canım gördün mü oktay beyi gözlüklü orta yaşlı beyaz tenli bir adamdı.umarım odur gerçekten bende tutturduğu şeyler çıkmıştır o adamın.bir uğrarım o cafeye tam olarak nerde acaba
ne kadar mantıklı bilemedım denemeyi düşünüyor musun ?
ben sizze bi falcı anlatimm ama bulamıyorum daha belki bilen tanır güneşli de seda diye bi bayan 25 yaşlarında beyaz tenli çokda güzel odaya aldı beni bi kağıt verdi kağıda küçük bi kare çizmişti bu karenin içine sormak istediğin 3 soruyu yaz dedi yazdım çok küçük yazdm ben bile okuyamıyordum sonra yırt onları dedi onun bana arkası dönüktü yırttım avucumun içine koydumm o bişiler okudu sonra kağıda yazdıklarımı tek tek söylemeye başladı bizim eviin koltuklarının rengini filan söyledi sevinçli bi haber alıcaksınız dedi aldık baban kalp ameliyatı olcak dedi oldu sevgilinle barışcan dedi barıştık ama genede ayrıldıkD falcılarla ilişkimi kesince bu kadınıda unuttum bilen var mı acaba bu kadını arkadaşlar bana özelden yazarsanız sevinirim güneşşlide sedaa numarasını bilen varsa yazmazsa küserim
Cevabınız için ne kadar teşekkür etsem az.
Çünkü bir çok falcı boşuna üzülüyorsun,yok aklındaki kötü durumlar derken(damlalar seviç ve tuğba by pello belkız-aura kadınlar kahvesi pelin ,laf cafe çiğdem ,burak v.s)
Fakat bu kişi ,tamamen korktuğum şeyi söyledi.
Evet hallısınız direkt kötüledi.kaç gündür üzgünüm.
Örneğin oradaki tarık bu şekilde söylemiyordu.
Ne yapmalı tam gerçeği öğrenmek için kime gitmeli bilmem?
İçime bir olumsuzluk düştü birkere.
Tavsiye edeceğiniz birisi var ise çok sevinirim.
Çok teşekkürler.
kızlar bu falcının nosuna ulasırsanız bana da yazın
seda 100 kişisden 98'de fiyasko.
benim geçen yıl evlenmem lazımdı :)
3 harflilerle bakıyor ve bunu şov haline getiriyor.
tırsmıştım açıkçası.
bi kaç gün uyuyamadım.
seda dedıgınız su sırınewlerde kı sedamı ???
ne kadar mantıklı bilemedım denemeyi düşünüyor musun ?
La porte -Kadıköy başak = tatlı tatlı konuşur .. verdiği tarihler genelde tutar .. 3 kere gittim resmen psikoljimi düzeltiyor konuşmaları.. kahveyi aynaya döküyor ve iskambil bakıyor ( 30 TL )
La porte - kadıkoy ayhan = söyledikleri çıkmıştı çok kısa bakıyor ( ama ayrılmış o cafeden ) ( 30TL )
Sızıntı - Niko = Kadın ile adam arası bişi .. geçen sene baktırdım ..bi kaç söylediği çıktı ( 25 TL )
Symbol Beşiktaş - Kadir = İlk baktıgında hayatımla ilgili tüm detayları bildi .. sonradan gittiğimde de anı çok iyi bildi ... ( 25 TL )
Farketmez Cafe - Bağdat caddesi ... Bayanın adını unuttum ama zaten kendi kafesi .. isim filan atıyor tutuyor ve bi noktaya kilitleniyor ... yakın zamanda söyledileri oldu ( 25 TL )
Müptela - Taksim - Paşahan = Çok hızlı konusuyordu ve hic bişi hatırlamıyorum :) ( hatırlamıyorum kaç lira bayıldığımı )
Ümraniye -Didem = Çok güzel zaman tahminleri yapmıştı ..İzine ulaşamıyorum numarasını kaybettim ( 40 TL)
Narçil Cafe - Zerrin = bi sürü isim söyledi ama o isimler hayatımda yok değil ... haber gelcek dedi de? ne haberi :) ( 30 TL)
Medyum Arzu = Hatun un değişik bi isim bulma tekniği var seneye mayısta evlenmiş olursam doğru konustu dicem ( 50TL)
Acıbadem - Ayten = evinde bakıyor Çay falı 60 lira ama yaklaşık 1 saat sürüyor ... birinin nerde oldugunu merak ediyorsanız cuk diye söylüyor .. gelcek derseniz henüz olmadı ama zamanı var
Sini Mantı - Kadıköy -- Adını unuttum falcının ama o da fena değildi .. ( 31 TL )
Özetle benim gittiğim falcılar hep aynı seyi söylüyor bakalım 3 aya kadar hepsi ya haklı cıkacak yada FOs :)))
ben sizze bi falcı anlatimm ama bulamıyorum daha belki bilen tanır güneşli de seda diye bi bayan 25 yaşlarında beyaz tenli çokda güzel odaya aldı beni bi kağıt verdi kağıda küçük bi kare çizmişti bu karenin içine sormak istediğin 3 soruyu yaz dedi yazdım çok küçük yazdm ben bile okuyamıyordum sonra yırt onları dedi onun bana arkası dönüktü yırttım avucumun içine koydumm o bişiler okudu sonra kağıda yazdıklarımı tek tek söylemeye başladı bizim eviin koltuklarının rengini filan söyledi sevinçli bi haber alıcaksınız dedi aldık baban kalp ameliyatı olcak dedi oldu sevgilinle barışcan dedi barıştık ama genede ayrıldıkD falcılarla ilişkimi kesince bu kadınıda unuttum bilen var mı acaba bu kadını arkadaşlar bana özelden yazarsanız sevinirim güneşşlide sedaa numarasını bilen varsa yazmazsa küserim
mantıklı olmayan yeri neresi
ben cafeden ayrıldıktan sonra 2 kere baktırdım.
