- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
medyum emine akkaya
umutsuz dönemler çok geçirdim , ağlayarak uyuduğum , ağlayarak uyandıgım çok oldu.
ben vazgeçmek istesemde adam yapışıyodu bir yerlerime.
ama hayat bana yardım etti.
iş değişikliği ve farkındalık verdi.
h.sonunu yatakta ağlayarak geçirdiğim , acıdan öleceğimi sandığım zamanlar oldu.
ama bu süreç bana sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti.
muhakkak atlatacaksınız bu süreçleri , ve gülümsemeler oturacak dudaklarınıza.
zaman , sabır ve dua ..
Allahım hepinizin kalbinde ki sıkıntıları bi an önce alır umarım.
en büyük hatamız olan , mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım.
arkadaşlar ben bugün kendisine ulaştım. yarın için randevulaştık. gerçekten bilemiyorsa lütfen bilgi verin para kaptırmayayım.Daha önceki sayfalarda herkes beğeniyordu. Anlamadım bu işte bir şey
medyum emine akkaya
umutsuz dönemler çok geçirdim , ağlayarak uyuduğum , ağlayarak uyandıgım çok oldu.
ben vazgeçmek istesemde adam yapışıyodu bir yerlerime.
ama hayat bana yardım etti.
iş değişikliği ve farkındalık verdi.
h.sonunu yatakta ağlayarak geçirdiğim , acıdan öleceğimi sandığım zamanlar oldu.
ama bu süreç bana sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti.
muhakkak atlatacaksınız bu süreçleri , ve gülümsemeler oturacak dudaklarınıza.
zaman , sabır ve dua ..
Allahım hepinizin kalbinde ki sıkıntıları bi an önce alır umarım.
en büyük hatamız olan , mutluluğumuzu tek kişiye bağlama olayındanda kurtuluruz umarım.
herkes dediğin 4 kişi baktırdı , 1 kişi beğenmedi 3 kişi beğendi.
başka kimse adını zikretmedi bile.
bekleyin derim ben. baktıranlar çıktı , çıkmadı desin.
minikdepresif bana edirnakpıdaki kadının numarasını özel mesajla atar mısın rica ediyorum
atalı bi 6-7 dk oldu :)
özel mesajlarına bak bence
"falsepeti"nden son birkaç günde baktıran ve memnun olan kimse var mı acaba ? denemek istemekteyim
illa baktırcam dersen ;
tecrübemi paylaşayım.
lidyana idare eder
ilkay rezalet
ben fal sepetinden ilkaya baktırdım, durum değerlendirmesi bende gayet iyiydi, gelecek ile ilgilide yorumları var, diğer baktırdıklarımla pararlel tarihler bakalım görücez..
Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.Arkadaşlar Merhaba uzun süredir takip edemiyorum.. ama çok acil yardım lazım :) Caddebostan'da Sırdaş Cafe de fal bakan arzu diye bi bayan vardı. şişman bi bayan o baya oldu ordan ayrılalı hasta fln diyolardı ama kandırma hepsi tabiki biliyoruz. Sanırım kendi yerini açıyomuş. Yerini yurdunu bilen var mı bu kadının ya?? bissürü yere fal baktırdım bi Arzu etmedi benim için
bugun falciya gitmek istiyorum. anadolu yakasinda git diyebilceginiz biri varmi arkadaslar :26:[/QUOT
Kadıköyde istanbul kafeye gidebilirsin şehriban hanım ve sema hanım var. Dün Şehriban hanaım'a baktırdım. Kahve falı yorumu iyiydi deneyeceğim. Sema hanım Tarot konusunda başarılı. Kuyubaşında Arzu hanım'a gidebilirsin.