kızlar oncelıkle zerrin o kadar bekledim yol gıttım bılmıyorum nasıyat verıyo gıbı ara ara bazı seylerı bılıyo ama oyle ayılıp bayılmadım bılmıyorum yanı yazık 35 mılyonunuza ayrıca dıkkatıde dagınık baktıgı yerde yan masadaki ınsanlar ztn senı duyuyo durmadan telefın calıyo ınsanlarla konuşma halınde ben memnun kalmadım :S
2. arzuhal daki sisman arzu kadın bana erkek arkadasımın gelıcegını soyledı ve boyle bısey ımkansızdı kendısı yurt dısında iş için ve aılesı yanına gıdıyodu ve gercektende dediği oldu gecen hafta oluyo bu olay cocuk ertesı gun ailesinide dondurup bana yoldayım gelıyorum dedı bı gunlugune gordum ve boyle bı plan yoktu bıle aklımızda
3. bgn symboldeki adaama baktırdım nisantası symbol adamın adını hatırlamıyorum yanlız oyle nı sorun var
ınternette meshur olmuşum falan dedı i bana ama ben hıc duymadım sızden kızlar ayrıca yanı su andakı durumu bıldı abımın vefat ettiğini bıldı genel aıle durumumu bıld ama ılışkın yok dedı ılışkım hakkınde hep kotu konustu bıraz sınırım bozuldu arada soru sordu :S
bu arada kızlar damlalar tuğbadan memnuun olan varmı ???? baktırmmak ıstıyorum tekrar sankı o hepsınden daha cok tutturdu gıbı