İstanbul'da Fal - Falcılar

Fakat,Özel mesaja nasıl bakacağımı ,nereden bakacağımı bilmiyorum.(çok zahmet verdim size değil mi?)

sparklee gelemiyor.
benimde diyetisyen randevum 11.30'da biter.
saat 1'e randevu alacağım. bana yarın ulaşman gerekiyor , nerde ve kaçta buluşacağımızla ilgili.
istersen sen mailini yolla, buraya yaz ama başkalarıda görebilir üye olmayan.

Arkadaşlar selam ..

bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni üye oldum..Kadıköy Narç,l kafe zerrin hanımla ilgili yorumlar için girmemi istedi..
Bende gitmek istiyorum
Yorum alabilir miyim?

Gelecek değil derdim..Anı öğrenmem yeterli :)

Merhaba,
Bundan yaklaşık bir yıl önce Beyoğlu Melekler Kahvesi'nde Selda'ya fal baktırmıştım... Falı eğlence olsun diye baktıran biri olarak söyledikleri çıktıkça şaşkınlığım her geçen gün artıyor...
Şöyle bir sorunum var ki Selda artık melekler kahvesinde çalışmıyormuş... Belki yerini bilen birileri vardır diye burada şansımı deneyeyim istedimm :))
Biraz kayıp ilanı gibi oldu sankii :)))))))

Arkadaşlar selam ..

bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni üye oldum..Kadıköy Narç,l kafe zerrin hanımla ilgili yorumlar için girmemi istedi..
Bende gitmek istiyorum
Yorum alabilir miyim?

Gelecek değil derdim..Anı öğrenmem yeterli :)[/QUO
andada geçmiştede çok başarılı biri değil yada bende olmadı.isim söyleyip ancak tanıdığın var mı diyor ondan bir haber gelcek diyip duruyor yani boşuna gitti 35tlm:)ibrahim var mı hasan var mı hüseyin var mı f harfinde kim ali kim mehmet murat yada ahmet de olabilir:))) saçmalık ya.sonra sana soru soruyor ahhh canım çok sevmişsin bence tam bir fiyasko 1bu zerrin 2arca cafede birine baktırmıştım ve 3es cafede ipek diye bir kadın 3üde fiyasko bol bol soru sorup 2şey görüp yorum yapıyolar haberiniz olsun

Canım anı derken tam anlamadım.. Sadece takıldığım açamadığı nokta ay,gün haft,yılmı vakit değerleri... Aslında benim kalp gözüm açık ve hayatımdaki yaşayacağım bazı şeyleri hissedebiliyorum.. Nasıl desem kendi hissettiklerimin bana nasıl ve ne zaman sorun olacağı hakkında bilgi almış oldum.. Dediğim gibi her falcının vakit kısıtlamaları gibi buda birşey söylemedi.. Mesale iş hayatım için herhangi bir bağlılık büyüğü yok sadece bu bir geçiş evresindesin ( bir süre duraklama bir süre kısa vakitde olsa çalışma 3 ay, 6 ay ve 8 ay süreleri) 3 vakit zaman verilmiş. Bu vakitten sonra çok iyi mevkii ve eski işin olucak dedi. İşte oradaki 3 vakti sorsamda söylemiyor..
Şimdi aklıma geldi.. 2008-2011 3 yıl ara verdim...2011 Şubat-2011 mayıs:3 ay lık çalışma süresi ve 6 ay verdim 2011 Ekim-2011 Haziran:8 ay çalıştım. Şöyle ki 3 yıl ara verkten sonra 2011 ile 2014 yılının sonuna doğru işe girip çıkıcam son olarak 3 vakit sonra(2014) iyi bir yere girip çalışıcam... Çözdümmmm... AAAAa diğer söylediklerinide bakayım.. Sanki hayatımdaki şifreleri bana vermiş sen bul der gibi oldu.. Ben memnun kaldımmm..

valla canım suanda söylediklerine bakılırsa zamanlar tam tutmuş :))

anı derken içinde bulundugun zamana ait yasadıklarını dogru yorumladı mı seklindeydi, ama sen belirttin zaten memnun kalmıssın.

sparklee gelemiyor.
benimde diyetisyen randevum 11.30'da biter.
saat 1'e randevu alacağım. bana yarın ulaşman gerekiyor , nerde ve kaçta buluşacağımızla ilgili.
istersen sen mailini yolla, buraya yaz ama başkalarıda görebilir üye olmayan.

