İstanbul'da Fal - Falcılar

gidiliyor işte .. ben hayatımda hersey yolundayken asla başvurmuyorum ama en ufak tatsızlıkta bütün kazancımı fala yatırıp hersey yoluna girince bi taraflarımı toplamaya ugrasıyorum :)

canım gecmıste bıcok falcı basarılı ama bazen bılemdıklerıde oluyoo sımdı onerebılcegım bı falcı aklımda yok cunku bazn falcılar gecmıste bı tane sey soleyıp gelecegı anlatmaya baslıyoo e bazısı hıc bılmyoo zaten bende sorumluk alıp senı yanıltmakta ıstemem

aynen :)
çıkmazsa onu bulacağım hahahha :)
siz baya eski üyesiniz :) olgunun telefonunu rica edebilir miyim ??
yolladım canıım..
ben bi buraka baktırıcam belki nisan sonu olguya baktırırım.
çok sık baktırmak istemiyorum.
ve bildiğim falcılardan şaşmamaya calısıyorum.
negatif elektriği çabuk alıyorum.

aldım numarayı teşekkür ederim ... şaşmadığınız falcılar kimler ve nerede onlar :))

aldım numarayı teşekkür ederim ... şaşmadığınız falcılar kimler ve nerede onlar :))

burak çok daralıp burağa ulaşamadığımda olgu ama zaten falı ayda bir iki ayda bir baktırıyorum :)
ve dediğim gibi çok bi beklentim yok. an ve karşının düşünceleri asıl amacım.

walla yorumları okudukca falcılar hakkında bıldıgımı soyluyorum ama asla su cok ıyı super dıyemem e cunku oyle bı falcı daha goremedım ama gecmıs konusunda macestık cafe sengul war o anda we gecmıstı basarılydı suya bakıyoo ama genel olarak gecmısı zatn bılyolar

gidiliyor işte .. ben hayatımda hersey yolundayken asla başvurmuyorum ama en ufak tatsızlıkta bütün kazancımı fala yatırıp hersey yoluna girince bi taraflarımı toplamaya ugrasıyorum :)

o paralarla neler yapılır bılyomusun yurtdısında tatıle gıdılır ya o kadar

adam adam gibi dursa yerinde ev bile alınırda :) durmuyor o yüzden bende akıl sağlığım için parayı düşünmek yerine falcı falcı geziyorum

falcı falcı gezıp butun paralar gıdıyoo bana kahwe ıcmekten gına geldı suya bakan duzgun bırı olsa su falıyla dewam etcem ama nerdeeee tarot falan bana gore degıl zaten

falcı falcı gezıp butun paralar gıdıyoo bana kahwe ıcmekten gına geldı suya bakan duzgun bırı olsa su falıyla dewam etcem ama nerdeeee tarot falan bana gore degıl zaten

ilginç ama bende gitmedim hic burda su falına bakan birine .. bir duyan olsa da bize yazsa :)

ilginç ama bende gitmedim hic burda su falına bakan birine .. bir duyan olsa da bize yazsa :)

ben su falına bakan bıkac kısıye gıttım macestık cafe sengul gecmıs we an ıyıydı sadece damlalar cafe sewınc o da degısık detaylar bılmıstı bı yerde mehmet dıye bırıne baktırmıstım olumlu seyler solemıstı ama olmamıstı pasahan war muptelada net konusmalarının altında fosluk yatıyor guneslı sedayada su baktırmıstım malesef deıklernı yasamdım kadınlar kahwesıydı sanırım remzıye genl we ksı yorumları ıyıydı walla su falı ıcn hatırladıklarım bunlar

soğanlık eminenin nosunu yolladım size

bana nıhal 10 dakıka baktı hhhhah senden 5 dakıka fazlam war ewtt sonuc olarak 20 tl gıttı

bir dahaki sefere daha fazla soru sormaya çalışayımda ben de onu bulayım madem :)) Canım bir şey soracağım geçmişi birebir tutturdu neredeyse, arkadaş çevrende temizliğe gideceksin dedi o da oldu peki karşı taraf hakkında söylediklerini nasıl buldun sen?

canm nıhale gıttıgım zamn aslında kafamda nettı hersey ama ben cocu seyı yanlıs bılyomusum cunku sewdıgım ınsana degıl baskalrının agızna baktım nıhal bana olan olayı dogru bıcımde anlattı we arastırdım dogruymus mutlu oldum he gelecek ıcın cok cıktı dıyemem butun falcılar gıbı ama en aznından suanı bılırsek belkı gelecegımız hakkında daha farklı kararlar werırız dıye dusunyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…