- 3 Mart 2013
- 60
- 0
ay ınanmıyorum ya ciddi misin canım çok sevindim ama bu adam bana ilişkimle ilgili gelecek için kötü şeyler söylemişti ona da üzüldümhadi bakalım hayırlısı, gelişmeleri bizimle paylaş
dediği günü gününe çıkmış mı oluyor yani
Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.
Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.
selamlar uzun süredir uğramıyordum siteye:))pek de bişey değişmemiş:)
neysem gülşenin dediği olcak gibi olmuştu ama olmadı kızlar haber veriyim dedim:):))
ama kızlar fal işini bıraktım ben ya artık baktırmıyorum gidiyorum çanta alıyorum kıyafet alıyorum takı alıyorum zaten onların dedikleri olsaydı onlarda o güçcücük cafelere tıkılı kalmazlardı dimi:)gerçi onların dediği hiç bişeye inanmadım ne dedilerse atıyosunuz saçma demiştim ki geldiğim noktada haklıyım:) hakkımızda hayırlısını diliyorum
derdiniz neyse sıkıntınız neyse Rabbim yardımcınız olsun inşallah Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.bol bol dua edin iyi şeyler düşünmeye çalışın ve ben anladım ki benim dualarım kabul olmuyorsa bunun sebebi fal:)niye diyceksiniz bir rüya sebebiyle Allah tarafından hissettirildiğine inanıyorum ne zamanki bu fal olayından vazgeçicem Allahım o zaman gönlümdekini vercek inanıyorum buna.neyse baktırana sözüm yok yanlış anlaşılmasın çünkü insan öyle dibe vuruyorki merak içinde fallardan medet umuyor işte o çaresizliği biliyorum ben ama benim için bitmiştir.yine de iyi falalrınız çıkar inşallah:)
keree ulasaniyordum 2-3gundur dun kendisi beni aradi. Yeni hat almak zorunda kalmis. dedimki haber gelmedi o bana dediki ben sana sali gunu 1hafta sonra dedim dedi.
Kizzzzlarrrr bugun haber geldi eski erkek arkadasimin arkadasindan. erkek arkadasimin benimle konusmak istedigini; sorunlari oldugunu ve bekliyip beklemeyecegimi sordu. ben sok! hala kendime gelemedim
Angels cafe nin kazasker şubesindeki iranlı Dilek hanıma hiç fal baktıran var mı ?
iskambil bakıyormuş ?
Canım ne kadara bakıyormuş bu bayan?İskambil severim,iranlılarda iyi fal bakar:))Ben bunu deneyebilirim.
ben hala benim 51 oynadığım kağıtlarla nasıl fal bakıyolar anlamıyom
canım şuan bi ilişkim var. Maksimum 1 sene sonra bitecek dedi :S başka biriyle çok iyi bi aşk yaşayıp onunla evleneceksin bu kişiyle kesinlikle evlilik yok dedi :S Gelecek tahmini de çıkıyor demek ki adamın.
degıl mı yaaa,ıskambıl kartları ne anlatabılır kı ınsana :-/ goren goruyo bıseyler de bız anlamıyoruz.gercı ben su falını da cozemedım
HEHE ee yetenek işte:))
degıl mı yaaa,ıskambıl kartları ne anlatabılır kı ınsana :-/ goren goruyo bıseyler de bız anlamıyoruz.gercı ben su falını da cozemedım
reca ederim.canlarımmm bugün edirnakpıda dediğinizz zahide hanımı aradım adres verdi karagümrükde evii gittimm ben çok sıra filan vardır sanıyordum hiç kimse yoktuu zaten günde anca iki üç kişi alıyormuşş çok fazla bakmıyormuş çok sıcak kanlı bi kadın cebinde paran yoksa hiç verme canım dedi bana tabi ben bilinçli gitmiştim her neysegeçmiş ve anıı çok güzel bildii söyledikleri hep tutarlıydı gelecek ile söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını görmek için 3 ay beklemem lazım amaa genel olarak çok iyiydii tavsiye ederim minikdepresif numarasını verdiğin içinde ayrıyeten teşekkürler memnun kaldım =)
Canım ne kadara bakıyormuş bu bayan?İskambil severim,iranlılarda iyi fal bakar:))Ben bunu deneyebilirim.
ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedimolguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.
reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo
mınık sen zahıdeye gıttınmı???
ben ıskambıl bakan bırıne rastlasam mutlaka sorardım neye gore yorumladıgını.ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedimolguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.
reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo
bi gidemedim, engeller , tembelliklerim ohoooooooo