- 20 Kasım 2011
- 105
- 0
kızlar merhaba,
banada kocaeliden kadiköy narçil cafeye gelen bayanın tel nosunu verirmisiniz?
yarin gitmeyi düşünüyorum.
özelden msj atarsanız sevinirim.
bu bahsedilen kadın edirnekapı dakimi bana da numarasını yazarmısınız kızlar merak ettimbu bayanın telefon numarasını alabılırmıyım
sparklee
Mrh. cvp tşk. Elmir su anda kaça baktığı hakkında bilginiz varmı.
merhaba kızlarr, bugün bi falcı keşfettim sanırım yani:)
Canım sıkkındı kalktım beyoğluna gittim rastgele bi yere baktıracaktım kadınlar kahvesi filan.. O sokakta asmin diye bi cafe var, kapıdaki çocuğun da ısrarıyla ordaki bi kıza baktırdım.İran'dan gelen Meryem diye bir kız... Aslında ordaki herkes 20ye o 30a bakıyor ilk başta ona baktırmamayı düşündüm, malum öğrenciyiz, ama oturduğum gibi yan masaya sarktım sordum kimi tavsiye edersiniz diye, onlar da bana aynı kızı söylediler. Bi arkadaşları baktırıp çok memnun kalmış da onlar da gelmişler. Velhasılı baktırdım, yıldızname baktı(bilmiyorum yıldızname gerçekten öyle mi bakılıyor ama... bayağı memnun kaldım bayağı şeyler bildi.Benden sonra yan masadaki abla baktırdı ona sordum ona da bayağı şeyler bilmiş..Kadıncağız o gün işten ayrılmıştı üzgündü onu falan bilmiş ayrıntılarını vermiş..Kahveye tarota da bakıyor bi yandan..Öyle işte malum saat geç cümleler çok devrik oldu kusura bakmayınız hanımlar:) iyi geceleeeerrr
75 canım. gidersen düşüncelerini söyle olur mu?
Kadıköy Narçil cafe Zerrin e gidenler yorum yazabilir mi?
sparkle için sakıncası yoksa benim açımdan bi sorun teşkil etmez.
2,30 gibi orda oluruz muhtemelen. cuma randevu alıcam.
Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.cuma gününe mi randevu almaya karar verdiniz.
Banada uygun fakat,nerede buluşulabileceğini anlamadım ki.
Merkezi bir yerde buluşamaz mıyız?
Oralarıda hiç bilmiyorum.avcılar tarafından geleceğim.
Beni nasıl yönlendirebilirsiniz acaba.
Teşekkür ederim.
Fakat,Özel mesaja nasıl bakacağımı ,nereden bakacağımı bilmiyorum.(çok zahmet verdim size değil mi?)mailimi özel mesajla yolluyorum size. ordan haberleşelim
Fakat,Özel mesaja nasıl bakacağımı ,nereden bakacağımı bilmiyorum.(çok zahmet verdim size değil mi?)
Dün Elmira'ya gittim. Bende izler gibi çok falcıya gittim. Fakat Elmira uzun bakıyor her sorduğun soruya cvp alıyorsun, pembe, sıradan falcıların lafları yerine ne çıktıysa onu söylüyor. Acı veya güzel.. Sadece takıldığım şey 2 vakit dediği zaman ay,haft,gün yılmı demek istediğini muama olarak bırakıyor. Sonuçta sıkıntım ile yapmam gereken yolumu çizmemi ve dahada sorunlar oluşmaması gerçekleri (Rabbimin vesilesi ile) söyledi..
yıldızname arapça yazılarla bakılan farklı bir tür diye biliyorum,bir de hayatında olabilecek önemli şeyler,dönüm noktaları vb. şeyler söyleniyormuş,yani birçok şeyi bildi dediğine göre yıldızname olmayabilir baktığı
Ben o şeker abla'ya 3 yıl once baktırmıstım bakırköy cafe laf da çalısıyordu cok cok memnun kalmıstım ne söylediyse çıktı ama şuan bulamıyorum
anı doğru yorumladı mı canım ?