İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bir de yanında başkaları varken para vermeyin ben bir kere gittiğimde komşusu vardı yanında kaş göz anlaştık ayakkabılarımı giyerken çaktırmadan verdim. Etrafından bilinmesini istemiyor anladıgım kadarıyla

Hıımm elanit durumu ilginç olmaya başladı :)

Elmira kaça bakıyordu 75 diye aklımda kalmış

canım yaaa sen menmun kaldınmı gitmeye degermi söylermisin bende ona göre gidecegim

önceden evi bakırköydeydi bu serabın . evinde kedi ve köpek besliyo kıvırcık saçlı bi kadın tarot bakıyo bana dedikleri çıktı valla benim sevdiğim çocuk kız arkadaşımında arkadaşı ben çocukla görüşmeye başladım kız beni tehdit etmeye başladı ben serap a sadece havva dedim bide annesinin ismini verdim bu kız bu çocuğa aşık ama arkadaş rolü yapıo dedi ben inanmamıştım çünkü kanka gibi takılıolardı sonra çocuk itiraf etti doğruymuş yane ne bilim aricak demişti aramıştı şimdi bi dediğinin daha olmasını bekliom bakak hayırlısı

bu burak nerdedir acep bilgilendirirmisiniz rica etsem:)
burak tanıdıklar hariç fal bakmadığını beyan ettiği için telefonunu paylaşmıyorum artık.
biri bana elanitin numarasi adresi vs verebilirmi lutfen öldü diyorlar ama:/ mamuun@windowslive.com

arkadaşlar elanit öldü mü ? canlı 2 ayağının üstünde geziyor mu bilemem.
elanitin telefonunu bu foruma bi arkadaştan alıp dağıtan benim.
kadına hiç bi şekilde ulaşılamıyor !
crazydisy'de ben verdim telefonunu.
gereksiz bi hafiyelik.
yaşıyorsada burda kimsede telefonu yok , olsa ilk ben bulur elimde bayrakla koştururum peşine.
hatta adresine ulaşsam hataya giderim!

ciltirik ;
nisan sonu edirnekapıda ki kadına baktırıcam :)
o zamana kadar tutucam kendimi ..

su elanıt yasıyosa cıkıp bn olmedım desın:) olmussede allah rahmet eylesın barı arksndan dua okuyun artık onun sıze faydası olmaz sızın olsun

ucuz oyunlar onlar kagıda yazdırıp onu okumak marifet değil. ayıp günah.. okuyorsundur bunları seda hanım Ayıp senin yaptıgın.yanındaki yamağında güzel yalanlar söylüyor. haram para yiyorsun hemde en haramından.madem bilmiyorsun niye böyle ucuz oyunlara başvurup insanların pisikolojisini bozuyorsun. arkadasım onun yüzünden deli olcaktı az kalsın zor ikna ettik yalancı olduguna.

su elanıt yasıyosa cıkıp bn olmedım desın:) olmussede allah rahmet eylesın barı arksndan dua okuyun artık onun sıze faydası olmaz sızın olsun

Keşke bende ölmeden önce baktırabilseydim Elanit hanıma. bide ölmemiş diyip duruluyor da kadın neden ölmese öldü denilsinki? sonucta herkes memnunmuş okudugum kadarıyla.

seda hakkında dusunduklerımı yazmıstım ya yok bı seda daha warmısta aynı yontemle bakıyomus guneslıde ıkı seda ıkısde aynı yontemle bakıyoo mılletı salak sanıyolar ya

Merhabalar

Yakın zamanda Hatay'a gideceğim. gitmişken fal da baktırmak istiyorum. Bildiğiniz falcı var mı?

bak canım ben yamağı filan değilimm hemen herşeyide reklama filan yormayın ben 2010 yılında üye oldum siteye yeni bi insan değilim bu 1 2.side bananee seda dan banane ondan bundan gelip burda niye reklam yapıyimki bu yorum sayfalarında ilk sıralara gidin benim yorumlarımı orda da okuyabilirsiniz ben sadece olanı söledim burda okuduğumdan sonra kağıda dikkat ettim bana dediği ise başka seda var filan bende samimiyetinize inanıp burda söledim gelip burda seda dört dürtlük falcıdır şudur budur demedim kağıda yazdıklarımı biliyo isim veriyo o şaşırttı beni 2 sene evvel gene gitmiştim sevdiğin çocukla evlenceksin demişti ama ben ondan ayrıldım başkasını seviyorum ben gelecekle ilgili bişi duymak istemiyorum zaten burda da hep yazdım anı iyi bilen bir falcı varmı diye ne araa yamağı olduysam onuda çözemedim haa ama haklısın onun yanına gittiğimde burda okuduğum seda hakkındaki şeyleri söledim oda tabikide full inkar etti bana ispatlamak için kağıda bakmamı söledi olay bundan ibaret sedayıı iyilesem ne olur kötülesem ne olurr bananee

kızlar kuaförüm ümraniye de yamanevler ilkokulunun orada bir hacı anne den bahsetti.. giden var mı duyan var mı ?

canm hhh20hhh yamagı lafını sana solemyoo arkds anladım kadarıyla seda we sedanın ewındekı bır ınsan sanırım zatn sen onu owucek bısey solemedın kı tabı kı fal bu cıkar cıkmaz gereksız tartısmalara gerek yok allah bılır ama seda yalancı bunu sende ogrenmıs oldun bırbırmıze destek we yardımcı olmalıyız bence

arkadaşlar çoook falcıya fal baktırdım arkadaşımla beraber,
Bakırköyde enfal varmış nasıl sizce ?
yada kimi öneriyorsunuz çoook iyi diyebileceğiniz kimler var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…