- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bu keremcan denen kişi bana 3 cümle kurmuştu ve devam etme dedim ve para iadesi istemiştim, sinirlendi tabii Cuma günü iade göndericem demişti fakat Cuma dan beri kayıplara karıştı teli kapalı..
MINIK sen ıyıce dagıttın:) bu kızlara noldu boyle depresyona gırmıs gıbıler
bu keremcan denen kişi bana 3 cümle kurmuştu ve devam etme dedim ve para iadesi istemiştim, sinirlendi tabii Cuma günü iade göndericem demişti fakat Cuma dan beri kayıplara karıştı teli kapalı..
dönem dönem acılar nükseder , özlem dayanılmaz olur. bende yaşadım.
ben özüme döndüm yahu :) tanıdıklarım uzun zamandır özlediğimiz minik geldi , hoşgeldi diyolar.
aynen ya nefes alıyosak yasıyoruz allahın werdıgı canı kula wermek nıye:)
falcı aramıyom artık , arıyomda aramıyom.
makyaj sitelerinde fink atıyom :)
yeterince ağladım , gülmek istiyorum ..
hayat bize sunulmuş bi lütuf ...
butun gun gez toz en guzel rahatlama alıswerıs:))) we mutluluk weren cıkolata we arkdslarr
çikolata yok rejimdeyim.
hah hazır sitedeyken kilo çizelgemi yapim ben
falcı aramıyom artık , arıyomda aramıyom.
makyaj sitelerinde fink atıyom :)
yeterince ağladım , gülmek istiyorum ..
hayat bize sunulmuş bi lütuf ...
ne güzel bi farkındalık hali canım
imrendim sana
zaten hayat biz ona gülümsediğimizde bize sunuyo tüm güzelliklerini
ben bu aralar çok umutsuzum
seni gibi olmayı isterdim
umutsuz dönemler çok geçirdim , ağlayarak uyuduğum , ağlayarak uyandıgım çok oldu.
ben vazgeçmek istesemde adam yapışıyodu bir yerlerime.
ama hayat bana yardım etti.
iş değişikliği ve farkındalık verdi.
h.sonunu yatakta ağlayarak geçirdiğim , acıdan öleceğimi sandığım zamanlar oldu.
ama bu süreç bana sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti.
muhakkak atlatacaksınız bu süreçleri , ve gülümsemeler oturacak dudaklarınıza.
zaman , sabır ve dua ..
Allahım hepinizin kalbinde ki sıkıntıları bi an önce alır umarım.
en büyük hatamız olan , mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım.
https://www.youtube.com/watch?v=XOqk-UCd4Us
arkadaslar emre pehlivan-degisti kurallarim var sarki
hergun bunu dinliyorum iyice depresyona girdim yani anliycaginiz yakinda kendimi atcam bir yerden
hicbir falcida bunu goremedi valla
dün bu sitede fazlasıyla övülen bir medyuma gittim. Kendisi Tv'lerde çok çıkan bir bayan. İsim yazmak istemiyorum Ama takipçiler anlamıştır umuyorum. Allah var yukarıda sonuç istediğim gibiydi. Ama sallamaları yüzünden güven sorunu yaşıyorum. Mesela sevgilimi çocuğumun babası yaptı. Kız kardeşimi erkek yaptı. Çok iyi anlaştığım kız arkadaşımla kavgalısınız dedi.Sevgilinle 4 senedir berabersiniz dedi alakası yok.
Ama kavga ettiğimiz tarihe 5 mart deyip nokta atışı yaptı.
Sizin anlayacağınız kafam karıştı. Bir de çok para. O parayı ödeyip te kafa karışması iyi değil.
Daha önce baktıran arkadaşlar varsa ve gelecekle ilgili söylediği şeylerin çıktığını yaşayanlar varsa, yazarsanız çok yardımcı olacaksınız. Oysa ben dünden sonra çok rahat olacağımı düşünmüştüm. İyice içim sıkıldı.
Cevaplarınızı bekliyorum.
tamam da kim bu? alakası olmayan şeyler söyleyen falcıalakasız konuşan çok var hangisi, bilelim. Hem sonra isim yazsan ne olacak ki
aaa cok ılgınc??? bı anda kayıplara karıstı demek madem bılemedın gonder parayı be adam