İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım denemiş ama hiç memnun kalmamış baktığı fal rezalet ötesiymiş,haksız yere ün yapmış bir falcı,arkadaşım dediki falın

yarısından çoğunu harf bulmayla geçiriyormuş annende c warmı diyip garip garip hareketler yapıyormuş eliyle :)) arkadaşım diyoki sanki

adam asmaca oynuyoruz,kadın faldan çok kendini anlatıp duruyormuş,yok ben din profesörüyüm yok ben şöyleyim yok ben

böyleyim,çok aşırı ağzı bozukmuş...

faldan soğumak istiyorsanız kısaca belgin kostağa fal bakmanız yeterli :))

arkadaşım garanti weriyor :))

yubilee ne bilim sedadan ben bahsediodum yaa üstüme alındım iştee =) bugün dejavu cafede neşe hanıma baktırdım genel olarak iyiydi neşe hanım hakkında düşünceleri olan paylaşabilirmi yubile sen iyi bilirsin

kız ne ustune alındın alıngan ınsan:) canım nese yı bılmyorum maleseff

dün bu sitede fazlasıyla övülen bir medyuma gittim. Kendisi Tv'lerde çok çıkan bir bayan. İsim yazmak istemiyorum Ama takipçiler anlamıştır umuyorum. Allah var yukarıda sonuç istediğim gibiydi. Ama sallamaları yüzünden güven sorunu yaşıyorum. Mesela sevgilimi çocuğumun babası yaptı. Kız kardeşimi erkek yaptı. Çok iyi anlaştığım kız arkadaşımla kavgalısınız dedi.Sevgilinle 4 senedir berabersiniz dedi alakası yok.
Ama kavga ettiğimiz tarihe 5 mart deyip nokta atışı yaptı.
Sizin anlayacağınız kafam karıştı. Bir de çok para. O parayı ödeyip te kafa karışması iyi değil.
Daha önce baktıran arkadaşlar varsa ve gelecekle ilgili söylediği şeylerin çıktığını yaşayanlar varsa, yazarsanız çok yardımcı olacaksınız. Oysa ben dünden sonra çok rahat olacağımı düşünmüştüm. İyice içim sıkıldı.
Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhabalar

Yakın zamanda Hatay'a gideceğim. gitmişken fal da baktırmak istiyorum. Bildiğiniz falcı var mı?

bi elanit'i araştırıver :)
yaşıyosa öğrenirsin , hataydaydı çünkü.

bide mto_mühendisinin sevgilisi pazar arıcaktı keremcan'a göre ne oldu acep :)

mto_muhendıslıgının sewgılıs pazar arasaydı bence ortalıgı atese werırdı sewıncten ama ses seda yok:)

arkadaslar merhaba,
su an bana dunyanin obur ucunda cok iyi fal bakan biri var diyin ben giderim!! o kadar ihtiyacim var yani
kerem denen sahsiyet iyimi hemen aramayi dusunuyorum cunku, iyi degilse para dan ziyade umut beslemek istemiyorum

arkadaslar merhaba,
su an bana dunyanin obur ucunda cok iyi fal bakan biri var diyin ben giderim!! o kadar ihtiyacim var yani
kerem denen sahsiyet iyimi hemen aramayi dusunuyorum cunku, iyi degilse para dan ziyade umut beslemek istemiyorum
oyle cok ıyı bakan bırı olsa walla hep beraber dunyanın ucuna gıderzzz keremın daha cıkan bıseyı yokk zamanı war ıyı yorumları gelsın bakalım

oyle cok ıyı bakan bırı olsa walla hep beraber dunyanın ucuna gıderzzz keremın daha cıkan bıseyı yokk zamanı war ıyı yorumları gelsın bakalım

burda telefonu yazilmisti kerem bey in aradim telefonu kapali diyor
olgu diye biri var hani yaziliyor falan onami gitsem acaba nerde kendisi

arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki ..kafamız karışıkken,iki arada bi derede kaldığımızda hemen netlik istiyoruz..sydney'de yaşıyorum ve de burda ünlü bi türk falcıya gittim geçenlerde...şimdi kadın bana , isminde 's' harfi olan biriyle tanışıcaksın ve de eylül ayında yüzük gözüküyo dedi,ya her tanıştığım insanın isminde o harf var mı yok mu diye kontrol ediyorum,acaba mı diyorum sonra..insanın aklında olmasa bile aklına sokmuyolar mı işte böle..pembe tablo falan da çizmedi bi de,şu an beni aramayan erkek arkdaşımı bildi ve de siz en geç mayısa kadar ayrılcaksınız ve de o kafasında seni çok bitirmiş dedi,ve o sırada ben farkında diildim ama gözümden yaşlar akıyodu o sırada,sanki onun demesiyle mi olucak aslında di mi..ama işte insanız,zayıfız..kafamızı böyle karıştırmaları iyi mi kötü mü artık siz karar verin.

kusura bakmayın doldum biraz ,uzun msj için kusura bakmayın..

bende seni cok iyi anliyabiliyorum, falcilarin seslerini telefonumu kaydediyorum, oturup dinliyorum cogu aksam.insan falcinin sesiyle uyurmu ya bilmiyorum ben bunun gercekten psikolojik bir hastalik oldugunu dusunuyorum acikcasi ama tedavisini bilmiyorum iste en kotusude bu

cnm sen biraz abartmışsın ( babaannemin bi sözü vardır : kızım derdi ,bir şey olucaksa olur ,çatlasan da patlasan da ortadan ikiye yarılsan da herşey olucağına varır,o yüzden dua et bekle derdi ,ki öyle yapsak içimiz de huzurlu olucak ama işte( insan bence iç sesini dinlediği zaman pişmanlık yaşamıyor,bunu anladım bunca yıl sonra,bi de'ayrılcaksınız' ya da 'o işten çıkıcaksın' ya da 'yakında haneye bi bebek giricek'gibi bu tür şeyler insanı beklentiye sokuyo,hep acabalarla yaşıyo,bi ara ben her hafta baktırıyodum ,sonra dedim napıyorum ya !

ama insan çaresizliğe düşünce ,çok iyi bilirim,böyle denize açılıp geri bile dönesi gelmiyo ya da zaman bile akmıyomuş gibi geliyo ...bilirim ahh bilirim !!!

bana didem hanımın telefonunu özelden verebilirmisiniz

bu keremcan denen kişi bana 3 cümle kurmuştu ve devam etme dedim ve para iadesi istemiştim, sinirlendi tabii Cuma günü iade göndericem demişti fakat Cuma dan beri kayıplara karıştı teli kapalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…