İstanbul'da Fal - Falcılar

ben çok pis kabiliyetsizim yaaa
valla billa çözemedim olguda iskambil bakıyo , çokta güzel bakıyo ama çözemiyorum.

reca ederim.
bu kadın gitti gide cazip gelmeye başlıyo

zaten diyokii ben numaramıı dağıtmıyordum bi arkadaşım bilmeden vermişş şimdi siteden arıyorlar filan diyoo kadın bu işi paraya dökmemiş yanii başkası olsa direk para sölüyo bu ise yoksa verme kalsın diyebiliyo ve falın sonunda da ekliyoo bak diyo canım kendini fala kaptırma burda bi eğlenceydi baktık bitti tabiki dediklerim Allaha şükür çıkıyoo ama genede Allah bilir diyo bana böyle kadınlar lazımm para gözz falcılar değil tavsiye ederim yani

Bu arada Kızlar
Falcının biri buraya üye olmuş..Çok pis kendi reklamını yapıyor...
Bilginize....Kanmayın..
Utanmıyorlar İnsanların umutlarıyla oynamaya...

işte bu laf beni bitirdi , paragöz olup iyice ünlenmeden gideyim ben.
p.be akşamı erkenden işten kaçarım patron olmak güzel şeymiş
yapim yorumumu , hem fatihe felan geçer talan ederim oralarıda

işime gelenlerde tembel değilim çok hareketliyim bilakis
ama kalkıp gitmeye üşeniyom , keşkenem tilifonda baksa.
30 tl'ye bakıyo biliyom ki ben

yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo

yubileee bakıyormuş telefondaa diyokii hiç buraya gelmelerine bile gerek yok yazık günah diyo yollarda perişan oluyorlar ben telefonda bile bakıyorum kontür atıyorlar saolsunlar diyoo

kız gel öpicem seni yerim nan seni
yarın baktirim. yollarım kontörü hemencecik

30 lira canımm ama hak ediyoo para göz bi kadın değil

Yakın olsa iyiymiş ama yeri çok ters bana...
Geçen haftalarda Majestik Şengül hanıma baktırmıştım İskambil..Oda sadece kağıtların anlamını okuyup durduyorum katmadığı için bölük börçük bir faldı..Hiç birşey anlamadım

kara gümrükde ben navigasyona adres girdim kapısının önüne kadar gittim bulmasıda kolay oldu

kız bu nasıl falcı wallahı benım hayretım sastı::))

kız gel öpicem seni yerim nan seni
yarın baktirim. yollarım kontörü hemencecik

kadın adres tarif etmekten bıkmışş D: amaa şölede bişi var ben olsam giderim minikdepresif çünküü seni görüyo sonuçda yüz yüzee tmm telefonda da bakabilir amaa canlı olarak görmesi daha iyi olurr kadının telefonda sesini duyunca dedim bu nasıl bişi yaa kesin suratsızın tekidir amaa çok güleryüzlü gerçekden ben gitmeni tavsiye ederim

iyi falcı için , telefon yüzyüze farketmez.
ben en memnun kaldığım falları tilifonda baktırdım.
milyon dakka bedava var, sevgilim yok kullanmış olarım

kız bu nasıl falcı wallahı benım hayretım sastı::))

allahın yarattığı kul amaa çirkin bi kadın ben zaten minikdepresifin yorumlarından yola çıkarak almıştım telefonunu reklam filan yapmıyorum buna emin olabilirsin dün akşam almıştım numarasını ama vallahii para göz değil o kadar çok falcı gördümkii bu kadın bilemeseydii bile alçak gönüllülüğü yeterdi benim için bi abla gibi alıp karşısına tavsiyelerde bulunuyoo çok kapılmayın fallara diyoo ne bilim ben çok sevdim

Bu arada Kızlar
Falcının biri buraya üye olmuş..Çok pis kendi reklamını yapıyor...
Bilginize....Kanmayın..er
Utanmıyorlar İnsanların umutlarıyla oynamaya...

Canım kim oldugunu yaz da kimse aldanmasın bilmezsek bedavadan böyle unlenirller hepimize yazık
Ö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…