ne olucagını hanı yakın tarıhler cıkabılırde cok uzak seylerın cıkması bıraz zor allah bılır hakkında hayırlısı

canlarımmm bugün edirnakpıda dediğinizz zahide hanımı aradım adres verdi karagümrükde evii gittimm ben çok sıra filan vardır sanıyordum hiç kimse yoktuu zaten günde anca iki üç kişi alıyormuşş çok fazla bakmıyormuş çok sıcak kanlı bi kadın cebinde paran yoksa hiç verme canım dedi bana tabi ben bilinçli gitmiştim her neyse geçmiş ve anıı çok güzel bildii söyledikleri hep tutarlıydı gelecek ile söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını görmek için 3 ay beklemem lazım amaa genel olarak çok iyiydii tavsiye ederim minikdepresif numarasını verdiğin içinde ayrıyeten teşekkürler memnun kaldım =)

degıl mı yaaa,ıskambıl kartları ne anlatabılır kı ınsana :-/ goren goruyo bıseyler de bız anlamıyoruz.gercı ben su falını da cozemedım

su falına ıyı saatte olsunlar karısıyoo tobe yarabbım::) benı etkılerse su falı etkılerr kahwe tarot acmıyoo benı

HEHE ee yetenek işte:))

degıl mı yaaa,ıskambıl kartları ne anlatabılır kı ınsana :-/ goren goruyo bıseyler de bız anlamıyoruz.gercı ben su falını da cozemedım

ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedim olguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.
reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo

ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedim olguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.

reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo
ben ıskambıl bakan bırıne rastlasam mutlaka sorardım neye gore yorumladıgını.
Edırnekapıdakı bayan kaca bakıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…