ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedimolguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.
reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo
kız sen bu tembellıkle nasıl dıet yapıyosun hayret walla::) tembel mınık
ben ıskambıl bakan bırıne rastlasam mutlaka sorardım neye gore yorumladıgını.
Edırnekapıdakı bayan kaca bakıyo?
zaten diyokii ben numaramıı dağıtmıyordum bi arkadaşım bilmeden vermişş şimdi siteden arıyorlar filan diyookadın bu işi paraya dökmemiş yanii başkası olsa direk para sölüyo bu ise yoksa verme kalsın diyebiliyo ve falın sonunda da ekliyoo bak diyo canım kendini fala kaptırma burda bi eğlenceydi baktık bitti tabiki dediklerim Allaha şükür çıkıyoo ama genede Allah bilir diyo bana böyle kadınlar lazımm para gözz falcılar değil tavsiye ederim yani
işime gelenlerde tembel değilimçok hareketliyim bilakis
ama kalkıp gitmeye üşeniyom , keşkenem tilifonda baksa.
30 tl'ye bakıyo biliyom ki ben
yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo
30 lira canımm ama hak ediyoo para göz bi kadın değil
Bu arada Kızlar
Falcının biri buraya üye olmuş..Çok pis kendi reklamını yapıyor...
Bilginize....Kanmayın..
Utanmıyorlar İnsanların umutlarıyla oynamaya...
30 lira canımm ama hak ediyoo para göz bi kadın değil
sag ol tatlım.telefon no varsa rıca edıcem
yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo
kız gel öpicem seniyerim nan seni
yarın baktirim. yollarım kontörü hemencecik
yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo[/QUO
bebıs ne falı bakyorr bu hatun??
kadın adres tarif etmekten bıkmışş D: amaa şölede bişi var ben olsam giderim minikdepresif çünküü seni görüyo sonuçda yüz yüzee tmm telefonda da bakabilir amaa canlı olarak görmesi daha iyi olurr kadının telefonda sesini duyunca dedim bu nasıl bişi yaa kesin suratsızın tekidir amaa çok güleryüzlü gerçekden ben gitmeni tavsiye ederim
işime gelenlerde tembel değilimçok hareketliyim bilakis
ama kalkıp gitmeye üşeniyom , keşkenem tilifonda baksa.
30 tl'ye bakıyo biliyom ki ben
kız bu nasıl falcı wallahı benım hayretım sastı::))
Bu arada Kızlar
Falcının biri buraya üye olmuş..Çok pis kendi reklamını yapıyor...
Bilginize....Kanmayın..er
Utanmıyorlar İnsanların umutlarıyla oynamaya...
yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo[/QUO
bebıs ne falı bakyorr bu hatun??
51 kağıtları ilee bakıyoobeylikdüzündeki serap abla ile aynı şeleri söledi bana serap ablanın dedikleri oluyo bende bakalım bunda da olacak mı