İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlarr, bugün bi falcı keşfettim sanırım yani:)
Canım sıkkındı kalktım beyoğluna gittim rastgele bi yere baktıracaktım kadınlar kahvesi filan.. O sokakta asmin diye bi cafe var, kapıdaki çocuğun da ısrarıyla ordaki bi kıza baktırdım.İran'dan gelen Meryem diye bir kız... Aslında ordaki herkes 20ye o 30a bakıyor ilk başta ona baktırmamayı düşündüm, malum öğrenciyiz, ama oturduğum gibi yan masaya sarktım sordum kimi tavsiye edersiniz diye, onlar da bana aynı kızı söylediler. Bi arkadaşları baktırıp çok memnun kalmış da onlar da gelmişler. Velhasılı baktırdım, yıldızname baktı(bilmiyorum yıldızname gerçekten öyle mi bakılıyor ama... bayağı memnun kaldım bayağı şeyler bildi.Benden sonra yan masadaki abla baktırdı ona sordum ona da bayağı şeyler bilmiş..Kadıncağız o gün işten ayrılmıştı üzgündü onu falan bilmiş ayrıntılarını vermiş..Kahveye tarota da bakıyor bi yandan..Öyle işte malum saat geç cümleler çok devrik oldu kusura bakmayınız hanımlar:) iyi geceleeeerrr

Google'dan arattım bahsettiğim kızı burda bahsedilmiş daha önce ve memnun kalmayanlar var:18:Tereddüt ettim şimdi ya biz beğenmiştik bugün ordaki ablaylaNeyse o ablanın arkadaşına çıkmış ya onları düşüneyim de iyi düşüneyim iyi olsun

herkese merhaba;
beylikdüzünde duvarın arkasından fal bakan bi bayan varmış yüzünü göstermiyormuş başörtüsüyle içeri alıyormuş.bilgi sahibi olanlar var mı acaba?

yıldızname arapça yazılarla bakılan farklı bir tür diye biliyorum,bir de hayatında olabilecek önemli şeyler,dönüm noktaları vb. şeyler söyleniyormuş,yani birçok şeyi bildi dediğine göre yıldızname olmayabilir baktığı

75 canım. gidersen düşüncelerini söyle olur mu?

Dün Elmira'ya gittim. Bende izler gibi çok falcıya gittim. Fakat Elmira uzun bakıyor her sorduğun soruya cvp alıyorsun, pembe, sıradan falcıların lafları yerine ne çıktıysa onu söylüyor. Acı veya güzel.. Sadece takıldığım şey 2 vakit dediği zaman ay,haft,gün yılmı demek istediğini muama olarak bırakıyor. Sonuçta sıkıntım ile yapmam gereken yolumu çizmemi ve dahada sorunlar oluşmaması gerçekleri (Rabbimin vesilesi ile) söyledi..

sparkle için sakıncası yoksa benim açımdan bi sorun teşkil etmez.
2,30 gibi orda oluruz muhtemelen. cuma randevu alıcam.

Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.cuma gününe mi randevu almaya karar verdiniz.
Banada uygun fakat,nerede buluşulabileceğini anlamadım ki.
Merkezi bir yerde buluşamaz mıyız?
Oralarıda hiç bilmiyorum.avcılar tarafından geleceğim.
Beni nasıl yönlendirebilirsiniz acaba.

Teşekkür ederim.

mailimi özel mesajla yolluyorum size. ordan haberleşelim

Kızlar,geçen kış bahariye nostradamusta olan ,ondan öncede angelda çalışan Naz hanımın nerede olduğunu bilen varmi
Kadın hep hastalık ,ölüm haberi verdi ama bunlar hep tuttu

anı doğru yorumladı mı canım ?

aynen arapça yazılar yazdı bir sürü öyle baktı ama daha doğrusu merak ettiğin biri varsa onla olan yıldızname uyumuna bakıcam gibi bi şey söyledi.. söylediklerini belki kahveden söylemiştir açtı kenara koydu fincanı pek ilgilenmedi.. bilemedim şimdi:)

selamlar
bugün kadıköydeki zerrin hanıma gittim ama pek beğenmedim canlar:)
evet tatlı bir kadın hoş sohbet soru cevap tarzında ilerliyor.yani genelleme konuşuyor ayrıntılarıda sizden öğrenip yorum yapıyor yüzde50 ihtimali söylüyor yada ne biliyim yaşam koçluğu gibi bişey yapıyor bana olcak birkaç bişey söyledi görcez olcak mı ama tam olarak iyi mi derseniz yok beklediğim gibi çıkmadı malesef diğer baktırdığım falcılar daha çok şey bildiler ne biliyim damlalar tuğba sevinç laf cafe canan kadınlar kahvesi derya melekler kahvesi can eren demet enazından geçmişte anda bundan daha başarılıydılar gelecek olarakda dedikleri çıkar mı bilmiyorum nisan mayıs aylarını verdiler bakcaz artık:)

anı doğru yorumladı mı canım ?

Canım anı derken tam anlamadım.. Sadece takıldığım açamadığı nokta ay,gün haft,yılmı vakit değerleri... Aslında benim kalp gözüm açık ve hayatımdaki yaşayacağım bazı şeyleri hissedebiliyorum.. Nasıl desem kendi hissettiklerimin bana nasıl ve ne zaman sorun olacağı hakkında bilgi almış oldum.. Dediğim gibi her falcının vakit kısıtlamaları gibi buda birşey söylemedi.. Mesale iş hayatım için herhangi bir bağlılık büyüğü yok sadece bu bir geçiş evresindesin ( bir süre duraklama bir süre kısa vakitde olsa çalışma 3 ay, 6 ay ve 8 ay süreleri) 3 vakit zaman verilmiş. Bu vakitten sonra çok iyi mevkii ve eski işin olucak dedi. İşte oradaki 3 vakti sorsamda söylemiyor..
Şimdi aklıma geldi.. 2008-2011 3 yıl ara verdim...2011 Şubat-2011 mayıs:3 ay lık çalışma süresi ve 6 ay verdim 2011 Ekim-2011 Haziran:8 ay çalıştım. Şöyle ki 3 yıl ara verkten sonra 2011 ile 2014 yılının sonuna doğru işe girip çıkıcam son olarak 3 vakit sonra(2014) iyi bir yere girip çalışıcam... Çözdümmmm... AAAAa diğer söylediklerinide bakayım.. Sanki hayatımdaki şifreleri bana vermiş sen bul der gibi oldu.. Ben memnun kaldımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…