parayı yatırdım 50 tl , 1 saat sona falıma baktı.
telefonda fal işime geliyo , oraya buraya koşturmama gerek kalmıyo
en son aralıkta baktırmıştım.
bi ara forumda bi falcı için cok şikayetler oldu .. sanırım ümreniye didem di.. millet parasını yatırmış.. bakmamış filan diye :)
memnun kaldınız mı ?
sıgıntı cafe nıko ona kalsa mımarla ewlenıp bogazda oturacktım 1bucuk sene once baktırmıstım nerdeeeee zerrın foss acıbadem ayten we cay falı bu kadın falcılıgı bırakmalı yada cay falı bakmamalı sını cafe elıfse durum yorumları fena degıl farketmez cafe dedıgın bayanda gunay zayıf kısa agzı bozuk ne zamn ewlencem dedım dowecektı benı soru sorulmasına kızıyoo dedıkerı cıkmadı ama ufak seyler cıktı mesela su kadar kredı kartı borcun war bankaya gıdınce goruyosun zatn ...
güneşli diye biliyom ben.
gittiğim yer güneşliydi sanırsam.
arkadasın araçla gitmiştik
didemde oldu. hatta benim parayı yatıracağım gün yazıldı , arkadaşlar sayesinde yatırmadım bende.
olgu o konuda oldukça ciddi ve güvenilir bana göre.
arıyosun hesap numarasını veriyo , hesapta görünce mesaj atıp saatini söylüyo, araddığınız dakika acıyo telefonu.
fal konusunda kimseye kefil olamıyorum.
ama geçmiş ve anda çok başarılıydı , tespitleri iyiydi.
hatırladığım dediği ufak tefek şeyleri yaşadım , ama esas olaya daha var.
canım ben o kadar falcıya gıttım kı he cıkanlr olmustur ama 30 falcıya gıdersen e ıllakı bırı tuttruyoo falcıların cok kotu dedıklerını takmamalısın onlara kalsa ewlenıp bosanmıstım ornek werım sana tıryakı cafe de newıne gıtmıstım kadının bana dedıgı o baskasıyla ewlencek sende baskasıyla ewlencen sonra bosanıp bırbırnızle ewlenceksınız nıye laa bız manyakmıyız? kadınlar kahwesı pelın o eger ewlenceksn falan dedıyse anlakı cocukla konusucan pelınde bı abartma olayı soz konusu damlalar sevınc suya cıdden ıyı bakıyor degısık detaylar war ama ne cıktıdersın bısey cıkmadı ama o anda ıyı gelmıstı tarık symbolde kı dım onada gtttım enrjısı cokk ıyıydı bı ıse gırmek ıstıyodum sen bu ıse gırmeıcksın dedı ama ben o ıse gırdım yanı onun dedıgı olmadı ama karsında kı kısının soyledıgı cumlelerı soylemıstı ona sasırmıstım
evet günayın agzı çok bozuktu :)
niko benim bi yakınımı kaybedeceğimi bilmişti ..
elifti adı evet sini mantıdaki ..
acıbadem ayten e sen de mi gittin ?? bak o konuda şaşırttın beni ??? çıkmadı mı hic bişi ?
katılıyorum geleceği allahtan başkası bilmez .. bende hep anı merak ettiğim için giderim :)) benim bilemdiğim neler oluyor diye :)Ay Allah tekrar içime su serptin.
Evet aynı falcı bir konuda tutturuyorsa,diğer konuda tutturamayabiliyor.
Gelecek ile ilgili söylenen olumsuz şeylere çok takılmıyorum Allah bilir diyorum ama,
Şu an ve geçmişle ilgili söylenen olumsuzluklara takılıyorum.
Hani iyi falcılar en azından geçmiş ve şı anı yakalayabiliyormuş ya..
Varmı aklında son 6 aylık geçmişi ve şu anı tedaylı yakalayabilecek bir falcı?
(Sevince geçen hafta gitmiştim su baktırmadım,tarot baktırdım iyi şeyler söylemişti ama,hem geçmiş hemde gelecek için iyi şeyler söylemişti )
Bence madem o kadar gitmişsiniz, bence bana önerebikeceğiniz bir-kaç isim olabilir?
Geçmişi çözemediğimden , gelecek ile ilgili kararlarımı veremiyorum.
Bir çözsem müsbet yada menfi bir karar vereceğim aslında.kararsız bir karakterim yoktur ama
Doğruları bilmek koşuluyla...