SiZe öZelden mesaj yazdım.
Oradan görüşebiliriz.

Canım kirlikedi kulüpte seni görünce yazmak istedim dua ediyorum bana bır an önce haber vermen icin inşallah ayrıca bugun evimde dua yaptırdım senin icin ve zeynoleji ıcınde dualarımıza kattık bilmenizi istedim

Merhaba arkadaşlar,

iki arkadaşım kadıköydeki şehribana gitmiş anlattıklarına göre oldukça memnunlar siz ne düşünüyorsunuz arada kaldım gidip gitmemekte bir de haftasonları da orada mı bayan?

kızlar oncelıkle zerrin o kadar bekledim yol gıttım bılmıyorum nasıyat verıyo gıbı ara ara bazı seylerı bılıyo ama oyle ayılıp bayılmadım bılmıyorum yanı yazık 35 mılyonunuza ayrıca dıkkatıde dagınık baktıgı yerde yan masadaki ınsanlar ztn senı duyuyo durmadan telefın calıyo ınsanlarla konuşma halınde ben memnun kalmadım :S
2. arzuhal daki sisman arzu kadın bana erkek arkadasımın gelıcegını soyledı ve boyle bısey ımkansızdı kendısı yurt dısında iş için ve aılesı yanına gıdıyodu ve gercektende dediği oldu gecen hafta oluyo bu olay cocuk ertesı gun ailesinide dondurup bana yoldayım gelıyorum dedı bı gunlugune gordum ve boyle bı plan yoktu bıle aklımızda

3. bgn symboldeki adaama baktırdım nisantası symbol adamın adını hatırlamıyorum yanlız oyle nı sorun var :KK70: ınternette meshur olmuşum falan dedı i bana ama ben hıc duymadım sızden kızlar ayrıca yanı su andakı durumu bıldı abımın vefat ettiğini bıldı genel aıle durumumu bıld ama ılışkın yok dedı ılışkım hakkınde hep kotu konustu bıraz sınırım bozuldu arada soru sordu :S

bu arada kızlar damlalar tuğbadan memnuun olan varmı ???? baktırmmak ıstıyorum tekrar sankı o hepsınden daha cok tutturdu gıbı

kızlar oncelıkle zerrin o kadar bekledim yol gıttım bılmıyorum nasıyat verıyo gıbı ara ara bazı seylerı bılıyo ama oyle ayılıp bayılmadım bılmıyorum yanı yazık 35 mılyonunuza ayrıca dıkkatıde dagınık baktıgı yerde yan masadaki ınsanlar ztn senı duyuyo durmadan telefın calıyo ınsanlarla konuşma halınde ben memnun kalmadım :S
2. arzuhal daki sisman arzu kadın bana erkek arkadasımın gelıcegını soyledı ve boyle bısey ımkansızdı kendısı yurt dısında iş için ve aılesı yanına gıdıyodu ve gercektende dediği oldu gecen hafta oluyo bu olay cocuk ertesı gun ailesinide dondurup bana yoldayım gelıyorum dedı bı gunlugune gordum ve boyle bı plan yoktu bıle aklımızda

3. bgn symboldeki adaama baktırdım nisantası symbol adamın adını hatırlamıyorum yanlız oyle nı sorun var :KK70: ınternette meshur olmuşum falan dedı i bana ama ben hıc duymadım sızden kızlar ayrıca yanı su andakı durumu bıldı abımın vefat ettiğini bıldı genel aıle durumumu bıld ama ılışkın yok dedı ılışkım hakkınde hep kotu konustu bıraz sınırım bozuldu arada soru sordu :S

bu arada kızlar damlalar tuğbadan memnuun olan varmı ???? baktırmmak ıstıyorum tekrar sankı o hepsınden daha cok tutturdu gıbı

tugba ne kadara bakıyor canım ?

Canım kirlikedi kulüpte seni görünce yazmak istedim dua ediyorum bana bır an önce haber vermen icin inşallah ayrıca bugun evimde dua yaptırdım senin icin ve zeynoleji ıcınde dualarımıza kattık bilmenizi istedim

tesekkür ederim abla allah razı olsun

paranıza yazık derim. daha önce ben gittim. hatta bir arkadaşımla beraber gittim. herkese sende büyü var diyen, şu kadar paraya hallederim diyen bir kadın...

bende gittim bugün .. keşke sorduktan sonra yorumları okusaydım gitmeden önce ... evet isimlerin hepsi vardı hayatımda .. ama bilmiyorum 10 güne kadar bi tlf bekliyorum gelrise yazarım kızlar :)

Olgu için gittim ama zerrin vardı ona baktırdım :)))

Olgu nasıl ??

Bu kadın tarot ve kahve bakıyor 10 -15 dk sürüyor ama cok hızlı konusyor .. gecmiş tahlilleri çıkıyor ..
gelecekten henüz bir hbr yok ama anı da iyi bildi.. yanımda bi arkadsıma verdiği isimler tuttu .. ama hamilesin dedi :) test yaptık degil

bir de karşıda yıldızname bakan çarşaflı bi kadın var mışş .. adını bil miyorum .. ünlüler filan da gidiyormuş :) haberi olan var mı ??
karşıda derken ; avrupa yakasında :)))

edirnekapıda ki falcıya giden arkadaşlar bana numarasını yazar mısınız lütfennn bu arada üsküdardaki canan hanıma gidenler yorum yazın merak ettim :KK54:

edirnekapıda ki falcıya giden arkadaşlar bana numarasını yazar mısınız lütfennn bu arada üsküdardaki canan hanıma gidenler yorum yazın merak ettim :KK54:

Canan ın telini almıştım sizden ama Zerrin i de siz çok beğenip önermiştiniz fiyasko çıktı, o yüzden açıkçası Canan ın da pek iyi olduğunu düşünmüyorum..

Günaydın, Bende siteyi çok iyi takip edip yine her seferinde Damlalar cafe'de Tuğba gidiyorum verdiği zamanlar bende gecikse de çıkar tutarlıdır sadece tek kötü huyu var hızlı konuşur bende telefonuma kayıt yapıyorum sonra tekrar baştan dinlerim :KK34:

bir de karşıda yıldızname bakan çarşaflı bi kadın var mışş .. adını bil miyorum .. ünlüler filan da gidiyormuş :) haberi olan var mı ??
karşıda derken ; avrupa yakasında :)))

merhaba , bu kişinin iletisim bilgilerini bulursanız bana da iletir misiniz, ben uzun zamandır yıldızname baktırmak istiyorum

merhaba , bu kişinin iletisim bilgilerini bulursanız bana da iletir misiniz, ben uzun zamandır yıldızname baktırmak istiyorum

İstiklal cad. Müptela cafe kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.. Özellikle paşahan baktırın.. geçen sene yazın baktırdığımda şu ana kadar herşeyi yaşadım zamanlarıyla kişileri ile en son şubatta o kişi yalancı ve sende duyucaksın demişti 1 hafta önce o kişinin herseyi ortaya çıktı. hızlı ve net söylüyor .. benimki ilk baktırdığımda aman der çıkarsınız bence çok dikk dinleyin harikadan öteeee..dünde baktırdım ve tum ruh halim neşeye döndü çünkü kuruntularımın hepsini söyledi.. %90

X